natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 109> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oduševljena sam! iste a tako različite. prekrasno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se sa svime što su cure rekle ali meni su ( iako volim zelenu boju) ovi podnevni malo draži. Rad prekolijep
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala vam mile moje... ja iskereno stavljam sve na prvu sliku...bolja mi je...možda zato što mi je prva, a sve ostalo je samo kopija...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prve trojke iz serije šestorki... ovih dana slijede i druge trojke...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
koji će to sretnici dobiti,kao i uvijek puna ideja
![]() |
|
![]() |
|
ah...tina moram se pohvaliti, sretnik ću biti ja, jer, neće ih dobiti...već kupiti... hahahaah
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
malo pive ,a neka karte i dobit spreme ovdje |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Preeeeeekrasnooooo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
I ja kažem....
|
![]() |
|
hvala mile moje...
primavera...kao ti je tina već objasnila..čaše su moje, a ova škrinjica njena... i tina..nisi ništa lošenapravila... dapače, dala si mi ideju što da šogoru dalje napravim, kako bi upotpunio svoj mali pokeraški kućni turnir... |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kad gledam ove tvoje čaše...dobijem želju zaigrati...hm..da ima li ovakvih karata za Belu.
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
I ja...
|
![]() |
|
moj prvi, i ne odveć uspjeli pokušaj eksperimentiranja izrade elemenata od DAS mase i nizanje u neku ogrlicu...
nizano je na špagi... na ovom detalju je ljepljen plavi rižin papir ![]() na ovim detaljima je ljepljen bijeli rižin papir sa nekims itnim, sitnim plavim cvjetićima...a da trećem detalju sam se igrala tufkanjem kistom plavom i srebrnom akrilnopm bojom ![]() i naposlijetku...ispalo je ovo... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slikice prekrasne,i meni je prva nekak mrvicu draža od druge,češe isto odlične,a škrinjica...pohvale Tini.
|
|
![]() |
|
hvala piramidi na pohvali za škrinjicu , tebi nataša svaka čast na trudu za ogrlicu jer znam kako je lijepiti rižin papir na tako malenu površinu, nemoj odustati jer poznavajući tvoju kreativnost biti će to prekrasn nakit |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Čaše su mi super i jako mi se sviđa kako motaš špagu. Po tom tvom S motivu mogu odmah prepoznati rad. Bravo
|
|
![]() |
|
to mi je i bila namjera...imati baš nešto svoje...prepoznatljivo...
hvala karmen, tina i primida na uvijek lijepim riječima za moje radove...čak i onda kada ih smatram neuspjelima... no, vi uvijek dajete poleta i elana za svladavanje prepreka i nedaća... |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |