maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 66> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uovakvom zimskom sivilu mnogo puta prelistavam vrtove unazad i uživam u cvjetnim slikama pa tako i u tvome vrtu uživam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Hvala draga.. neznam na koje zidove mislis..ove velike su tu vec 20 godina sigurno a one male sa tek tu i tamo kojim cvijetekom su moje..jako sam ponosna na njih jer sam si ih sama narucila i sama posadila... Trudim se dosta uredit vrt jer je to sve bilo onak usput popikano... ![]() To je baka od mog dragog sadila,nije tu nitko zivio i to je bilo ok. Ja sad radim tj pokusavam napravit reda.. Sreca barem sam se izborila za travnjak ispred kuce a ostalo polako... ![]() Dragao mi je da su ti se buhtlice svidjele....znaci slazem ih opet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Drage moje gosce..Mari,5510, Mira K,Triša, lilie, Mira021 drago mi je sto ste dosle i osladile se mojim buhtlicama
![]() Dugi put moram spremiti toga više pa cete mi opet doci..jos i kavica i supic... Nisam stavila recept u receptice al ako treba mogu,nije problem... Svida mi se sto ste setkale po vrtu mada bas i niste imali sta puno za vidjeti.. Kupila sam vec dosta stvarcica i nadam se da ce ove godine zablistati barem trecinu od onoga kako ja zelim... Samo nek mi i sjemenkice niknu i mojoj sreci nema kraja... ![]() evo sad sam se raspisala ko luda pa da mi ne pobjegnete stajem ![]() pusa svima ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma neku sličicu bi baš mogla staviti!
![]() |
|
![]() |
|
ful novih nemam jer sam u krevetu bolesna i ne izlazim uopce iz kuce
![]() al eto par zadnje slikanih dok ne stignu nove.. ![]() ![]() ![]() ovako je izgledalo prije okopavanja...novije slike okopanog sam vec stavila prije ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne krizanteme, one su baš zahvalne biljke, kad sve prolazi one cvjetaju!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Slažem se s Lantanom ,prekrasne krizanteme !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
samo ozdravi mi ti
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krizanteme su prekrasne. U koliko boja ih imaš? U kojem dijelu Hrvatske živiš?
I da ne ne zaboravim ti poželjeti da čim prije ozdraviš.. ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() brz oporavak ti želim!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ozdravi sto prije
![]() |
|
![]() |
|
Lantana, anči39, Mari,5510, Nataly, VILMAČ, gioiaa drage moje
![]() Hvala na ljepim zeljama i evo vec mi je bolje pa se nadam uskorom odlazku u vrt... jedva cekam ![]() A sad da odgovorim.. zivim u dalmaciji tocnije- otok murter krizamtemice imam u tim bojama kao na slici (zanemarite desnu stranu slike ![]() crvena i zuta su jednaki cvjetici a bijela je manji cvijet al kao gumbici... Volim to cvijece jer kad nicega nema ,kako kaze Lantana krizamteme nas uvesele ![]() Zelim jos nabaviti spine al moram se informirati kakvi im uvijeti trebaju... Trudim se da cvijeca ima al sam zamjetila da bas u proljece i jesen nemam cvijeca bas... tako da ove godine nastojim tu stvar promjeniti.. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ozdravi što prije
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hvala
![]() evo danas sam vec izasla van.. sutra gledamo kakvo je stanje cvijetnjaka ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove tvoje sličice kao da nisu slikane sada..............jel to fotomontaža ...............ipak nije ............Dalmacija je.........koja je i po zimi posebna! Budite sretne što živite u takvom raju na zemlji!
![]() |
|
![]() |
|
To ti nije draga moja slikano bas sada sve.. sutra cu staviti friske slike pa cemo vidjeti...a koliko sam skicnula steta ima...
![]() Hvala na posjeti draga ![]() A dalmacija ima svoje prednosti i mane kao i kontinent.. a moram ti sapnut ipak trava kao na kontinentu nigdje ne mirise ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neka si i ti ozdravila! Svih nas je u sječnu, manje više ulovilo. Sada još nemoj šetati po vrtu jer je i hladno a biljke su koma!
|
|
![]() |
|
Krasan dan danas i malo sam reda radila po cvijetnjaku...
porezala sve sta je propalao i sta se moralo porezati.. Usput skuzila da sam stala i bez ostića sta mi je cudno jer susjeda ima jos veci grm nego lani a na istom mjestu kao i ja ![]() ![]() Presadila sam jagode jer su zaista postale tepih a ne gredica ![]() okopala oko ruza travu koje naravno uvijek ima . Interesantno je to da raste gdje netreba a tamo gdje hoces ne ![]() Andeoske trube su pod upitnikom jos uvijek a posto nema ni jednog listica i njih stavljam pod gubitke.. trebat ce svasta carolijama sijanja nadoknaditi.. ![]() recimo da sam trecinu vrta sredila tako da krecemo u nove pobjede ovih dana.. puzevi se usput goste dok ne izvadim iz super saka puzomor i fino ih napapam ![]() jedino sto me jako veselilo je da su narcise vec dosta vani i bit ce cvijeca uskoro... zumbuli polako pupaju..sve se pocelo zeleniti... stize proljece!!!!! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
anđeoske trube, ako misliš na dature, one će potjerati iz korijena, barem kod mene tako, njima lišće propadne, ali ostje korijen, a zasijavaju se i sjemenjem, pričekaj pa ćeš vidjeti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |