dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 222> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po plavoj kosici što viri iz pelene. Ali bitno da se njemu želja ispunila Na kaže se za badava "treća sreća".
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida moram reči susjedu da nije orginalan,nego dobra kopija
![]() Tikvić,susjed ima dvoje dice,jedni crno drugo plavo,sina nisam još vidjela
![]() Hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Susjedu čestitke, super ideja a tebi za cvijeće
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pa,pa - mah,mah tvojim dalijama za ovu godinu (moje su još u zemlji, to ću , nadam se, moći krajem tjedna pospremiti)!! Ali ima kod tebe lijepih krizantema, a i ostići, pa čak i cosmosi ti još cvatu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lijepe su ti jesenske sličice draga
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Lijepe su ti dalije ( i moje će uskoro van ).Ostalo cvijeće je isto predivno
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u nas bi rekli "finuli su mare bali" pa će tako tvoje dalije na zasluženi odmor, i sada su me razveselile svojim prelijepim cvijetovima
zvjezdani i cosmos su lijepi ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mali kaktus, samo da pozdravim, vidim da si jako vrijadna, nije ni ćudno, svi bi se trudili u takvom cvjetnjaku!!!!
A ja danas saznala kako krasno miriše cosmos, uvijek sam samo protrčala kraj njega, danas privinula cvjetnu glavicu do nosića i vidi čudo, zastala i išla još jednom mirisati, sada svako malo pomirišem. Imam samo jedan jedini, al otišao preko moje visine!!!!! ![]() Da li si sklonila ostiće, snnniiijjjjeeggg!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free,ostiće ja ne sklanjam,oni su u zemlji posađeni,obično ja pokupim sjeme i posijem nove,ali nova godina kakva je vlažna,sjeme nikako da dozori,probala sam mlade napelcati,vidjet ćemo da li će se primiti.
![]() Antonija,pa i cvijeće treba na odmor,zar ne!
![]() Drenova,Alad hvala vam!
![]() Flavia,pa gdje si mi ti,već dugo nisi poslikala svoj kreativni nered
![]() Anaida,mislim da ćemo se skoro vidjeti na kavici
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dalije su u svakom slučaju predivne, nemoj ih još vaditi, zar nije rano.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dapače, draga moja!! Dogovorit ćemo sve ubrzo.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Dalije su ti predivne!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je naj/haj ali onaj grmić astera
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga ove jesenske slike su prekrasne, dalije još u punom cvatu. Sigurno im
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uživala sam u tvom cvijeću. Moje dalije su u kupljenoj vrećici
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |