Argentina |
Odgovori | Stranica <1 44454647> |
Korisnik | |
dr.žislav
Odrastao grm Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U muzeju se također može razgledati postav zbirke oružja i vojne opreme. Izdvojio sam sliku paradnog noža..
.. i Thompsona |
|
Sponzorirani linkovi | |
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U etnografgskoj zbirci najviše su mi se dopale ove naušnice.
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon muzeja krenuli smo u šetnju gradom.
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad smo već bili u gradu nismo mogli da ne posjetimo neke naše rođake.
Ušli smo u zlatarsku radnju Brace Popovića (predzadnji s desne strane). Uz Bracu stoji moj stric (izvanji) Damir Smiljan Tadić. Na svu sreću s nama nisu bile neke moje dobre prijateljice s CIF-a, pa smo zlatarsku radnju napustili vrlo brzo. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potom smo otišli do Damirove supruge, moje strine Katice, koja je javni bilježnik (ili notar kako se naziva u BiH).
Napravili smo zajedničku sliku u njenom uredu, a ja ću opet ponoviti tko se sve nalazi na slici. S lijeva na desno: Nina Tadić (kći Damira i Katice), Damir Smiljan Tadić, Mara Tadić, Katica Tadić, Adriana Seka Tadić i Miriam Beba Tadić. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavili smo šetnju korzom i uslikali se ispred kuće u kojoj su živjeli naš djed i baka sa svojom djecom, od kojih navodim Stanka - Sekin i Bebin otac, te Stipo, njegov brat a moj otac.
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na početku korza postavljen je obelisk koji označava 1000 godina od krunidbe kralja Tomislava. Seka se slikala uz njega da se vidi da i Livno, kao i Buenos Aires ima svoj obelisk.
Uz dnevnu sliku donosim i ovu noćnu sliku obeliska. Mislim da je bolja. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Večer smo proveli kod Smiljana i Katice, čija je kuća pomno uređena.
Osim kuće imaju i prekrasan vrt. Sva sreća da sam sačuvao sliku vrta koju sam napravio prije par godina kako bi vam mogao dočarati ono o čemu govorim. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da završetak posjete nije mogao proći bez zajedničke fotke.
Ovime završavam za danas. Nastavak slijedi prekosutra, jer sutra je Sekin 60. rođendan i bit će veliko slavlje kod mene u kući. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seka, sretan Ti rođendan! Vjerujem da su se domaćini potrudili da ti ovu proslavu pripreme najbolje što mogu i da će ti ovaj dan ostati zauvijek u sjećanju. |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer, na Josipovo, proslavili smo rođendan Adriane Jozefe Tadic de Majer, ili ti naše Seke.
Seka je blistala cijelu večer, a paparaziu su je stalno oblijetali. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Namjerno neću napisati koji je rođendan proslavila, ali samo da znate da su torte nosile posebno odabrane i obučene hostese, te da je ulazak torti u glavnu salu trajao 15 minuta. Toliko je torti bilo.
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je Seki bilo posebno drago što je uz nju za ovaj rođendan bio i njen najstariji sin Branimir.
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sutra najavljujem nastavak putopisne reportaže po Bosni i Hercegovini. Sutra je na redu Hercegovina, točnije Međugorje i Mostar.
|
|
Adriana-seka
Novo sjeme Pridružen: 10 Studeni 2011 Lokacija: Argentina Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima od srca zahvaljujem na cestitkama za moj 60 rodendan.
Ostace mi u sjecanju kao KRASN , POSEBAN I NEZABORAVAN RODENDAN. Naravno da cijela obitlj je omogucila da se ovaj moj SAN ostvaruje , ali posebno hocu zahvaliti Drzislavu i mojoj sestri Bebi koji su to tako lijepo organizirali .Fiesta bila je FANTASTICNA ,VOLIM VAS PUNO. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne bi znala da nisi objavio AdrianaSeka sve najbolje za rođendan |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislave, hvala ti što dijeliš sa nama putovanje sa svojim rodbinom.
Seki, Mari, Bebi i ostaloj rodbini želim lijepe i nezaboravne trenutke sa tobom, kao vodičem i putopiscem. Lijepim slikama sarajke, njenog vrta i Sarajeva prisjetio si me na prakrasno druženje. Ovim putem želim Sretan rođendan Seki, da je prate sreća i zdravlje uz njene najmilije. |
|
Odgovori | Stranica <1 44454647> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |