Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 207>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 08:31
Pa Toni ,svaka čast cijelom Babotoku!
Ja odavno ne vidjeh da se u jednom malom mjestu toliko radi na kvaliteti života kao kod vas!Clap
To je kao u pjesmici:"...kad se male ruke slože,sve se može,sve se može..."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 20:28
Danas je bila jos jedna akcija i to kod mene.Rzsilo se 11 borova oko moje kuce.Jako mi je za njih ali predstavljali su opasnost da se sruse.U blizini je telefonski  kabal  i elektricne zice,pa i sama kuca.Koliko bi stete bilo da je koji pao na to.Vrskovi ce posluziti susjedima  za bor a jedan je darivan i crkvi tako da ima opet nekakove koristi.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 20:29
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 20:30
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 20:31
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 20:32
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 22:09
Šteta ,prelijepi su borovi ali ako su opasni,to je druga priča.Ali Toni,zato vam ostaje puno prostora u dvorištu i vremena do proljeća da smislite nešto čime ćete nam plijeniti pažnju na svojim fotografijama Wink
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 23:16
a evo i jos jedna novost,proradila je kod nas digitalna zemaljska TV,Slika super ko na satelitu.Do sada smo imali slabog signala  pa je slika bila snjezna.Bas smo u nezgodnom polozaju u jednoj uvali a okolo brezuljci pa je bio slabi signal.
Evo plako napreduje ide sve na bolje,htjeli mi to priznati ili ne
ovako izgleda sada slika
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 22:23
Ipak je jedna okucnica dobila samo zahvalu za sudjelovanje na moj upit u TZ-BBZ su mi odgovorili da niko nista nije dobio .Ovo sam pronasao na  portalu BBZ a skroz na dnu je upisana Milica Kovac
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 08:20

Moram priznati  da se mene dojmilo rezanje borova.

Šteta jest ali ako bi oni napravili štetu moralo se. Ja sa strepnjom gledam moj jedini u vrtu....Confused

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 09:05
Dobar ti je taj majstor sa motorkom Toni i ja imam problema sa borovima...imam četiri velika u malom prostoru blizu kuće...voljela bih da si ih netko sruši i odveze samo da ne moram biti blizu
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2009 u 09:23
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

Dobar ti je taj majstor sa motorkom Toni i ja imam problema sa borovima...imam četiri velika u malom prostoru blizu kuće...voljela bih da si ih netko sruši i odveze samo da ne moram biti blizu
jos su mi ostala dva koji jako vise jedan na kucu a drugi na zice od telefona.Sad se ceka dok ko bude imao vremena da ga sa sajlom  i traktorom nategne jer sa uzetom to nebi islo
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 17:33
Toni gdje snježna idila u Babotoku??? Štrajkate ili pravite avatare forumašima Wink?!?
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 17:58
bit ce  duga je zima.Bas imam posla oko izrade stranice za Bozic pa nestignem sve
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:17
Danas sam rusio i preostala dva bora.U pomoc je morala doci i dizalica
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:18
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:19
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:36
Meni je uvijek žao nešto tako odrezati ali stvarno izgleda kao prijetnja i kući i el. stupu Confused. Koliko su stari ti borovi Toni?
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:40
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Meni je uvijek žao nešto tako odrezati ali stvarno izgleda kao prijetnja i kući i el. stupu Confused. Koliko su stari ti borovi Toni?
imaju 25 godina
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:43
Evo i susjedi se vesele dobili badava bor a jedan je otisao i za ZG
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.