Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 55>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 20:36

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 20:42
evo me nakon dužeg vremena sa par stvarčica koje sam u međuvremenu napravila,imala sam dosta obaveza koje su me odvukle od kompića no sad ću valjda "uhvatiti ritam".prvo ću malo zaviriti na sve galerije,dugo nisam.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 21:18
divne si stvari  napravila Slave...vratim se po nekiliko puta pa opet ne znam sta izdvojiti,ipak nek to bude brodic ,skoljke,kao da si ga slikala uljanim bojama,bas mi se svidja.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 21:37
prekrasne kutijice, ploćice...posebni su mi printevi?? angeleka   
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 22:35

ne znam šta izdvojiti, sve mi je če-če smile89

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 23:04
Teško je nešto izdvojiti ali ipak jako me se dojmila roza kutijica s anđelom (druga po redu). Baš je posebna.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 02:42
Vidim da si se uhvatila šablona i onog 2K.
Budući da si ti "brzi Gonzales" znam da ti je teško bilo
čekat da se to osuši-ka da te vidim kako cupkaš
Al, vidiš da ima pukotina kad ga pustiš na miru da se suši , hehehe. Nije ni meni baš drago čekat, al šta se može.
Osobno mi odmah sjela ona prva kutija
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 09:11
joj Slave moja kakve ti radove praviš, kako samo praviš tako lijepe prelaze i boje!!!! Voljela bih da sam ti bliže pa da mi pokažeš.smile79
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 09:32
Potpisujem sve što su cure prije napisale! Zaista se ne bih mogla odlučiti što mi je naj, naj..... sve je krasno! 
Zanima me na koji način se radi ona slika s pisamcem sa strane? Piše li se to na nekom posebnom papiru ili......?

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 09:34
Kad se pojaviš, onda masa radova ne znam koji je ljepši. Gdje si nabavila salvete s andjelima, ili si printala.
Super
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 11:14
hvala vam na pohvalama!motivi su uglavnom printevi kojima onda dodajem motive sa salveta,satima rujem po int.stranicama da pronađem što mi odgovara pa skidam.slike su mi največi izazov i najviše ih volim raditi.sa struktur pastom i bojama pokušavam izjednačiti prinnt i platno(nekad bolje,nekad lošije,ali trudim se).na kraju sve sjenčam a tekst pišem posebno zaljepim i činim ovo što sam već rekla.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 22:22

.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 22:35
dugo me nije bilo a previše se radova nakupilo pa evo djelić toga što sam činila ovo vrijeme,kutije sam ostavila za jedan od slijedećih dana,moj sin se zgrozio kad je vidio da sam napravila 33 slike a njega sam zadužila za stavljanje a osim toga i vas zamaram sa tolikom količinim radova.ove godine sam zanemarila jaja a zečiće i slične motive prebacila na kutije i staklo,nisam stigla pregledati galerije jer sam bila daleko od kompića ali letimično sam bacila pogled i vidjela puuuno jaja(možda dobijem inspiraciju i ja)!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 08:04
Slavo ovo se ne zna što bi se izdvojilo, radovi su ti toliko dobro.Suuuuupppppppeeeeerrrr.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 08:34
Svježe,novo i drukčije,jako lijepo i veselo Slavice!!!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 08:44
Sve je super, baš si bila vrijedna!Clap
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 09:08
smile141smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 10:03
smile93smile141smile94
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 17:32

.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 17:42
evo još jednog dijela mojih radova,ova posljednja kutija još nije lakirana.imam problema sa slikanjem(poznato već)pa boje nisu baš istovjetne sa stvarnim,no dobro,ono što nije dobro je da mi na jednoj kutijici se vide neke žute mrlje kojih u stvarnosti nema,vjerovatno neki lom svjetlosti pri slikanju.eto,dođe na red i severinina štikla!ima još ali o tom-potom,da vas previše ne zamaram!hvala vam drage moje na vašim komentarima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.