Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li je to rodilo ili prerodilo, ali meni se čini da je puuuunooooo:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau voćke, bit će pekmeza (s rumom).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ruumaaa sa pekmezom, mljac!
|
|
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome lijepo i rodno voće...
Baš mi je drago radi nara ,mogu misliti kako se raduješ...
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radujem se, ali se bojim da i ovaj ne otpadne. Skoro svi cvjetovi su pali.
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam vidjela kat.rein alisium morala sam. Ovi su u vazama umjesto pelargonija koje sam uvijek do sada imala: |
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sjemenčice ovih nježnih cvjetaka mi je hana poslala. Jedva sam ih dočekala:
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo je za smrčka, da vidi kakvu sam sebi lantanu ostavila:
- i da mi se više nije žalila na koprivu. Kakva takva - bolja je od moje smokve!
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantane, ali se moram pohvaliti da moja brže raste i da je dlakavija Maznula sam jedan super oštri brijač MM-a i obrijala sam je na pristojnu lantanicu. Odmah su se obješeni listovi digli.
Ja se pitala od čega joj listovi padnu Cvijeće ti je i voćkice . No reci ti meni kad ćeš na godišnji da ti pričuvam dvorište |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voće ti je stvarno rodno, mora da se jako veseliš.
A i mi skupa s tobm
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova godina je stvarno super i kod mene u vrtu sve krcato voća. Ove plave biljčice od Hane su super -skupljaj sjemenje!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko - ovo je mala smokva, a ne velika lantana - uzgojila sam krivu biljku!
tajčice
korijenko, imam i lanjsko sjeme, a i ovo ću ti spremiti!
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa izgleda da od svih "lantana" jedino ja imam lantanu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj Triša da procvate
|
|
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....ha,ha....baš sam se nasmijala to sa lantanama....
...hoya, "zavidim " ti na divnim voćkama....i mom šipku su otpali svi cvjetovi i još nikad nije rodio...vrsta - konjski zub ... e, baš je neki konj!!!!!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ja to znam i zeza ću te do kraja života Danas mi susjeda kaže " Aaaaa, pa ovo je kopriva". A što ona zna? Ja vidim kroz i to je definitivno lantana |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo Hoja sa plavim cvijetićima je predivno ------nemam riječi---ta plava boja zrači
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam baš lijepo prošetala i svašta vidjela, a bogme ste me i nasmijavale vas tri ( Hoya, Smrcko i Niho) . Jesam ja to dobro skužila? Hoya još nema bananu? E pa stvarno......, ma nadam se da će moja potjerati one mlade koje sam vidjela oko korijenja kada sam ju presađivala. A mogla bih i smokvu ja sa kontinenta poslati na more , kada ih već nema kod vas. Ono u tegli nije smokva, to je picmoljak .
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf sto je divna boja plavog cvjetica
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je l' to stvarno konjski zub? neka ide k vragu. Stablo mi je ukras u dvorištu, ako nema ploda ... ma poklonjenom koju se ne gleda u zube
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |