Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 243> |
Korisnik | |
Pomfri ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da je grm bi bio ,dosta su slične ali ovo je ogromno stablo.... nije još procvao... ta je slika stara par dana.. Saznao sam odgovor ...to je Magnolia grandiflora ima ih više vrsta... ali je sigurno porodica Magnolia |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pomfri super što si ipak dobio pravi odgovor
![]() jedva čekam da nalete znalci i rješe nam nerješene misterije (već ih se skupilo o-ho-ho ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hannah jako me podsjeća na peperoniu
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Mira021
Pogledajte pod - Rhaphiolepis natalija Možda je Coronilla emerus ili Coronilla glauca |
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Natalija, hvala, mislim da je Peperomia obtusifolia.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga muhlenbergija,je to je grm pod tim nazivom!Hvala ti puno!Sav opis tog grma odgovara mom grmu,a i slika,naravno
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia jako su slične, ali, čini mi se, ne i identične svejedno ti hvala ![]() pokušati ću nekako izoštriti sliku cvijeta i lista |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kira12 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
viburnum opulus, crvena hudika, žganci
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zna li netko što je ovo,kupila sam, na etiketi piše "silver"
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Bok društvo! Kupila sam ovu biljku u jednom vrtnom centru misleći da kupujem nešto drugo, jer je u njoj bila zataknuta tablica sa imenom i podacima neke sasvim druge biljke. Tek kad sam došla doma shvatila sam da slika uopće ne odgovara onom što vidim uživo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Na sajmu cvijeća u Opatiji vidjela sam da "silver" zovu helychrisum, iako mi ovo baš i ne izgleda tako, jer ga imam i ja.
Javil će se netko tko zna, a ja ću iskoristiti da pitam za svoju biljku.
Slika lišća
![]() i slika cvijeta
![]() Visoka je oko 20 cm i jako mi se sviđa, jer volim cvijeće, koje nalikuje "ćeš me-nećeš me"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav, imamo temu identifikacije, stavi svoj upit tamo, da bude više reda
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Meni to sliči na Aster alpinus 'Albus' (White Beauty)
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Mari,5510
Možda Cineraria maritima springy Vrsta Potentille ( trajnica a ne grm ) |
|
![]() |
|
Baka bea hvala mogao bi biti, baš je zgodna biljčica, ako ostane tako niska.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Kira12 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
springy, mislim da je to šumska jagoda
|
|
![]() |
|
molim identifikaciju prijateljičinog sekulenta - ona kaže da joj pomaže kod nekih poteškoća 8list se stavi kao oblog na upaljeno mjesto) pa me baš zanima kako se zove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Daj,nemoj zezati da lijeci...ja sam ga imala ali mi se je smrzao
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |