Echeveria |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 52> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia prekrasne su ! Jesi sigurna da je ono Echeveria colorata ? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, iskreno, nisam sigurna.Jako podsjeća na agavoides,ali pošto nju imam i usporedim ih,različite su.Colorate su i zelenih i plavo-sivih nijansi,pa ti sad znaj.Možda se na slici ne vidi dobto donja roza boja...Ma koja je da je,meni je bila super i k tome još 8,90 kn.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imamo i novog obožavatelja eševerija.
Krasne su vam sve do jedne. Ja uživam u mojim rascvjetalima. Lijepo je kod njih što cvijetak traje dugo
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam stavila sedam listića echeveria na zakorjenjivanje. Zanima me je li dosta samo ih poleći na zemlju ili moraju biti zapiknuti u zemlji?
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...bugice, listiće je dovoljno polegnuti i samo nježno utisnuti da imaju lagani kontakt sa supstratom
...izražavam divljenje svim viđenim Echeveriama s prethodne strane, a favorit mi je Zorro |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Saro na tako brzom odgovoru! Tako sam i napravila ali za svaki slućaj pitala sam jer cijenim mišljenja iskusnih. Listića sam se jedva dočepala, pa ne bih htjela da propadnu.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
echeveria glauca ssp pumila f. cristata U zadnjih 5 god. njezinih slika na forumu kao
u predugačkoj prići. Na prvoj stranici ove teme o eševeriji nalazi se na dvije
slike. Ovdje sam promjenio kut slikanja i eševerija
izgleda potpuno drugačije.
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, samo ti nju slikaj, nikad nije previše jer je prekrasna ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, svaki puta kad je gledam, gotovo ne vjerujem svojim očima koliko je predivna!!!!
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno Pinus,ovo je za izložbu.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kaj za izložbu , ovo je za šuljati se po noći i ukrasti
Čarobno su lijepe !!!! |
|
belica,zagreb
|
|
lunamaric
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: split Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fascinantna je ova crvena.... neviđeno.... gdje si je nabavila?
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost više nije crvena već je ista kao i ova do nje. Ponukala me boja ali valjda samo prozvođač zna što je dodao u zemlju na da perle von nurnberg dobije ovu boju, mada je možda boja malo intezivnija
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
lunamaric
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2014 Lokacija: split Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da sam našla odgovor
1 žličica boja hrana + voda 1c, posipati baza kaktus, čekati 24 sata, ponoviti željenu boju, .... a s obzirom da sam ocigledno pre plava da mogu stavit sliku tu... nikako mi ne uspijeva skinit sliku s laptopa i stavit na forum :0( .... pogledaj stranicu.... http://www.pinterest.com/source/jardimdaterra.blogspot.com/..... djeluje interesantno... ali ne znam da li škodi biljci |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mozda ću i izvršit experiment s jednim ali sad i nije neko vrijeme, ako bude desetk dana u komadu sunce pokušat ću
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, krasno izgledaju, još uživaju u postsezoni, kao penzići koji tada idu na more ;)
ovo dolje, s puno rizeta je ruby? kako ti je bujna.... moja tek par rozeta, ali već se zarumenila ne znam zašto neće objavi sliku... a ni link http://https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10407794_1725050554385841_7119581894745533355_n.jpg?oh=fff82d97dcaac5f65273d7a0f3238dc3&oe=54D72A30&__gda__=1423379802_384ab80861bc975884c0d31a689c01e9 edit: Ako pravilno preslikaš link, klikom na njega slika je vidljiva: |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, prelijepo složena lepeza od eševerija
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko ih ne bi volio kad su ovako zarazno lijepe !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |