Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako želiš ostavim ti za saditi? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Hvala Camellia ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
izdrži anđo.kad si izdržala sušu i vručinu izdrži i sada.držimo
![]() |
|
![]() |
|
Ajama
![]() Moon ![]() |
|
![]() |
|
Posla a bome i briga svakodnevno za ovo kratko vrime lipote ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti anabistrica na lipim željama a i tako si me nasmijala..baš ti hvala ![]() |
|
![]() |
|
a i ti si me nasmijala do suza.... ". ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Izdržat ćeš, dašta nego! Nisi ti proljetna mimoza. Kad si imala snage za boriti se sve ovo vrijeme, imaš i za ovo malo!
Ne ostavljaj ništa, ne beri brigu za makar šta. To ja samo onako bubnula, jer su mi žute najljepše. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Krizanteme su krasne, steta da su kod nas dosta zapostavljene sta se tice kucnog uljepsavanja i zasluzuju nasu paznju i nakom Svih svetih.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i mene je Anabistrica nasmijala ali ugodno svojim lijepim željama. I ja se pridružujem tome.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Dadinica,Carol,Belica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
anđo gledaš li vremensku prognozu (skoro napisah sportsku).što najavljuju za tvoje krajeve.čuvaj ih....
|
|
![]() |
|
Vremensko-sportska prognoza- strava. Sutra se beru sve do jedne
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Taman i ja pošla pitati za prognozu, a vidim određeno branje. Bome, bila sam u brizi, kod nas i magluština pravi štetu.
Sretno! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđa se ne oglašava.znači da se bori s krizantemama.samo neka sve dobro prođe
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bori se Anđo, samo naprijed, držimo ti fige !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ajooooj koliko krizantema.... ![]() I ja se pridružujem željama anebistrice. Sretno! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja sam se došla diviti krizantemama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anđo naša, mi smo ti moralna podrška!
Eh, da sam bliže, bila bih ti i fizička pomoć.... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |