Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 55> |
Korisnik | |
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma sve je predivno . Nema izuzetaka . Svaki korak po vrtu je čaroban . Svake pohvale .Divno. Navratit ću opet.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Tvoj vrt mi je tiha patnja
![]() |
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Sve biljke su prekrasne i sve sam pregledala od pocetka do kraja
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Hvala svima na posjeti!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Cekamo nove slikice. Posebno me zanima " projekt safran"
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Rubensice, pozdrav! Drago mi je vidjeti te u mom vrtu. Još se sjećaš projekta šafran!?
Baš sam ga danas slikala ali nekako fotke nisu dobro ispale. Projekt broji sve više šafrana ali nikako da naletim kad je sunčano i kada su im glavice otvorene. Valjda jednom budem imala više sreće! |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Prijavljujem setnju,sve je prekrasno,nas dvime imamo isti ukus sto se tice biljaka.kukjrijek je prekrasan.×
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Baš mi je drago što si opet ovdje! Veselim se ovoj cvjetnoj godini u tvom divnom vrtu! Kukurijek je prekrasan!
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kukurijek je divan.
Snjegović se umorio pa je prilegao? Super ideja! |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Neka nam je prošla zima... vjesnici proljeća su mi najdraži. Divan kukurijek u tvom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Pregledala sam malo prijašnje slike, i mogu doći do zaključka da je ovaj vrt je pravo umjetničko djelo, famozan je, sve mi se sviđa.
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Vrt je prekrasan steta sto ne stavljas nove slike
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
perunike ocvale, a tebe nema, čekamo graničice
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala od srca svima!
Nisam ovdje bila jako dugo pa ću evo malo danas pobrisati prašinu. Nisam vas zaboravila, to nikako! Sve vas pratim koliko god mogu. Prošle godine sam malo zapostavila vrt ali sam pronašla nekoliko slika pa ih stavim u nastavku. Ove godine se trudim biti što više tamo, uzimam po dan ili dva godišnjeg i od jutra do noći plijevim, kopam, puzam, sadim.... Vrt sam i opet proširila, znate i sami kako to ide. Kad ponestane zemlje, uzmeš teglu, poslije se preseliš i na zračni prostor! Ideja je puno, vremena malo, neke padnu u zaborav, neke i ugledaju svjetlo dana. MM je vidio da sa ovom ženom nema šale što se flore i faune tiče, pa sam ove godine dobila i u svom dvorištu malu gredicu. Voljela bih ju napraviti samo u bijeloj boji po uzoru na našu dragu Korijenko. Ali to je briga za na jesen (slatka briga). Ove godine nemam baš nekih slika vrta jer ne nosim fotić sa sobom. Ako ga ponesem onda od mog posla skoro pa ništa. Djeca polako odrastaju, trudim se pogledati vrtne emisije na HRT-u i s vremena na vrijeme prošetati i vašim divnim vrtovima, a posrećila mi se i Flora ove godine. Sve u svemu, mislim si, dobro mi krenula ova godina. A onda, prije nekih desetak dana, sve mi je stukao led. Hoste su najviše stradale. Došlo mi je da odustanem od svega. Do danas sam se već sabrala i idemo dalje... Još jednom svima veliki pozdrav i pusa! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Od svog vrta nikako ne odustaj. Samo naprijed, i ja čekam u redu pogledati nove sličice.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
I ja jedva cekam nastavak
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |