Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 53> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E, Lantana da sam barem negdje na moru, bilo bi puno egzoticnih biljaka. Gioiaa, rado bih malo sunca sa tvog podrucja. Zeljka 23, hvala na lijepim rijecima. Hvala vam mnogo na posjeti. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nema šanse da falim kad otvorim tvoje stranice, uvijek nešto novo, slike ko iz časopisa, predivne boje......
Posebno mi se sviđa ljubičasta georgina
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ova zadnja narančasta je san snova
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
E, Lantana da sam barem negdje na moru, bilo bi puno egzoticnih biljaka.
Imaš ti i ovak puno egzota i predivnog cvijeća ![]() Dalije su prekrasne. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne treba ti egzotika i ovako ti je vrt prekrasan. Stati pa gledati
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fuksija draga, pa tvoje su biljke čista egzotika za podneblje gdje živiš. Svaka čast! Uvijek je lijepo u tvom vrtu, u svako doba godine.
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne mogu se načuditi kako uspijevaš u vašim uvjetima imati tako dugo tako lijepo cvijeće, dahlie su ti predivne
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala mnogo Korijenku, Stefici, Lantani, Smrcki, Flavii i Lori na posjeti i na lijepim rijecima, na pohvalama. Sve vas puno pozdravljam. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mislim da bi se zapravo posjetitelji tvog vrta trebali zahvaliti. Jer nam preko slika pružaš pravo zadovoljstvo šetati tvojim vrtom, škicati kuću i kućicu kao iz bajke!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Draga Baka hvala mnogo na posjeti. Ja se moram svima vama zahvaliti na lijepom druzenju, pa makar to bilo i na ovaj nacin kada ne moze drugacije. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ne navratim često ali svaki put mi je lijpo kod tebe! Ovaj posljednji zvončić je isti k'o i moj. I mojemu listovi žute ali neumorno cvate. Izgleda kao da smo u istoj klimi, ja u Istri , a ti u Norveškoj!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Draga Bergenia, mnogo hvala na posjeti. Danas nastavljam sa muskatlima, jer sam ih unijela u podrum i slikala prije odlaska na zimsko mirovanje. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Krasno ti je cvijeće...
Jeli kod tebe sada jako hladno, pošto već spremaš cvijeće u podrum?
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Draga moja, pomalo sa strepnjom sam danas otvarala ''vrata tvog vrta'' bojeći se da ću zateći mrazom ofureno bilje ili cvijeće pod snijegom. Srećom nije tako.
Kod nas najavljuju značajniju promjenu vremena za sutra - pad dnevne temperature s 25 na 15 stupnjeva C, kišu i naravno, jesen.
Tvoje se cvijeće još uvijek dobro drži bez obzira na temeprature blizu nule.
Pozz....
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš sam htijela pitati da li preko zime sačuvaš sve ove predivne pelargonije.
Ja vjerujem da če tvoj vrt biti isto lijep dok ga prekriju bijele pahulje snijega. Želim ti da uspiješ sačuvati sve ovo krasno bilje,pa da na proljeće opet uživamo u toj cvijetnoj raskoši ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jučer sam bila uSlavoniji i bio je prekrasan dan, oko 15 sati na suncu nisi mogao izdržati, ali smo komentirali najavu skorog zahlađenja i snježnih oblaka i ja se sjetih tebe. Zato sam danas sa strepnjom došla, kako veli Perla, vidjeti kakvo je stanje kod tebe. I ja sam se čudila prekrasnim slikama rascvjetanih gladiola i dalija, a veliš noćne temperature su 1 stupanj. Šta to znači da kod vas nema mraza koji pofuri cvijeće?
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Fuksija dugo već nisam bila u tvom vrtu,jer jednostavno ne stižem.Puno vremena provodim u šumi u branju gljiva i kasnije spremanju, a cvijeće sam malo zanemarila.Večeras sam eto krenula da posjetim omiljene vrtove,a tvoj je uvijek jedan od najomiljenijih....Još ti sve lijepo cvjeta a moraš pospremati u podrum.Zar je već tako hladno?Sretno ti bilo sa biljkama i želim da ti sve prežive zimu.Kako su ti adenijumi?Je li cvjetaju?Moj stalno cvjeta i već radi sjeme,baš sam zadovoljna sa njim.Veliki pozdrav iz još uvijek tople Rijeke gdje još ima kupača u moru....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja nemogu vjerovat..tu ima toliko vijeca a takva klima...a koje boje...ma znas svaki put sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kod nas je isto jako zahladilo, bit ce mraz sigurno za koji dan.
Makar vidim da ti je jos puno toga rascvjetano! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drage moje, hvala svima na posjeti. Hvala; Zeljki23, Perli, Stefici, Kat.rei, Jagodi, Maslacku7 i Zvrku. Zeljka23, jako je hladno, dnevne temperature su samo od 5 do 8 stupnjeva, a nocne jako niske. Perla jos uvijek je dosta zeleno u vrtu, ali snijeg ce uskoro. Stefice, dosta toga se uspije sacuvati preko zime, a nesta se mora i kupiti ponovo. Nadam se da cu uspjeti sacuvati veci dio cvijeca. Kat.rea ima mraza, uskoro ce sve biti ofureno i pod snijegom. Jagoda, drago mi je da si ponovo prostala mojim vrtom. Sve cvijece sam vec spremila u podrum. Adeniumi, napreduju, ali jos ne cvjetaju. Drago mi je da tvoj lijepo cvjeta i da pravi sjeme. Kod mene se vec nose zimski kaputi, a kod tebe jos ima kupaca, koja razlika u klimi. ![]() Maslacak7, I ja provodim jako puno vremena u vrtu, svuda pticice, mace iz susjedstva, pravo uzivanje. Zvrk, jos je dosta toga u cvjetu, ali zima je vec tu. Svima puno toplih ![]() Dok vam ovo pisem, vatrica gori, drva pucketaju, idem da pecem kestenje. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |