Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 113>
Korisnik
Poruka
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 23:13
vi ste nas totalno isključile iz svoje spikeCry samo se vi razmeteConfused

koji potpis?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 05:16
jassi i proljeće, jel vas dve znate da ste rođene na isti datum i iste godine?????? u šoku sam ostala!!!
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:23
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

vi ste nas totalno isključile iz svoje spike[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" /> samo se vi razmete[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" />

koji potpis?

Kak to misliš vas?
Tebe draga, nikada, ok
Bila sam, samo za probu, stavila u potpis svog profila, link na moj web album......ali to je bilo privremeno
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:44
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

jassi i proljeće, jel vas dve znate da ste rođene na isti datum i iste godine?????? u šoku sam ostala!!!

Ma nije moguće...nešto si vjerojatno fulala!!!
Idem i ja provjeriti...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:45
Ne mogu vjerovati!!!!
Stvarno je tako!!!!!
Eh sada je još ostalo pitanje, da li smo rođene i u isti sat???
Ja sam ujutro u pola četiri!!!

A kako si ti to skužila??? Šta si to tražila???
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 10:07
Jassi, dođi " doma "
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 10:09
hihihi ja poslije podne ali ne znam tocno kada...vidim pa javim

hippy evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 11:06
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

[QUOTE=jassi] sam ja nekaj propustila ili fakat pola  curka ne stavlja vise radove da gledamo kaj svi radimo?????? i nema ih vise na ostalim topicima????? skijanje ili kaj se desilo?

nisam bas takvog misljenja. kod mene je sve trci pa bu gotovo. temeljni sloj je na svim radovima, iscupkano sve kaj treba biti pocupkano, izrezane ostale i sad za vikend sam doma i radim jer mi je prehladno za izlaske i bar bum konacno uzivala u hobiju (ne nosim danas posao doma prvi dan od svih dana Thumbs%20Up i ne moram otkopavati auto jer imam garazlina do 1.5.) :) u svakom slucaju ima radova samo praznici su sve posemerili a oni koji su u financijama ti opce ne razmisljaju o radovima vec samo o brojevima, potvrdama, bilancama i otvorenim stavkama, trosak saldo blah...

jassi ni na spidu ne bih mogla stici (ta proizvodi radove ko da joj dan traje 500 sati dnevno), ti radis po 10-15 radova odjednom (ispraksirala si se i mozes, osobno radim jedan po jedan, mogu namazati i napraviti raspucavanje ali poslije ide polako, jedan po jedan i dok taj nije jedan gotov ne pocinjem drugi).

jednostavno shvacam decoupage kao hobi, no ponekad nemas vremena za hobi. evo jucer, dosla sam doma u pola sedam, pocistila po kuci, opeglala vec i srusila se u krevet do jutra. nis nisam napravila (cak ni ono kaj sam trebala Cry ). ovo je svima hobi (ok vecini), i ne bih predbacivala nikome kaj ne stavlja radove, neki ne stave dugo pa odjednom stave hrpu. tak to ide.

stoga aj ne durit se, i shvacat ovo kao hobi, zabavu i ugodno druzenje. evo u srijedu je tvoj rad ispao super, meni je dobar, no kak neke stvari ispadnu super od prve nekima, tako nekima ne ispadnu. kak god poslikam tu sliku ne da se pukotine ne vide, nego se ne vide. i kaj sad - staviti rad koji nitko nece skuziti kaj si radila, ili ne staviti? nisam stavila :)

u nedjelju cu nadam se staviti svoje gotove radove (osim jednog, njega ce staviti curka kojoj je najmijenjen pa mi je glupo iznenadjenje za nekoga stavljati prije nego ga osoba sama vidi Tongue )

btw - sutra je vikend, neradni vikend, bez papira koje nosis doma da se odrade, i jako sam si happy :)
posjetite me na igralistu :)
igraliste
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 11:29
ne durim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

opce nisam  durenjem postavila svoje pitanje....i meni je hobyyyyyyyy
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 11:43
Nina,

sve to stoji kaj si napisala... slažem se s tobom u vezi stavljanaj radova.

I btw, i meni je decoupage još uvijek samo hoby   
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 11:58
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Nina,

sve to stoji kaj si napisala... slažem se s tobom u vezi stavljanaj radova.

I btw, i meni je decoupage još uvijek samo hoby   [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

....al se nadam da će mi uskoro prerasti u nešto puno više
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 13:26
zabavan hobi, ali ipak samo hobi ;) skup, no upoznajes puno ljudi, ucis i neki te uvijek nasmiju svojom otkacenoscu (dama iznad tebe koja ima skoro postova kao i ti) smile39
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 14:28
da da ste vidla kaka sam ja otkrila rođendane, ma nekaj sam bzvz gledala i skužim isti datum, pa reko to sam sigurno nekaj krivo vidla, pa provjerila opet i gle čuda, stvarno jeste!!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:17
ja sam sad isto gledala,stvarno zanimljivo....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:32

da da ste vidla kaka sam ja otkrila rođendane, ma nekaj sam bzvz gledala i skužim isti datum, pa reko to sam sigurno nekaj krivo vidla, pa provjerila opet i gle čuda, stvarno jeste!!!!

Pa daj ti reci...a ja sinoć bila kod nje...a ti mi jutros kažeš da smo isti dan rođene...ne brini i ja sam bila šokirana...ali ipak je "šijem" starija sam od nje!!!Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:33
ha ha....baš fora!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:33
A znaš li ti da je vikala na mene jer joj nisam donijela stvari koje si ti kupila...
A meni stvarno nije bilo na pameti da ti kažem da idem kod nje, ja sam se cijelo vrijeme samo mislila hoću li naći novčanik kada se vratim u fimu!!
Ali sve je ipak dobro svršilo...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:35
pa ni ja nisam pojma imala, znma da ste nekaj spominjale al nisam znala da je to jučer...i baš kad sam došla doma zove ona....i kad mi je spomenula da dolaziš k njoj reko taman sam ti mogla sve uvaliti..LOL

pa eto, danas opet u dugave.....al ne bunim se....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:36

pa ni ja nisam pojma imala, znma da ste nekaj spominjale al nisam znala da je to jučer...i baš kad sam došla doma zove ona....i kad mi je spomenula da dolaziš k njoj reko taman sam ti mogla sve uvaliti..LOL

pa eto, danas opet u dugave.....al ne bunim se....

Ma znaš koliko puta sam se već bila dogovarala pa nikako otići,ali eto konačno bila...Tongue
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 10:09
loša vijest za sve kaj su naručili ogledala, morat ćete se strpit do idućeg vikend....fino se ja spakirala, digla u 5 ujutro, u 6 krenuli i dođemo na granicu da bi skužili da je naš vozač ponio staru putovnicu, onako izbušenu s rupicama, pa nam se nie isplatilo opet vraćat i sve to....tako da iduće subote idemo......stvarno mi je žao, ak netko želi hja mu mogu vratiti novce, ak ne onda se malčice strpite.........Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.