maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 66> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo sam se nagledala, a i napapala - buhtle, ako se ne varam, odlično
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Višnje ... mljac... E da znaš da se neću smijati ničemu u tvom vrtu! Ja sam jednostavno ostala "paf" najprije što ti toliko toga sada cvijeta, a onda koliko toga je kod tebe od lani izraslo u tvom vrtu.
Vjerujem da prave slike tek dolaze!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo je bilo pogledati tvoju "zbirku sjećanja na ljeto"
![]() ![]() ![]() A sad je malo pusto. Ali što se toga tiče si u velikom društvu
![]() Ne bojim se da ovog ljeta neće opet biti vatromet boja.
Posebno se lijepe gladiole, nisu baš česte u toj boji!
Buhtle preskačem!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam u slikama tvog rascvjetanog vrta,cviće uvijek razveseli i opet će ga biti ,puno,i to uskoro....kolać..nije dobro(znam)poslije ovih blagdana i puno papice,ali ja naprosto volim kolaće...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno sam se nagledala,i na kraju se zasladila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mljac!
a nije bilo pekmeza ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
drage moje
![]() moon drago mi je što si bila u šetnji i da buhtlice su. hoya ![]() baka hvala na posjeti ti si uvijek dragi gost kod mene. drustva imam jer biljkice su moje opustanje. ![]() Mira021 lijepo te vidjet kod mene. ![]() gioiaa dobro mi došla i dodi opet ![]() LOVRO ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam zakasnila na buhtlice,kad buš ih opet pekla
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E pa nisam pekla buhtle bar dvije godine, ali nakon što si me namamila sa svojima .......upravo smo ih smazali
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vrlo brzo...danas su bile ![]() drago mi je da si dosla ![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da si se osladila s njima zahvaljujuci meni ![]() moji doma bi ih stalno al smisljam svasta jednostavnije.. dobro mi dosla ponovo ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Maslačak - pa kod tebe je super!! Imaš ti puno toga u vrtiću, ne znam otkud misliš da bismo se smijali!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala draga što si svratila ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma kakvo smijanje molim te lijepo
![]() ![]() Buhtle jako volim a nisam ih siguno mjesila pola godine, vidi baš bi ih danas mogla, tvoje onako mame
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
došla sam vidjeti je li netko postavio kakve slike iz vrta, kad nabasam na tvoju buhtlu s pekmezom
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Buhtle su predivne, baš mame. Ima li recepta u receptima? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja sam se došla osladiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |