Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 113> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vi ste nas totalno isključile iz svoje spike
![]() ![]() koji potpis?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi i proljeće, jel vas dve znate da ste rođene na isti datum i iste godine?????? u šoku sam ostala!!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kak to misliš vas? ![]() Tebe draga, nikada, ok ![]() Bila sam, samo za probu, stavila u potpis svog profila, link na moj web album......ali to je bilo privremeno ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma nije moguće...nešto si vjerojatno fulala!!!
Idem i ja provjeriti...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ne mogu vjerovati!!!!
Stvarno je tako!!!!!
Eh sada je još ostalo pitanje, da li smo rođene i u isti sat???
Ja sam ujutro u pola četiri!!!
A kako si ti to skužila??? Šta si to tražila???
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi, dođi " doma "
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihi ja poslije podne ali ne znam tocno kada...vidim pa javim
hippy evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
nisam bas takvog misljenja. kod mene je sve trci pa bu gotovo. temeljni sloj je na svim radovima, iscupkano sve kaj treba biti pocupkano, izrezane ostale i sad za vikend sam doma i radim jer mi je prehladno za izlaske i bar bum konacno uzivala u hobiju (ne nosim danas posao doma prvi dan od svih dana
![]() jassi ni na spidu ne bih mogla stici (ta proizvodi radove ko da joj dan traje 500 sati dnevno), ti radis po 10-15 radova odjednom (ispraksirala si se i mozes, osobno radim jedan po jedan, mogu namazati i napraviti raspucavanje ali poslije ide polako, jedan po jedan i dok taj nije jedan gotov ne pocinjem drugi).
jednostavno shvacam decoupage kao hobi, no ponekad nemas vremena za hobi. evo jucer, dosla sam doma u pola sedam, pocistila po kuci, opeglala vec i srusila se u krevet do jutra. nis nisam napravila (cak ni ono kaj sam trebala
![]() stoga aj ne durit se, i shvacat ovo kao hobi, zabavu i ugodno druzenje. evo u srijedu je tvoj rad ispao super, meni je dobar, no kak neke stvari ispadnu super od prve nekima, tako nekima ne ispadnu. kak god poslikam tu sliku ne da se pukotine ne vide, nego se ne vide. i kaj sad - staviti rad koji nitko nece skuziti kaj si radila, ili ne staviti? nisam stavila :)
u nedjelju cu nadam se staviti svoje gotove radove (osim jednog, njega ce staviti curka kojoj je najmijenjen pa mi je glupo iznenadjenje za nekoga stavljati prije nego ga osoba sama vidi
![]() btw - sutra je vikend, neradni vikend, bez papira koje nosis doma da se odrade, i jako sam si happy :)
|
|
posjetite me na igralistu :)
igraliste |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ne durim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
opce nisam durenjem postavila svoje pitanje....i meni je hobyyyyyyyy
|
|
![]() |
|
Nina,
sve to stoji kaj si napisala... slažem se s tobom u vezi stavljanaj radova. I btw, i meni je decoupage još uvijek samo hoby ![]() |
|
![]() |
|
....al se nadam da će mi uskoro prerasti u nešto puno više ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
zabavan hobi, ali ipak samo hobi ;) skup, no upoznajes puno ljudi, ucis i neki te uvijek nasmiju svojom otkacenoscu (dama iznad tebe koja ima skoro postova kao i ti)
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
da da ste vidla kaka sam ja otkrila rođendane, ma nekaj sam bzvz gledala i skužim isti datum, pa reko to sam sigurno nekaj krivo vidla, pa provjerila opet i gle čuda, stvarno jeste!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam sad isto gledala,stvarno zanimljivo....
|
|
![]() |
|
Pa daj ti reci...a ja sinoć bila kod nje...a ti mi jutros kažeš da smo isti dan rođene...ne brini i ja sam bila šokirana...ali ipak je "šijem" starija sam od nje!!!
![]() |
|
![]() |
|
ha ha....baš fora!!
|
|
![]() |
|
A znaš li ti da je vikala na mene jer joj nisam donijela stvari koje si ti kupila...
A meni stvarno nije bilo na pameti da ti kažem da idem kod nje, ja sam se cijelo vrijeme samo mislila hoću li naći novčanik kada se vratim u fimu!!
Ali sve je ipak dobro svršilo...
|
|
![]() |
|
pa ni ja nisam pojma imala, znma da ste nekaj spominjale al nisam znala da je to jučer...i baš kad sam došla doma zove ona....i kad mi je spomenula da dolaziš k njoj reko taman sam ti mogla sve uvaliti..
![]() pa eto, danas opet u dugave.....al ne bunim se.... |
|
![]() |
|
Ma znaš koliko puta sam se već bila dogovarala pa nikako otići,ali eto konačno bila...
![]() |
|
![]() |
|
loša vijest za sve kaj su naručili ogledala, morat ćete se strpit do idućeg vikend....fino se ja spakirala, digla u 5 ujutro, u 6 krenuli i dođemo na granicu da bi skužili da je naš vozač ponio staru putovnicu, onako izbušenu s rupicama, pa nam se nie isplatilo opet vraćat i sve to....tako da iduće subote idemo......stvarno mi je žao, ak netko želi hja mu mogu vratiti novce, ak ne onda se malčice strpite.........
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |