Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 381> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
strasno Dadinice misa mu i vraga nema gdje se ne zavuku gadovi staklene tegle za cuvanje sjemenja su zakon.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prestrašno Dadinice! Trebala si to sjemenje spremiti nekamo gdje ne mogu miševi ...ili negdje gdje ih nema...Ja svoje čuvam u špajzu i Hvala Bogu,pa tamo ne može niti jedna takva beštija.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee, pa špajzu nemam, u kuhinji i sobi je pretoplo, dakle ostaju mi samo pomoćne prostorije - šupe i šupice.
Stambenog prostora imam jako malo, ali pomoćnih zgrada za održavanje imam dovoljno za tri kuće. Tj. ja održavam a susjed koristi i gazduje... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kazem ti staklenke i zatvori nema tog gigantnog stakora koji ce to izrovit haaahaha
nezgodno je bez spajza ni ja ga nemam,al tako je kad si podstanar imas sta imas. |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa skupljaj kutijice od lijekova,bombona,nemože on plastiku razrovat!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može stakor ja se uvjerila
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa otruj ga ili napravi klopku!
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam koji ji andrak bi ove godine da tako pospremim sjemenje... inače ne radim tako. Ah, šta je tu je! Neka je zdravlja, bit će svega!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to kod mene bilo davno.nego kasno je sad za Dadinicino sjeme trovati stakora riejc je kako ubuduce sacuvati sjemena.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, ne znam da li je pametna ideja zatvarati sjeme u teglice , bile one plastične ili staklene, nisam to ama baš nikad radila, jer sve mislim da bi moglo biti istina, da hoće spljesniviti,ili u gorem slučaju i strunuti,jer nema dovoljan protok zraka...Ne kaže se uzalud sve sjemenje u platnene ili papirne vrečice..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hellouuućić svima(sa mekim ć) ...ajoooj dadinice moja, jel ti mogu pomoć tako da ti štogod pošaljem, baš mi je žao sto te snašlo.Inače za ubuduće..sjemenke ako su skroz suhe zamotaj u salvetu i spremi u staklenku na hladno mijesto, ništa mu neče biti, moje stoji isto tako jedan dio a drugi u velikoj limenoj kutiji.Grah i vrijednije sorte rajčica držim u frižideru, a ako imaš višak nekog sjemenja rajčice, slobodno ga i zaamrzneš i tako može stajati više godina.
U biti možeš sve sjemenke tako sačuvati u zamrzivaću, samo si odvoji koje i koliko ćeš na godinu sijati.
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..mooon i Pustolov, di ste se poteple, vidim da ste tu a nema vas
..pozdravljam vas odoh ..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas mi drago Viz.da se poklapa to nase sa staklenkom hehe.cujemo se poslije kad se okupimo svi.
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ufff,jooooj,joooooj Wiz, tebe nikad uloviti!
|
|
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Wiz, srce si što nudiš pomoć! Javit ću ti se.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad već spominješ zamrzivač... ja grah uvijek držim u zamrzivaču i to stalno. Par dana prije sjetve izvadim koliko mislim posijati i to je to. Uvijek bude super. A zašto ga držim?.. pa jednostavno, može stajati godinama, ne uđe žižak u njega i ne prestari da ga moraš kuhati tri dana.
A sad odoh sve što mi je ostalo lijepo bubnuti u "smurzivač". |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi ljudovii ,lijepo se provedite na Novu godinu ,ja ću biti kod kuće pa ću malo skoknuti do foruma!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za mene N.g.nije nista posebno bezeze
jeidno sto koristimo filmove pa gledamo |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma meni je Nova.g glupost! Pa skokni i ti do foruma včrs.!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sram te bili Fiki! Mene ne bih pozvao?
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |