Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 55> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me nakon dužeg vremena sa par stvarčica koje sam u međuvremenu napravila,imala sam dosta obaveza koje su me odvukle od kompića no sad ću valjda "uhvatiti ritam".prvo ću malo zaviriti na sve galerije,dugo nisam.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne si stvari napravila Slave...vratim se po nekiliko puta pa opet ne znam sta izdvojiti,ipak nek to bude brodic ,skoljke,kao da si ga slikala uljanim bojama,bas mi se svidja.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne kutijice, ploćice...posebni su mi printevi?? angeleka
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam šta izdvojiti, sve mi je če-če |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško je nešto izdvojiti ali ipak jako me se dojmila roza kutijica s anđelom (druga po redu). Baš je posebna.
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si se uhvatila šablona i onog 2K.
Budući da si ti "brzi Gonzales" znam da ti je teško bilo čekat da se to osuši-ka da te vidim kako cupkaš Al, vidiš da ima pukotina kad ga pustiš na miru da se suši , hehehe. Nije ni meni baš drago čekat, al šta se može. Osobno mi odmah sjela ona prva kutija |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj Slave moja kakve ti radove praviš, kako samo praviš tako lijepe prelaze i boje!!!! Voljela bih da sam ti bliže pa da mi pokažeš.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem sve što su cure prije napisale! Zaista se ne bih mogla odlučiti što mi je naj, naj..... sve je krasno!
Zanima me na koji način se radi ona slika s pisamcem sa strane? Piše li se to na nekom posebnom papiru ili......?
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad se pojaviš, onda masa radova ne znam koji je ljepši. Gdje si nabavila salvete s andjelima, ili si printala.
Super |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na pohvalama!motivi su uglavnom printevi kojima onda dodajem motive sa salveta,satima rujem po int.stranicama da pronađem što mi odgovara pa skidam.slike su mi največi izazov i najviše ih volim raditi.sa struktur pastom i bojama pokušavam izjednačiti prinnt i platno(nekad bolje,nekad lošije,ali trudim se).na kraju sve sjenčam a tekst pišem posebno zaljepim i činim ovo što sam već rekla.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo me nije bilo a previše se radova nakupilo pa evo djelić toga što sam činila ovo vrijeme,kutije sam ostavila za jedan od slijedećih dana,moj sin se zgrozio kad je vidio da sam napravila 33 slike a njega sam zadužila za stavljanje a osim toga i vas zamaram sa tolikom količinim radova.ove godine sam zanemarila jaja a zečiće i slične motive prebacila na kutije i staklo,nisam stigla pregledati galerije jer sam bila daleko od kompića ali letimično sam bacila pogled i vidjela puuuno jaja(možda dobijem inspiraciju i ja)!
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavo ovo se ne zna što bi se izdvojilo, radovi su ti toliko dobro.Suuuuupppppppeeeeerrrr.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svježe,novo i drukčije,jako lijepo i veselo Slavice!!!
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super, baš si bila vrijedna!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još jednog dijela mojih radova,ova posljednja kutija još nije lakirana.imam problema sa slikanjem(poznato već)pa boje nisu baš istovjetne sa stvarnim,no dobro,ono što nije dobro je da mi na jednoj kutijici se vide neke žute mrlje kojih u stvarnosti nema,vjerovatno neki lom svjetlosti pri slikanju.eto,dođe na red i severinina štikla!ima još ali o tom-potom,da vas previše ne zamaram!hvala vam drage moje na vašim komentarima!
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |