anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748> |
Korisnik | |
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme koji krasni radovi , sve je doista prelijepo.U friško iz pećnice sam vidjela kuglice i oduševila se njima, pa sam krenula pogledati i ostalo.Ovi okviri za prekidače su genijalni.Već dugo gledam svoje i mislim što uraditi s njima i evo mi ideje.
Što se tiče kuglica potpuno se slažem s mimom35!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja samo pišem ajme prekrasne su.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() i svi oni koji su ovih blagdana dobili kuglice na dar bili su vrlo zadovoljni i tek nakon podužeg pipkanja i okretanja kuglica po rukama su ih povješali na bor. opet imam nešto novo. nova salvetica koja me oduševila pa sam je morala više puta koristiti. mama mi je dala jednu onakvu limenu kutiju od keksa. u njoj inače već godinama drži gumbiće.na kutiji je pisalo YU keksi, znači stara je već oho-ho. i imali smo par puta slučaj da je ta ista kutija puna gumbića (a otklopljena) pala sa stola. da.... bilo ih je po cijeloj kući i svaki puta smo još dugo pronalazili gumbiće na vrlo neočekivanim mjestima. i sad je ta kutija dobila novo ruho... evo je: ![]() na poklopcu sottile 2K sa zlatnim prahom u pukotinama ![]() i moja stara "bolest" - set za kupaonicu: dozer za tekući sapun i čaša za četkice i kaladont ![]() |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Ovo je doista prekrasno.
Gdje li si samo nabavila ovako krasnu salvetu?
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve je toliko lijepo da nemam riječi, gdje samo nabavi takve salvete
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kuglice
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna i izvedba i motiv
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ostadoh bez riječi, super je kutija, sli i one druge stvari, napokon nešto radiš.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno!!
Zanima me možeš li močiti set za kupaonicu, ja imam jedan tanjur kao podložak za kozmetiku i operem ga pod tekućom vodom i OK je, ali doza za sapun je ipak više u kontaktu sa vodom.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
mislila sam da sam prokomentirala radove, ali vidim da nisam
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
puno vam svima pusa za pohvale. trebaju mi da me još malo aktiviraju. debelo sam zaglibila što se nerada tiče i već samu sebe ne mogu gledati kako kradem bogu dane ništa ne radeći.
![]() ElzaBuba, setove za kupaonicu prelakiram lakom na bazi razrjeđivača i onaj prvi koji sam radila (a od toga ima više od godinu dana) je svakodnevno u upotrebi kod mame i nije mu se ništa dogodilo. ali zapravo se ni ne smoči puno, znam da nas je mama uvijek dresirala s brisanjem ušpricanog umivaonika nakon pranja ruku. eventualno ako se pošprica prebriše ga i sve je o.k. sad znam otkuda mi "alergija" na ušpricani umivaonik - ispiranje mozga od najranije dobi. ![]() ![]() ![]() Bi-Biljana, kažeš i ti bi jedan, ha? pa napravi si, znam da znaš ![]() ![]() tih dozera za sapun se zna povremeno naći u Offertisimi i nisu skupi. nekad budu bijeli, a nekad s nekim uzorkom, ali ništa što dva sloja fasadne boje ne mogu pokriti. ![]() |
|
![]() |
|
Bravo Anastazija, Bibi bi već sve gotovo a toliko lijepo radi a tek je 6 ili 7 mj. lani došla na CIF-Radovi su joj prekrasni kao da radi već 10 godina.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kuglice su ti posebne,lijepe i pedantno napravljene,jedne od ljepših(iako nisam mjerodavna jer ih baš ne volim raditi!).
S ovim kompletom za kupaonicu(uključujući i kutiju)oduševljena sam! |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
kad već navratih...da kažem...prekrasni radovi kao i uvijek...svaka čast.
|
|
![]() |
|
maslina, hvala ti! jel se varam ili ni tebe baš nema tako često? nisam još pohvatala sve zaostatke, pa sam možda nešto i pobrkala.
ali u svakom slučaju drago mi je da si navratila. ali Lula ![]() jesi to stvarno ti? za tebe sam sigurna da nisi bila stoljećima. jel se vraćaš ili si samo u prolazu? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kasnim, kasnim, ali moram pohvaliti ove prekrasne kuglice.
A kutija i komplet za kupaonicu su savršeni. Krasna je ta salveta, ali uvijek kažem - uzalud lijepa salveta ako dođe u ruke nekome bez mašte i ukusa. Bravo majstorice! |
|
![]() |
|
hvaaalaaaa OTOKčice.
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
ubicete me sa ovakvim radovima
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne kuglice, mamin poklon, kutija, set za kupaonicu, ma sve
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |