Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 243> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cimi, pogledaj pod peperomia happy bean, mislim da je to
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ako dozvoljavate, da uzurpiram ovaj cijenjeni prostor, samo želim reći Cimi da me oduševila ta biljka svojom egzotičnom ljepotom.
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Retriver Sara
Lamiastrum galeobdolon - kada raste slobodno u vrtu zna se dosta širiti. |
|
![]() |
|
Pomfri ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Muhlenbergia, naravno hvala ti,riješio si mi enigmu oko imena ovog cvijeta.Ali ja ipak imam još jedno pitanje jer sam dosta zbunjena pa te molim da mi odgovoriš ako znaš.Ja sam tu biljku kupila u rasadniku prije tri godine kao puzavicu ljetnicu koja će mi popunjavati balkonske tegle.Izgledala je predivno.Igrom slučaja sam ju sačuvala sljedeću godinu te tako otkrila da nije ljetnica što ovi u rasadniku pojma nisu imali i opet ju raširila u teglama ALI nikad od sad nije cvala.Ovo mi je treća godina da ju imam i tek sad cvate i zbog toga sam dosta zbunjena, e pa moje pitanje glasi, da li njoj stvarno treba toliko dugo ili u čemu je stvar?
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
ivna
Ja tu biljku imam već oko osam godina,nabavio sam je slučajno u Gerovu (Gorski kotar) Meni raste u jednom djelu vrta koji nije jako održavan,ponaša se kao pokrivač tla - slično vinki.Poslije sam je posadio nisam je nikad orezivao postepeno se širi i cvate svake godine |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala muhlenbergia
![]() |
|
![]() |
|
molim vas prepoznajte mi ovu biljku, izgleda da je puzava, naglo je izrastao i produžio se vrh:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E ovo mi je mm kupio ali naravno nije bilo etikete kao i obično, da li netko zna što bi ovo bilo:
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
molim identifikaciju ovog grmića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam u subotu kupila dvije bezimene biljke
![]() ![]() samo mi je rečeno da vole sunce i narastu grmići cca 30-tak cm.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
Pomfri ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pomfri ako sad cvjeta bijelim cvjetićima koji imaju zamaman miris more biti da je pitospora
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
![]() Koja je to biljka? Izgleda kao neki sukulent, možda neka od crassula? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |