Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 243>
Korisnik
Poruka
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:55
Zna li netko koja je ovo sobna biljka?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 21:14
Prepoznaje li netko ovu biljku?Snimio sam je u Italiji,Apuliji.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 21:19
Cimi, pogledaj pod peperomia happy bean, mislim da je to
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 09:15
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Da li netko zna što je ovo:

Ivna draga, probaj ponovo poslikati, malo ti je zadrhtala tvoja nježna rukica dok si je fotkala.WinkWinkWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 09:17
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Cimi, pogledaj pod peperomia happy bean, mislim da je to

Ako dozvoljavate, da uzurpiram ovaj cijenjeni prostor, samo želim reći Cimi da me oduševila ta biljka svojom egzotičnom ljepotom.Smile
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 00:22
Retriver Sara

Lamiastrum galeobdolon - kada raste slobodno u vrtu zna se dosta širiti.
Na vrh
Pomfri View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pomfri Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 09:19
Pozdrav svima zanima me koje je ovo stablo ?

Nažalost nemam bolju sliku ,zna li netko možda koja bi to bila biljka? Ima plodove, listovi su joj debeli i kako vidite može narast ogromna.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 11:30
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Retriver Sara

Lamiastrum galeobdolon - kada raste slobodno u vrtu zna se dosta širiti.

Hvala majstore u Ivnino i moje ime!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 12:11
Muhlenbergia, naravno hvala ti,riješio si mi enigmu oko imena ovog cvijeta.Ali ja ipak imam još jedno pitanje jer sam dosta zbunjena pa te molim da mi odgovoriš ako znaš.Ja sam tu biljku kupila u rasadniku prije tri godine kao puzavicu ljetnicu koja će mi popunjavati balkonske tegle.Izgledala je predivno.Igrom slučaja sam ju sačuvala sljedeću godinu te tako otkrila da nije ljetnica što ovi u rasadniku pojma nisu imali i opet ju raširila u teglama ALI nikad od sad nije cvala.Ovo mi je treća godina da ju imam i tek sad cvate i zbog toga sam dosta zbunjena, e pa moje pitanje glasi, da li njoj stvarno treba toliko dugo ili u čemu je stvar?
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 00:41
ivna

Ja tu biljku imam već oko osam godina,nabavio sam je slučajno u Gerovu (Gorski kotar)
Meni raste u jednom djelu vrta koji nije jako održavan,ponaša se kao pokrivač tla - slično vinki.Poslije sam je posadio nisam je nikad orezivao postepeno se širi i cvate svake godine
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 08:08
Hvala muhlenbergia Smile!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 18:20
molim vas prepoznajte mi ovu biljku, izgleda da je puzava, naglo je izrastao i produžio se vrh:

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 22:04
E ovo mi je mm kupio ali naravno nije bilo etikete kao i obično, da li netko zna što bi ovo bilo:

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 13:33
molim identifikaciju ovog grmića

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:00
Ja sam u subotu kupila dvije bezimene biljke
nepoznato

nepoznato
 samo mi je rečeno da vole sunce i narastu grmići cca 30-tak cm.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:38
Dali bi mi netko mogao pomoči da znam ime ovom grmu
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 23:39
Slika cvijeta u krupno
Na vrh
Pomfri View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pomfri Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 14:10
Slikao sam sad izbliza. Zna li tko koja je ovo stablo ?

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 19:21
pomfri ako sad cvjeta bijelim cvjetićima koji imaju zamaman miris more biti da je pitospora
Na vrh
Hannah87 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 107
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hannah87 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 19:45

Koja je to biljka? Izgleda kao neki sukulent, možda neka od crassula?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.