Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 77> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepe su svibanjske slikice, a balkonska kombinacija posebno oduševljava
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jaca samo dođi ,rado cu te ugostit i pokazat moj vrt
moon ,belice,11111 ,duda lave ![]() evo malo svibanjski slikica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
katusnjak je super i bijeli krumpirko kako je samo kompaktan
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
uff..lipo sve kod tebe...lipo i uredno....ej ..jesan se nauživala i sve san pregledala....prekrašnoooo ... a užitak je veči zato jer san sve vidila i uživo
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha ha, nema nema špekeca više.. vodim je Sašu neki dan na plac, ja kupujem cvijeće a njega pošaljem nek gleda štand s suhomesnatim- ali naravno ništa tam ne kupimo. He he
![]() Čeeekam draga, da vidim.... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepi noviteti
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Neznam koji put pregledavam kamenjar,predivan je,ali kad je na Viru moraću ga pogledati uživo.Ako ovo ljeto dobijem godišnji,,,,,evo mene na rozom biciklu,veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
natalija
![]() a tek kava s tobom jos ljepsa bila |
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar lipo si se ponovila
![]() belice ono plavkasto je niski phlox zbog nas će propasti tekstilna industrija ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima ..bas smo sve iste sto se cvijeca tice,meni dragi kaze kako cvijece kupujes sve je manje razno raznih suhomesnatih proizvoda u kuci ,zao mi davat novac za to
![]() bebolina vec se radujem pasiflorama,imam i mjesto za njih spremno ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
suuuper je draga, baš ga gledam. skini mu odmah one donje grane i zapelcaj naravno.. ništa se ne baca.
![]() Kak ti je bebolina rekla- jedne gaće manje. Tak ti ja svom dragom kažem- Kaj samo jedan špek, buđolica manje. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijeli krumpirko je odličan izbor. Lijepo ti je u vrtu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ooo, predivan je krompirko! Ja sam ove godine definitivno odlučila kupiti plavog. Svake godine ga gledam, ne znam zašto ga još uvijek nemam
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš je pravi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
hvaa bebolina,danas u plodinama sam ga kupila ,85 kn je..mislim se kad sam mogla za hawai palmu dat 80 kn mogu i za krompirka 85
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Ajmeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i evo razlog mojoj danasnjoj sreci
bijeli krompirkoooooo,mojoj sreci nema kraja ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
hvala vam svima sto posjetite moj vrt,evo malo sam se danas ponivila ,pa da se pohvalim jer sam nasla ono sto sam trazila
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |