OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 4445464748 374> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Otok kako mi je žao što te nisam vidijela ili opljačkala to je isto i sad znaj da su ti biljke na sigurnom more nas razdvaja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da nema kod tebe straha od mora, kupaš se, a imaš i prijevozno sredstvo - luftić
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam ja da sam malo trknuta, kad mi se nešto sviđa pitam za savjet, pogledam po internetu - i onda napravim po svome.
Vidjela ja vaše travnjake, baš mi je krasna ta dihondra. Naravno da ja nemam gdje napraviti travnjak, ali zašto ne bi imala dihondru? Pa sam si ju lijepo posijala u veliki lonac i sad krpam rupe tamo gdje nešto usahne samo se vi smijte, imam ja i ovu srebrnu dihondru, ta se je sama pojavila |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi daješ neke dobre ideje
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neke biljke siješ, ožiljavaš reznice, čuvaš ih i paziš, a neke se pobrinu same
ova ima sjemenke na listovima, sjemenke padnu na zemlju i izraste nova biljčica (kaže Lantana da je zovu majka sa tisuću djece, mi ih s obzirom na natalitet zovemo šiptarići) |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljiva ti je ova biljčica..
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se preporučam za sjemenke monarde, bum probala i ja skupiti s svoje....tvoje su mi baš
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto, i za monardu prvi put čujem - ali je stvarno prelijepa !!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo je, stigla je napokon, prava domaća
a mala joj pravi društvo |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova mala biljčica
izgleda ovako zajedno sa cvijetom a cvijet je neobičan i prekrasan |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože, kako je to neč krasno, ča je to, to je neki sukulent, crassula? kako se zove.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što je ovo , to imam doma a nemam pojma kako se zove???
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam nepristojna, "bila sam i u gornjem i u donjem vrtu i na plaži " i sve mi je lijepo i krasno, uživam u mirisu mora
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma da, neki sukulent, neznam ime, ali moraš priznati da je krasna, biljčica je mala, veličine recimo šake, taj cvijet je dugačak skoro metar, dugo je bio nekakv bijeli pupoljak, ja sam mislila da je to to, a sad je tek zapravo procvjetala |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija, neka si ti svratila, drago mi je
Ona biljčica cvate žuto, negdje na forumu je netko napisao ime, ali se sada ne mogu sjetiti,mislim da ju je Lantana svima djelila - žuta penjačica |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, divna je glabra, i vera je prelijepa....sad se mogu družit i bolje rast i cvjetat. Super......a poziv na kupanje....evo ja stižem....samo malo južnije.....
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo OTOK, i plaža i cvijeće!
Priznajem puno novog cvijeća, krasno!
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su bugice..i ovaj sukulent što svate baš je lijep
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna bugenvilija,u biti i nemam što izdvojiti jer je sve lijepo na svoj način
kako ti je ona plavo-ljubičasta lantana? Jel raste?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa baš i ne, živa je i zdrava, ali nije baš narasla, ima po jedan cvjetić na kraju svake grane
|
|
Odgovori | Stranica <1 4445464748 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |