vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 49> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VILMAC
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Imam običaj prvo sve pregledati, sve cviječkice, pa i pikavce, zbilja imaš kolekciju kapitalaca pikavaca ali ja sam se zaljubila u ovu ukrasnu teglu, iako nisam čitala dalje morala sam ti se javiti, uvjerena sam da si teglu ukrasila sama, prekrasno, sada idem dalje škicati, ne sumnjam da će togA BITI JOŠ!!!!
Sada vidjeh poincijanu, joj kaj je krasna, znači treće godine cvjeta, to znači da bi i u tome mogla uživati sljedeće godine!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
prekrasna kolekcija bodljikavca
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
antonija,
![]() tija,cure hvala vam!
![]() sarajka
![]() Retriver Sara:jedva čekam cvjetove,samo ma zanima koliko ovo drvce naraste da znam gdje ga posadit?
kika 56
![]() baka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-o,kakvi divni i ponosni bodljikavci,svaka čast VILMAČ...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Vilmač, ta biljkica ti je caesalpinia ili poincijana i za jedno 3 godine možeš očekivati prvo cvjetanje, a čest je gost u našim vrtovima uz more.
Slika s neta:
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasna kolekcija zaista,sve naj a saksija je zaista posebna
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja mislim da je to http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=516&PN=4 ovo
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
otok
![]() kontesaa
trša
mali gogo
lantana
svima hvala na posjeti mom malom carstvu!
![]() ljubav prema kaktusima otkrila sam davno,volim sve vrste cvijeća,al kaktusi su mi nešto posebno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Odlično! Samo daj još slikica!
Zbog maminog kaktusa na terasi, na koji sam se ubo bar 100 puta u djetinjstvu, mislio sam da nisam ljubitelj kaktusa..... ali sad kad vidim tvoje....hm, kao da se u meni počela budit neka nova ljubav prema kaktusima
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Vilmač
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasna kolekcija, prava si konkurencija Nihi, sad je idem malo zezati, da ima i ljepših kaktusa
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kasnim kao i obično
![]() hvala na onoj prekrasnoj ružici ![]() sve pohvale za tvoju kolekciju kaktusa i sukulenata ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni su ti kaktusi, naročito ovaj sa ponovljene slike.
|
|
![]() |
|
gioiaa
![]() retriver sara
![]() kat rea
![]() josipa
![]() waterlily
![]() cure drage ako sam nekog zaboravila sorry,nije namjerno:
uveselile ste me svojim komentarima, od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Mislim da jedno slavi ljepotu onog drugog, ma kojim redom da krenem.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |