Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 90> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od toliko lijepo u tvom vrtu teško je nešto izdvajati, ali ovo mi je tako slatko!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ljepotica kod tebe, draga Miro!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme Mira koliko novine, ovdje se mora cesto navracati da bi se sve pratilo....
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sedumi su prelijepiiii kao i sve ostalo
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko prekrasnog cvijeća u tvom vrtu Miro!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si baš dobro obogatila novim stanovnicima tvoje cvjetno carstvo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene na šetnji kroz tvoj prelijepi vrt,sve ti je lijepo rascvjetano
Sad je i meni žao što sam bacila lanjsku bugicu,a Free me je dobro poštotala.
Vidim da si se i lijepo ponovila,to je zaraza ovog foruma,ni ja nažalost neznam imena seduma,ali mislim da će prezimiti kod tebe vani bez problema.
Pusa sa vrućeg sjevera
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam kako to, meni sve reznice uspjevaju, prije nego sam otišla na more porezala sam nekoliko , za 2 tjedna sve do jedne imale su korjene, sada sam ih posadila u malene teglice da se korjen proširi pa ću najesen podijeliti.
okućnica mi je prelijepa, nastavit ću svakodnevno gledat vaše slikice |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam se šetala tvojim vrtom i došla sam još jednom vidjeti onu divnu ljepoticu - lagostremiju, i dobro da sam navratila jer si postavila još novih slika, pa sam se oduševila i s crvenom lagostremijom i s dinim oleandrima, lantanom, a pišeš da ti i stara bugica tjera novu granu, pa sve ono novo od seduma, gerbera do šatirane hortenzije - divno
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt se stvarno zašarenio i rascvjetao, stvarno je lijepo . Samo naprijed sa sedumima, nezahtjevni su, a lijepi. Svaka ti čast koliko ti imaš energije za sve . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo si se ponovila! sve ti je lijepo ali, crvena lagerstemija mi je favorit, to još uživo nisan vidila! bravo za bugicu i naravno za tebe na strpljenju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Miro prekrasno ti je sve. Izdvajam žuti oleander jer ga tražim već par godina...prelijepo
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, Miro, kineski jorgovani su prekrasni...oleandrići također, a ove novine...hortenziju sam i ja gledala, al mi bila malo, malo "preskliska", nikak da je stavim u kolica!
Bugici svaka čast...i ja volim takva iznenađenja! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam u zaostatku sa šetnjama po vrtovima, pa sam tek danas prošetala tvojim rascvijetanim, lijepo prošaranim vrtom.
Malo upozorenje, primjetila sam da imaš Justiciju Carneu/Jakobiniju u vrtu. Morat ćeš je unijeti u kuću, jer ne podnosi niske temperature. Nadam se da se ne ljutiš |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni sukulent, kako se zove?
A već nekoliko puta čujem kako svega ima kod tete Đurđe, što mi nije bliže
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da hvala na posjeti i pohvalama. Ovo što pitaš neznam štoje, pitala sam u identifikaciji pa će valjda netko znati. Kupila u Kauflandu jer mi se jako dopalo.
Anaida i ti si mi došetala a mene nema... Hvala na posjeti
Monny , havala, samo ti navrati, biti će mi drago
arim hvala što si navratila
tikvić draga, hvala što navratiš. Ma svako toliko nešto dovlačim kao i većina a MM je više lud od biljaka. Rekla sam sebi neću više ali...
milica7 hvala što svratiš k meni
mali kaktus hvala što si navratila i nije mi baš tako lijep vrt, pogotovo sada kada je strašna suša a ja ne stigne sve politi. Malo tamo malo amo..
lorica10 ti očito imaš "zeleni prst" i sve ti ide od ruke. Baš je lijepo to čuti.. Hvala na posjeti
moon Sada imaš i ti lagostremiju Hvala ti što si navratila.
Anastazija_ moje su biljčice ništa prema tvojima. Hvala na podršci i sedumi su stvarno super, već se vidi da su prilagodljivi i m izdržljivi.
antonija biti će sjemenki od mlade crvene lagostremije pa ću ti poslati, ti voliš sijati. Bugica će valjda prezimiti zimu kada se već oporavila, a još ću je dobro i orezati. Hmelj mi se oporavio samo da znaš a gospari u pitaru su krasni
Gricka hvala na posjeti! Oleandera ima u reznicama koliko hoćeš pa ti pošaljem i žućkastog i bijelog. Pošalji mi adresu na pp.
LOVRO hvala na posjeti! Kad naraste bude reznica i za tebe, vjerovatno već u proljeće, samo da prezimi. Presadila sam je u veći pitar i dobro se drži.
Lora draga hvala što si navratila i hvala na savjetu za jakobiniju. Imam ih 4 pa ću ovu zuamotati i pustiti u vrt, možda se održi a kada naraste neće biti problem valjda. Probat ću, žrtvovat ću se skupa sa njom. I ne ljutim se, zašto bih, pa ti toliko toga znaš da svaki savjet dobro dođe a znaš koliko budemo jadni kad nam nešto propadne i logično je da me upozoriš
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Miro! Uspjela sam pregledati sve slike tvojih biljaka i tvog okoliša i ostala sam bez teksta! SVAKA ČAST! PREDIVNO!!! Pravi raj! Ne znam jel ti više voliš cvijeće ili cvijeće više voli tebe ali ljubav je očita! Pusa najveća!
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odličan izbor noviteta naročito sukelenti
cenije i ostalo cvatuće u vrtu je uspješno kao i grmovi koji su ti dosta napredovali u kratkom vremenu |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me bilo dugo a vama hvala što ste navratile....Ima nekih novina, nešto je ljetos propalo a slika ima puno pa ću ponešto staviti:
Triša hvala!
Nova ruža i prvi cvijet - Josefine Bruche
od Jagode i Lantane - Huernija
od hoye i Free alstromerija. Hvala hoya i Free!
Belina vidi ju! Trebala bih je rasplesti i pustiti da raste po cijelom prostoru! Hvala!
E sad malo sa druge lokacije, nije ni važno gdje je sve to, baku bih opet mogla zbuniti sa objašnjenjem
Imam i ja od naše drage forumašice jedan veči i jedan manji. Hvala!
Narastao..
Moji omiljeni slatki gerberi
Svugdje je zasadim kao malecku pa eto i naraste i cvijeta. Druge, velike su sa druge lokacije i druge boje
I ovo mi se dopada i saznala sam ime: Impatiens balfourii
Antonija, hmelj mi se oporavio! Hvala!
Roza ahimenes mi je uginuo a od plavog je ostalo ovo... Kćer nije zaljevala a mene nije bilo... Jagoda hvala na novoj biljčici, valjda se bude primila..
Ovaj ahimenes uginuo
Pandorea koja neće da cvijeta i dipladenija
Samo je narasla...
Grčki oleander od moon... Hvala!!!
Mad. palma je sada vani po uputama Pinusa i u većem važu
Lantana
Planika je još u važu, zasadit ću je uskoro, jesen je...
Ovako je cvao gospar Antonija. To je onaj kojeg si mi poslala a ja ga već bila otpisala ( nije onaj koji si kupila i poslala, on je na ovoj drugoj slici, iza prve biljke)..
Evo ga samog
Krompirko za koga nisam znala da je preživio, ipak ga pustila i gle sada.. Dakle, ne gubite nadu... Ja već kupila novi!
Jedna brugmastija, od Milice i roza, nije cvala ovo ljeto. Hvala Milice7!
Rudbekije od Korjenka. Hvala Korjenko!
Aster
Neumorna je crossandra, svima preporučujem!
Burito
Tibouchina
Krepala azeleja i ne jedna, sve na isti način
Ali zato je ova ljepotica jako živnula
I ovaj sukulent
Spatifilum je razdjeljen i imam još jedan ako tko želi
Neka se nađe i ovo
Ovu nemam pa je kupila, od Nataly je drugačije boje, moram je poslikati. Hvala Nataly!
A i kaktus sa kalendara samo mu fali jedan zgodni dasa da ga drži
Ovaj je mali ali ... sladak
Drštvo:
Od Jagode bugica a ovo drugo neznam što je, čeka presađivanje... Hvala Jagoda!
Ruselija je mala, opstala od Antonije ( napokon jedna jer je imala žile). Kupila sam još jednu u rasadniku na Krku, isto crvenu.
Novi močvarko
Šipak
Žuta tekoma
Bijela ruža, neznam ime, bila je puna cvjetova a napravila sam drugu kao stablašicu
Neke druge lijepe ruže
Juka
Kaki ima plodive!
Budleja i leptir
Kana
Vrtni roza hibić
sada je malo smeđi a u proljeće crveni (moon tebi se jako dopao) Cotinus coggygria 'Royal
Plod japanske dunje u jesen je takva i ne jede se baš ovo, nije dobro
Trebam ga ipak malo šišati da bude okrugli, bura ga izdeformirala a i rastao je dugo netaknut - kuglasti bagrem
Tu je da ga više nitko ne čupa i ne čupa ga... - poncirus trifoliata
Pitosporum i veeeelllikiiii oleanderi
albicija
Zna smokvica koliko je volim pa mi je podarila, tako mala jedan plod
Kako ovdje sve krepa jer dosta puše, možda stavim lovor višnju zelenu ili photiniju crvenu i oblikujem u kuglu ili neki drugi oblik. Što najbrže raste... vi predložite nešto...
Eto, ova tura slika je izgubljena i vraćena
Hvala LORA!
|
|
Rijeka
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je kod tebe prošetati, sve buja
Svaka čast
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |