Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748>
Korisnik
Poruka
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 12:22

Ajme koji krasni radovi , sve je doista prelijepo.U friško iz pećnice sam vidjela kuglice i oduševila se njima, pa sam krenula pogledati i ostalo.Ovi okviri za prekidače su genijalni.Već dugo gledam svoje i mislim što uraditi s njima i evo mi ideje.

Što se tiče kuglica potpuno se slažem s mimom35!!!!

smile120

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 12:40
Ja samo pišem ajme prekrasne su.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 14:17
smile79hvala vam svima!
i svi oni koji su ovih blagdana dobili kuglice na dar bili su vrlo zadovoljni i tek nakon podužeg pipkanja i okretanja kuglica po rukama su ih povješali na bor.

opet imam nešto novo. nova salvetica koja me oduševila pa sam je morala više puta koristiti.
mama mi je dala jednu onakvu limenu kutiju od keksa. u njoj inače već godinama drži gumbiće.na kutiji je pisalo YU keksi, znači stara je već  oho-ho. i imali smo par puta slučaj da je ta ista kutija puna gumbića (a otklopljena)  pala sa stola. da.... bilo ih je po cijeloj kući i svaki puta smo još dugo pronalazili gumbiće na vrlo neočekivanim mjestima.
i sad je ta kutija dobila novo ruho... evo je:

na poklopcu sottile 2K sa zlatnim prahom u pukotinama

i moja stara "bolest" - set za kupaonicu: dozer za tekući sapun i čaša za četkice i kaladont

Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 14:38
Ovo je doista prekrasno.
Gdje li si samo nabavila ovako krasnu salvetu?

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 16:31
sve je toliko lijepo da nemam riječi, gdje samo nabavi takve salvete
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 19:47
Kuglice smile71
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 21:55
krasna i izvedba i motivsmile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 14:35
smile91salveta je zaista prekrasna, a tvoja izvedba jos lijepsa smile78
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 14:50
Ostadoh bez riječi, super je kutija, sli i one druge stvari, napokon nešto radiš.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 10:51
Prekrasno!!
Zanima me možeš li močiti set za kupaonicu, ja imam jedan tanjur kao podložak za kozmetiku i operem ga pod tekućom vodom i OK je, ali doza za sapun je ipak više u kontaktu sa vodom.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 12:25
mislila sam da sam prokomentirala radove, ali vidim da nisam smile42, sram me bilo!!! kutija je fenomenalna, ali set za kupaonicu smile89...i ja bi jedan....
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 15:27
puno vam svima pusa za pohvale. trebaju mi da me još malo aktiviraju. debelo sam zaglibila što se nerada tiče i već samu sebe ne mogu gledati kako kradem bogu dane ništa ne radeći.Embarrassed

ElzaBuba, setove  za kupaonicu prelakiram lakom na bazi razrjeđivača i onaj prvi koji sam radila (a od toga ima više od godinu dana) je svakodnevno u upotrebi kod mame i nije mu se ništa dogodilo. ali zapravo se ni ne smoči puno, znam da nas je mama uvijek dresirala s brisanjem ušpricanog  umivaonika nakon pranja ruku. eventualno ako se pošprica prebriše ga i sve je o.k.
sad znam otkuda mi "alergija" na ušpricani umivaonik - ispiranje mozga od najranije dobi. LOLLOLLOL

Bi-Biljana, kažeš i ti bi jedan, ha? pa napravi si, znam da znašTongueLOL
tih dozera za sapun se zna povremeno naći u Offertisimi i nisu skupi. nekad budu bijeli, a nekad s nekim uzorkom, ali ništa što dva sloja fasadne boje ne mogu pokriti.Wink ovaj je bio 10 kn. isto tako i čaše (ako već nemaš kod kuće neku rasparenu)

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 16:22
Bravo Anastazija, Bibi bi već sve gotovo a toliko lijepo radi a tek je 6 ili 7 mj. lani došla na CIF-Radovi su joj prekrasni kao da radi već 10 godina.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 10:08
Kuglice su ti posebne,lijepe i pedantno napravljene,jedne od ljepših(iako nisam mjerodavna jer ih baš ne volim raditi!).
S ovim kompletom za kupaonicu(uključujući i kutiju)oduševljena sam!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 15:42
kad već navratih...da kažem...prekrasni radovi kao i uvijek...svaka čast.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 20:15
maslina, hvala ti! jel se varam ili ni tebe baš nema tako često?  nisam još pohvatala sve zaostatke, pa sam možda nešto i pobrkala.
ali u svakom slučaju drago mi je da si navratila.

ali Lula smile181
jesi to stvarno ti? za tebe sam sigurna da nisi bila stoljećima.
jel se vraćaš ili si samo u prolazu?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 21:02
Kasnim, kasnim, ali moram pohvaliti ove prekrasne kuglice.

A kutija i komplet za kupaonicu su savršeni. Krasna je ta salveta, ali uvijek kažem - uzalud lijepa salveta ako dođe u ruke nekome bez mašte i ukusa. Bravo majstorice!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 21:41
hvaaalaaaa OTOKčice.smile78

Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 22:35
ubicete me sa ovakvim radovima
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 23:02
prekrasne kuglice, mamin poklon, kutija, set za kupaonicu, ma sve Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.