ajamin vrt |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 145> |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona kada malo otopli. ako ti nije ranije potjerala to je dobro, znači da je imala dobru fazu mirovanja. sada ju samo pravilno oreži i nadaj se mnoštvu cvjetova ove godine |
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala slavuj čekam proljeće
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooooo, ovdje će biti lijepih bebica!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh ljepote, a tek kad procvijetaju
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama koliko je star tvoj adenium i ja imam dva iz sjemena već treću godinu pa me interesuje kada će cvjetati, inače prelijep je mora da si imala strpljenja sa njim kada te je ovako lijepo razveselio
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fany ovaj koji cvijeta je posijan 30.03.2012.dakle nema ni godinu dana,ali imam još 9 i oni ni jedan ne tjeraju pupove
|
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow ... dugo nisam virkala, rekoh idem vidjeti kako si, šta radiš, a kad ono dočekao me ovaj krasni cvijet adeniuma ! Dosta za mene ! Prekrasan je !
|
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ti hibiskusi,mocvraci su sto ne,moji izasli i zuti jednogodisnji i coccieu al mocvarac jos nije,uskoro valjda hoce..jeli ti ziva bugica?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako brzo rastu bebice
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako bog da procvijetat će nagodinu
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama prekrasan ti je adenium,zaslužila si sve pohvale.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicu nisam niti gledala.ne usudim se.valjda je živa.što joj bog da
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trudila sam se i oko njega i oko drugih,ali oni još ništa.no hoće sada samo rastu i debljaju se.
|
|
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božićnjak tek sad videh,prelep je
Hibići su prave male ,slatke bebice...radovaćemo se sa tobom kad procvetaju A adenium je božanstven |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...uzgojila si lijepi adenium...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |