mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 100> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah Mare moja lipa Mare...volim tvoju galeriju...kreativnu i duhovitu i jedva čekam ...tvoje nove radove...jer si jedna velika kreativna duša.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
eeeee vratia se Šime........nadam se da me nećete izbrisati
![]() ![]() ![]() duga je bila ova moja pauza......kako sam za Božić sve spremila tako sam svaki dan odgađala početak ponovnog mackanja......nakupilo se materijala i svagdje sam ga pogurala i spremila..... cijeli jedan dan je prošao iu izvlačenju kutija s bojama,lakovima i ostalim materijalom
a sad se moja radiona zahuktava.......nešto je već priprremljeno a ponešto još treba smo polakirati
ovo je nešto što već dugo imam na umu i konačno je došlo na red za realizaciju
OVO NIJE KUTIJA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vratila se mare! kutijica je prekrsana,jako ljepo napravljena,crno-bjela koja podsjeća na prošla vremena.....
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
I mene kutijica podsjeća na neka prošla vremenaa,a to volim....savršeno!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala rosa i piramida.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ups.... ja bila sigurna da je kutijica,no nema veze,jako je ljepa i efektna!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasna posudica
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divno! Taj cameo uzorak je doista elegantan i super si ga izabrala za ovu "kadicu" - za lakove za nokte? Silna ideja!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare pronašla sam tri kutije, dvije male i jedna okrugla od keksa, koje sam spremila onako: nek se nađu. A uopće mi ne trebaju. I sad sve tri čekaju kavicu pa da ti ih donesem.
![]() |
|
![]() |
|
jupiiiii baka...... hebiga rosa , "kutija" ima nogice
![]() smrcko i izzy hvala
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
mare, a ja prvo pomislila da je to kada s nogicama u prirodnoj veličini
![]() predivna je, uvijek me fasciniraju te cameo crno-bijele salvete, divno si ju obradila... |
|
![]() |
|
eeee kami kako bi to bilo dobro .... pomalo dekadentno kupati se u takvoj kadi
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Dobro sam se zagledala u tvoj rad. Podsjeća me na minijaturnu kadu. Što bi tek bilo da se dohvatiš prave kade |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Uf, i ja sam odma pomislila kak bi bilo dobro da je ova kadica u originalnoj veličini! Čista fantazija!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ova posudica je fantasticna
![]() iz tvoje radione fantasticni radovi izlaze...svaka cast draga...pravo carstvo imas... |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ovo je povratak u velikom stilu ali velika majstorica kao ti samo to i može
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
joj mare, ja bi se bez imalo grižnje savijesti uvalila u ovu kadu (samo da je malo veća) ma kako dekadentno to bilo. znaš onaj slogan: "jer ja to zaslužujem!"
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
aaaaaaaaaaa ...fenomenalno.....odlično....svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Draga mare, od ove tvoje "kadice" sam se oduzela... ali doslovno... duuugo nisam vidjela nesto tako lijepo i elegantno... moj duboki naklon majstorice
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |