OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksije su mi ove godine lijepe i zdrave, napokon, eve jedne
i ova mala biljčica procvjetala (cotula) čini mi se da sve te biljčice sa sivkastim lišćem imaju žuti cvijet (cineraria maritima, smilje-helichrysum italicum, helichrysum petiolare, santolina), ma dobro i lavanda ima sivkasto lišće |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo nije moj vrt, ali je moje more, pa vas ja zovem (ko ministar turizma Bajs, poznatiji po zakonu o potpomognutoj oplodnji nego po turizmu), tko god može da zapliva
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja slika je , koje čisto i bistro more...... ma koji Bajs i haiku poezija. OVO JE PROMIDŽBA .
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiiii, svi ste u moru - plaža prazna. Mora da je pripeklo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, to je bilo u 7 ujutro, tada je najljepše i nema nikoga, počnu stizati oko 8, u 9 je krcato
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako i ja volim rano na more. Sve si mislim da odem ujutro prije posla. A u vrt mi se ne spušta ni pod razno. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za ovo more ja ti dam mooorree monardi
od monardi si probaj uzeti sjeme,navodno se lako razmnožava |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskus ima jako lijepu boju .
Kod tebe ima cvijeća kojeg vidim prvi put u životu. Sve je lijepo . |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si ovo gore rekla, jadni mi s našim ministrima... |
|
život je more
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj što nas mamite s tim morskim slikama ti i Lantana. E da mi je...to što nije...
Imaš monarde kakve nemam ja. Jesi za kakvu razmjenu sjemena možda?
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, bila sam kod Lantane i evo me i kod tebe....tražim vrtove koji me posebno opuštaju,a kada sam vidjela i sliku mora skoro sam se rasplakala. Ovdje kod mene je koma vruće i tako bih rado skočila u more...
Inače i cvijeće ti je prekrasno...a ova rudbekija je kod vas skoro pa korov....ali je prekrasna...
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam vas s ovom sličicom mora .......
I bila mi je namjera odvratiti vas od vrta, jer zapravo nema ništa novo, sve polako prolazi, suši se Ma pronaći ću nešto novo, neke biljčice još uvijek čekam da krenu |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok cvijeće je lijepo bez obzira što se žališ na žegu. Slika mora je supeeer. Ujutro rano pravo vrijeme za kupanje bez dnevne vreve.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koju nemaš, crvenu? Probat će sakupiti sjeme, nema problema |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ništa ne pitam, nego ukradem sama!
Skinula sam ovu sliku plažice i bistrog mora i trenutačno mi je podloga na monitoru...Djeluje divno, osvježavajuće!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće i slika plaže osvježava
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koju nemaš, crvenu? Probat će sakupiti sjeme, nema problema Hvala Otoče. I ja ću skupiti od svojih, pa se čujemo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super sličice, prvi put imam cotulu, sad znam i kako se zove - preslatka je .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
More, more ,daj jos koju slikicu za nas koji jos ne idemo na odmor.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk, stavit ću sličice pod Moj grad u slikama, da ne ispadne da imam u vrtu bazen .
|
|
Odgovori | Stranica <1 4344454647 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |