JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 58> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi kalendar je predivan....jako mi se sviđa
![]() ali molim te smanji malo ritam...prikoči....zdravlje je najvažnije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
eto vidis, ak imas kaj viska salji meni jer me u firmi poprek gledaju i leze na svojim cd-ima, jer stalno hodam okolo i pitam...kaj ti ne treba ova cd???
![]() najvise me zanimaju komentari na kalendar jer sam posebno ponosna-ne znam zakaj me puca to, a i scrapbook mi je dragi.....hehehe, sad odoh leci jer me nekaj srceko tiska i sam si tablete opila i to je znak da moram pauzu napraviti ak ne zelim jopet u bolnicu
drage moje do navecer --by
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ja baš neki dan pokupla one prozirne cd-e od brata jer ih ima hrpetinu i sve smišljam kak ću crtati po njimama nisam se ni sjetila da ljepim salvete!!
Genijalna ideja!! ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Niste evo i mene.. naravno sinoć nisam dočekala slije ali jutro si mi odmah uljepšala.. kaj jutro cijeli dan..
Jassi ovo je super!!! ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaj smo sam mi budne???????????
|
|
![]() |
|
moze salji na mail ,aili ak bus imala kaj novih salveta s njima....kaj velis na kalendar i cd-e?
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
o draga, o luda, o otkačena Jassi...legendo...koliko boja i ludila a ponajviše truda i volje...sve u tvom stilu, puno svega, boja, jednostavno, tvoji radovi izmamnjuju smiješak...
drugi vikend počinje advent, što znači, vadi sve van iz drvarnice i kiči-kiči...kako li će tvoja izgledati? Scrapbook ti je super...baš ga neko vrijeme promatram, skupila sam toliko elemenata za scrapbook, ali to bi radila kao kolage a ne decoupage, ako te zanimaju mogu ti poslati speceno na cd ili na mail pa da vidiš da li ti se sviđa...ali to te uvijetuje da imaš printer, no tko ga nema na poslu ![]() |
|
![]() |
|
kissi kissi
moderatori duboka isprika....
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
i evo ti kalendaaaarrr...vidis da od muke i kugliu jedem a i cipelica zamalo nije stradala
|
|
![]() |
|
dakle za sve ono prije, slike su nas iskupile, sam ti rekla da mi je spor i da ce trajati do bezsvijesti
odoh leci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
i sad odoh spavatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
bravooooooo
e mislim da će nas moderatori ubit ad ovo sve vide ![]() |
|
![]() |
|
sad se i tu mozes malo smijati na moj racun........
|
|
![]() |
|
evo konacni...mi ma...
|
|
![]() |
|
pogle mi potpis....dakle, kopiraš s lijeve strane kod ( ono sa URL i sve) u kućicu za potpis i umjesto myweb.com upišeš drama-quinn.blog.hr
|
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
m
|
|
![]() |
|
ne da mi nigdje da upisem, kliknem i nista
|
|
![]() |
|
joj cekaj.............
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |