Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:28
Moja Otok kako mi je žao što te nisam vidijela ili opljačkala to je isto i sad znaj da su ti biljke na sigurnom more nas razdvajasmile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:32
Vidim ja da nema kod tebe straha od mora, kupaš se, a imaš i prijevozno sredstvo - luftić
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:43
Znam ja da sam malo trknuta, kad mi se nešto sviđa pitam za savjet, pogledam po internetu - i onda napravim po svome.

Vidjela ja vaše travnjake, baš mi je krasna ta dihondra. Naravno da ja nemam gdje napraviti travnjak, ali zašto ne bi imala dihondru?
Pa sam si ju lijepo posijala u veliki lonac i sad krpam rupe tamo gdje nešto usahne

samo se vi smijte, imam ja i ovu srebrnu dihondru, ta se je sama pojavila

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:48
baš mi daješ neke dobre idejesmile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 11:54
Neke biljke siješ, ožiljavaš reznice, čuvaš ih i paziš, a neke se pobrinu same

ova ima sjemenke na listovima, sjemenke padnu na zemlju i izraste nova biljčica (kaže Lantana da je zovu majka sa tisuću djece, mi ih s obzirom na natalitet zovemo šiptarići)

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 17:03
zanimljiva ti je ova biljčica..
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:40
I ja se preporučam za sjemenke monarde, bum probala i ja skupiti s svoje....tvoje su mi baš smile227
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 08:17
eto, i za monardu prvi put čujem - ali je stvarno prelijepa !!!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 10:39
Evo je, stigla je napokon, prava domaća

a mala joj pravi društvo

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 10:50
Ova mala biljčica

izgleda ovako zajedno sa cvijetom

a cvijet je neobičan i prekrasan

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 11:12
Bože, kako je to neč krasno, ča je to, to je neki sukulent, crassula? kako se zove.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 11:18

Što je ovo , to imam doma a nemam pojma kako se zove???
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 11:20
Jesam nepristojna, "bila sam i u gornjem i u donjem vrtu i na plaži " i sve mi je lijepo i krasno, uživam u mirisu mora
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 11:35
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Bože, kako je to neč krasno, ča je to, to je neki sukulent, crassula? kako se zove.....

ma da, neki sukulent, neznam ime, ali moraš priznati da je krasna, biljčica je mala, veličine recimo šake,  taj cvijet je dugačak skoro metar, dugo je bio nekakv bijeli pupoljak, ja sam mislila da je to to, a sad je tek zapravo procvjetala
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 11:37
Tija, neka si ti svratila, drago mi je

Ona biljčica cvate žuto, negdje na forumu je netko napisao ime, ali se sada ne mogu sjetiti,mislim da ju je Lantana svima djelila - žuta penjačica
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:21
Otok, divna je glabra, i vera je prelijepa....sad se mogu družit i bolje rast i cvjetat. Super......a poziv na kupanje....evo ja stižem....samo malo južnije.....smile79
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:50
Lijepo OTOK, i plaža i cvijeće!
Priznajem puno novog cvijeća, krasno!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 15:03
krasne su bugice..i ovaj sukulent što svate baš je lijep
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 15:27
krasna bugenvilija,u biti i nemam što izdvojiti jer je sve lijepo na svoj način

kako ti je ona plavo-ljubičasta lantana? Jel raste?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 16:18
Pa baš i ne, živa je i zdrava, ali nije baš narasla, ima po jedan cvjetić na kraju svake grane
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.