Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 272>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 06:56
Hvala na savjetu i lijepim slikicama!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 11:43
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

krasno ..ali pekmez od maline me dokosurio mljacBig%20smile

I mene je dokusurio. Izguštali smo se, a sad svakih par dana moram kuhati. Ali, ja najviše volim pekmez od maline i recimo - to je za moj gušt!
Nemoj da ti ovo ljeto dođem sa pekmezom u trampu za one predivne biljke koje sam jučer gledala kod korijenka Wink LOLLOLLOL

Anaida i Lantana - nije neki patent, ali biljkama je bolje sa takvima zaljevanjem nego kad ih ja pazim i mazim

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 12:16
Hvala hoya! Sad mogu na Go a da ne molim smile143 svekrvu da mi zalijeva cvijeće!
Hvala što si to potkrijepila i slikicama. Sve je jasno k'o sunce!
Ovo plavo cvijeće je tak super!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 13:23
smile113 Je li sve na svom mjestu Hojčeka?smile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 13:34
Je, samo si pomaknula ona velika kamenja dok si izvirivala iza nih

smile96

.
Sve ostalo, smrcko .... Ma, preporučam te svakoj forumašici za čuvanje vrtova ma gdje bila Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 13:43
Da baš sam nesmotrena. smile157
Ma nebi ni pelc otkinula mimo znanja. Mojoj mami se dva puta cvijet osušio nakon ilegalnog Winkotkidanja cvijeće. Jedan je bio paunovo pero, koje smo imali godinama. Netko od gostiju je fino otkinuo od grane vrh i cvijet se poslije posušio. Ja lijepo pitam , ako može. A ako vidim da ću pokvariti cvijet niti neželim pelc. I onako većina pelceva se ne primi.
Tek tada mi srce pucaBroken%20Heart

Drago mi je da ste se lijepo proveli jučer, žao mi je što nisam bila s vama da vas zezam.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 14:06
Hoya koje boje(bugica,krumpirko...)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 14:12
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

krasno ..ali pekmez od maline me dokosurio mljacBig%20smile

I mene je dokusurio. Izguštali smo se, a sad svakih par dana moram kuhati. Ali, ja najviše volim pekmez od maline i recimo - to je za moj gušt!
Nemoj da ti ovo ljeto dođem sa pekmezom u trampu za one predivne biljke koje sam jučer gledala kod korijenka Wink LOLLOLLOL

Anaida i Lantana - nije neki patent, ali biljkama je bolje sa takvima zaljevanjem nego kad ih ja pazim i mazim

ma da sam znala da ćeš biti tamo poslala bih ti onda u istoj pošiljci..a lipo sam ja napisala nek se svi jave ..šta ćeš kad moj vrt malobrojni gledaju pa ni ne trznu na moje poruke...nema brige ima još biljkica..LOL..a tako fini pekezić nikad ne odbijamEmbarrassed 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 21:41

Smrcko - evo ti moj smajlić - poljubac sa jednim srčekom !

Duda, ja sam često u tvom vrtu, sve vidim, ali nisam zadnje vrijeme pisala jer sam bila malo odsutna duhom i nezadovoljna zbog svojih problema. Proći će, a tvoj je vrt - već sam ti napisala: nešto posebno u onom dijelu Jadrana! 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 02:23

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 11:29
A di su tvoji krastavci i tikvice , da ih vidim?Wink

Hoćeš tikvica i krastavaca rasade?Embarrassed
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 11:40
Hoya, kod tebe je jako lijepo!.....a sistem za zalijevanje je PRVA LIGA! smile141
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 08:59
ovaj sistem treba isprobati definitivno...onaj plevi cvijetek je baš simpa Thumbs%20Up
htjela sam te pitati za alstromeriu (jesam dobro napisala?) jel svejedno kako se oni korjeni okrenu? da znam ako sam ih krivo stavila da okrenem LOL
smrcko baš je šteta da nisi bila s nama Unhappy
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 11:06
Kontesicasmile78
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 13:35
imaš ti zanimljive izume moram priznatiWinkLOLLOL a o ljepoti cviječa da i ne govorimSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 14:17
Predivne biljčice...Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 02:31
Hojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- One velike lukovice ja posadila u vaznu i one manje ---ja zaboravila valjda me ono sa Ervinom sje....... šta je ono ----i ona vodica zašto se koristi -----i ona marmelada ima li rakije  u sebi pošto sam vidijela da vam dobro ide . Ala ću vas pronosati po stranici sa slikama ...i tvoj dojam kakav je bio . Ja sam još šokirana
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:07

Niho, pa di si nestala? Ajde , neka si opet s nama.

One velike lukovice (sa ljuskma) su ljiljani i njih stavi u vrt, u zemlju. Oni rizomi što su bili sa zemljom u najlonu i sa natpisom na zelenom papiriću su alstroemerie. One mogu i u duboku posudu i u zemlju.

Lavandinu vodicu možeš koristiti za miris u kući, kao omekšivač u mašini za robu, možeš čistiti lice ... stvarno - ne zezam te!

A u marmeladi ima ruma, malo, vrlo malo!

Moji dojmovi - nema riječi za opisati toliko pozitivnih osjećaja ...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:29
Bože radije ću se napiti malo pa kad pričam da se osijeti lavanda -a ne rum . Hvala najljepša i nedaš se zaboraviti -----------prekrasna si predivna ---nemam riječi -malo me je sad sramota ali sam ti valjda dokazala šta mi značiš -pravi si prijateljsmile78-nemam riječi -----ljepotica samo takva 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 17:08
Ovo je možda (?) začeti plod nara. Ako ostane - bit će prvi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.