Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 272> |
Korisnik | ||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala na savjetu i lijepim slikicama!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
I mene je dokusurio. Izguštali smo se, a sad svakih par dana moram kuhati. Ali, ja najviše volim pekmez od maline i recimo - to je za moj gušt!
Nemoj da ti ovo ljeto dođem sa pekmezom u trampu za one predivne biljke koje sam jučer gledala kod korijenka
![]() ![]() ![]() ![]() Anaida i Lantana - nije neki patent, ali biljkama je bolje sa takvima zaljevanjem nego kad ih ja pazim i mazim
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Hvala hoya! Sad mogu na Go a da ne molim
![]() Hvala što si to potkrijepila i slikicama. Sve je jasno k'o sunce!
Ovo plavo cvijeće je tak super!
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Je, samo si pomaknula ona velika kamenja dok si izvirivala iza nih
Sve ostalo, smrcko .... Ma, preporučam te svakoj forumašici za čuvanje vrtova ma gdje bila
![]() |
||
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Da baš sam nesmotrena.
![]() Ma nebi ni pelc otkinula mimo znanja. Mojoj mami se dva puta cvijet osušio nakon ilegalnog ![]() Tek tada mi srce puca ![]() Drago mi je da ste se lijepo proveli jučer, žao mi je što nisam bila s vama da vas zezam ![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Hoya
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Smrcko - evo ti moj smajlić - poljubac sa jednim srčekom ! Duda, ja sam često u tvom vrtu, sve vidim, ali nisam zadnje vrijeme pisala jer sam bila malo odsutna duhom i nezadovoljna zbog svojih problema. Proći će, a tvoj je vrt - već sam ti napisala: nešto posebno u onom dijelu Jadrana!
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
A di su tvoji krastavci i tikvice , da ih vidim?
![]() Hoćeš tikvica i krastavaca rasade? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Hoya, kod tebe je jako lijepo!.....a sistem za zalijevanje je PRVA LIGA!
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
ovaj sistem treba isprobati definitivno...onaj plevi cvijetek je baš simpa
![]() htjela sam te pitati za alstromeriu (jesam dobro napisala?) jel svejedno kako se oni korjeni okrenu? da znam ako sam ih krivo stavila da okrenem ![]() smrcko baš je šteta da nisi bila s nama ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Kontesica
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
imaš ti zanimljive izume moram priznati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Predivne biljčice...
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Hojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- One velike lukovice ja posadila u vaznu i one manje ---ja zaboravila valjda me ono sa Ervinom sje....... šta je ono ----i ona vodica zašto se koristi -----i ona marmelada ima li rakije u sebi pošto sam vidijela da vam dobro ide . Ala ću vas pronosati po stranici sa slikama ...i tvoj dojam kakav je bio . Ja sam još šokirana
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Niho, pa di si nestala? Ajde , neka si opet s nama. One velike lukovice (sa ljuskma) su ljiljani i njih stavi u vrt, u zemlju. Oni rizomi što su bili sa zemljom u najlonu i sa natpisom na zelenom papiriću su alstroemerie. One mogu i u duboku posudu i u zemlju.
Lavandinu vodicu možeš koristiti za miris u kući, kao omekšivač u mašini za robu, možeš čistiti lice ... stvarno - ne zezam te!
A u marmeladi ima ruma, malo, vrlo malo!
Moji dojmovi - nema riječi za opisati toliko pozitivnih osjećaja ...
|
||
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Bože radije ću se napiti malo pa kad pričam da se osijeti lavanda -a ne rum . Hvala najljepša i nedaš se zaboraviti -----------prekrasna si predivna ---nemam riječi -malo me je sad sramota ali sam ti valjda dokazala šta mi značiš -pravi si prijatelj
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Ovo je možda (?) začeti plod nara. Ako ostane - bit će prvi.
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |