Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 104> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajoooj, krenulo je i kod tebe konačno s cvijetanjem, bravo draga
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
proljetne slike su mi najljepse,za kratko vrijeme sve procvjeta
![]() pozz ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vraćala sam se skroz unazad jer pola toga nisam vidjela.....
Snimila sam tvoje nove biljke iz šopinga, lijepe vaze, pomazila sam Mucka.....
Fino ti je sve to posloženo
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ooo pa lijepo si se ponovila i sa teglicama i sa cvječkama i konačno da nam je to proljeće tu, a i friške slike. ... a Cimin komentar me baš nasmijao pa za sve mogu reči samo
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Narcise su super.. a sad čekamo nastavak
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
narcisi su prekrasni,a onaj mali patuljak je bas simpatico
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke, hvala vam na lijepim riječima
![]() Cimi...se sjećaš da je bila i tvoja snjeguljica sa patuljcima u posjeti Florijanu? ![]() bako, kamenjar je sad star dvije godine i ja bih ga lijepo mijenjala, ali nikako da smislim nešto...čak si mislim da bi u njega samo sempiće i razne sedume posadila ![]() ivna, nisam ni sumnjala da buš me ti natjeravala sa krpom ![]() Korjenko, hvala ti ![]() ![]() saro...koja teglica? ![]() stefi, duda, zagorka, rosika ![]() vinogradarka u punom cvatu...nadam se bogatom urodu ![]() ![]() bijela dicentra ![]() fora su mi one slike prije i poslije...ovo je tek napravljeni cvijetnjak sa prvim stanovnicima (prošle godine u proljeće) ![]() isti taj cvijetnjak ove godine ![]() ![]() tu su one nove hostice posađene i u međuvremenu srušene vrbe koje su im radile kakav takav hlad...sad ću ih morati seliti pfff ima još malo... melisa prošle godine ![]() i ove ![]() i da ne davim dalje....poklanjam vam lunariu za kraj ![]() ![]() ![]() idem sad još malo proskitati po forumu i vrtekima ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasna breskvica !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
lunaria ima tako sladak cvijetic
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
slatko slatko i preslatko
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
bit će breskvica....heheh
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
baš je prekrasno i baš sam uživala kod tebe --joj svašta ima
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Voćkica i pamorama iza nje i super...
![]() Nego meni nije jasno kako vi stalno pričate o lopatama, što ti tu lopataš ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa veli da stalno krampa
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
breskav je uvik liepa a još ljjepša za brat njam njam obožavam ubrat voće sa drveta pogotovo breskvu,jabuku ,a lunica ti je baš gubica
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
krampa, krampa, kad ima tako lijepi vrt
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana ovisno o godišnjem dobu...snijeg, zemlju i tak to
![]() uglavnom ..drage volje lopatu prepustim polovici mojoj jer alergija je alergija i mora se nekako izbjeći ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |