Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje sam se stvarno namučila.Krampom sam pola metra u dubinu vadila korjen od koromača koji je tu od pamtivijeka i stotine divljih, sitnih, jalovih lukovica od bivših tulipana.Korijen je odlazio još u dubinu ko zna dokle.Baš me zanima hoće li opet niknuti.Ima ga još na par mjesta u vrtu,a niko ga ne voli jesti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, hvala unaprijed!!!
Kak si ti bila vrijedna!!!! Jedna kavica na mojoj klupici, jel pala??? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije još.Bilo je pre zima.
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj se sjeti moje klupice ispod bora, prekrivena je bila snijegom, ali kava je pala!!!! |
|
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Diplandenija je prekrasna, lijepa je ona vaza od terakote, uvijek imaš nešto interesantno. Krasna kamelija!
|
|
život je more
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da mi je ovo smjeti "srediti".Možda ovo ljeto.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posijan dupli bijeli sljez.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kikice, bome si se ti lijepo zalaufala, nemaš odmora.
A onaj kut, koji bi stvarno trebalo srediti, probaj kao ja- nabrzinu dok nema nikoga pa tko živ tko mrtav, ljutit će se neko malo vrijeme ali će ih to brzo proći.
Nije mi jasno zbog čega ga ne možeš srediti.
Ja po tome ne bi imala ništa osim par tegli, a okučnica ogromna.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima djece kojima je ugrađen krivi,neispravni čip,a ima djece koja misle svojom glavom.Borim se sitnim,mudrim koracima.Znaš ono kad mačak "obilježi" svoj teren.Ne možeš ti,stranac,upasti na taj teren pa nešto mijenjeti.Niti na bolje.Zato,polako...
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki Ko - sredila taj kutak ili ne, mi ti uvijek budemo dolazile u posjetu jer nam je kod tebe lijepo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
opsjena
Već proklijao Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uživala sam u šetnji tvojim vrtom, vatromet boja ,kamenje , sve je predivno.Vidimo se opet
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kikice, kad bi mi bar ovu najljepšu ružicu mogla poslati!
Obožavam mačke, a ova je posebna!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je Kikice, POLAKO I POMALO, mic po mic, a danas i čipove mijenjaju brzo i lako, dok kažeš keks - gotovo!!! A poslije se ni ne skuži da je promjenjen!! za tebe jer si jako vrijedna, a sad,ajde bok, dok mi je još topla, odoh ja na moju klupicu, pa možda i zadrijemam, ali čisto sumnjam!!! Sjednem, stavin nožice na klupicu, šalicu na koljena, pa jedan dugi dimmmm pustim prema žalu!!! |
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas puuut putujeeem..Sunceeee,ružica(mala vražica)živi bliže tebi nego meni).Možda mi dođe za Uskrs.Prijavljuješ se kao bebisiterica?
|
|
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi nju za stalno- predivna mi je!
Još da ima malo dulju dlaku odmah bi išla po nju!
Sretno sađenje!
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je i sađenja i presađivanja i iskopavanja.Sunceee,Free,Antone,Natalija i Trava stižu vam biljčice.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |