proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 81> |
Korisnik | ||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sretan rodendan...s malim zakasnjenjem...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
O, pardon...sa malim zakashnjenjem, sretan ti rodjendan proljece :)
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Drage moje najljepša vam hvala na čestitkama!!!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
draga proljeće, želim ti sretan rođendan, puno puno sriće, zdravlja, ljubavi!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Odlična ideja za pločice,super su ispale.
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
jako lijepo
moram reći da je i mene morila slična pomisao jer su mi pločice u kupaoni ono "pre koma", ali za sada odustala jer čini se idu ove godine ča
krasno,proljeće...ipak je ovo tvoje godišnje doba
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Draga, pa ove tvoje riječi su me sad šokirale. .ali pozitivno. .ali daleko sam ti ja do umjetnice. .mada je to lijepo čut. .i zato hvala ti. .
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Kleopatra meni je ovo veeeliki kompliment!!!
Ti si za mene veeelika umjetnica, stoga mi je draže kada ti misliš da je ideja fantastična...
|
||
![]() |
||
|
Našla sam danas lak!!!
Na bazi vode je bezbojni i ne žuti a za sve površine...
Poslat ću ti sliku na pp da ne bi bilo da nekoga reklamiram.
Ako još nekoga intereseira može slobodno pitati.
A ovo sa domestosom...ja sam s njime jaaaako pažljiva, jer je preagresivan.
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Ideja ti je fantastična. .jako mi se sviđa. .
|
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
![]() Mene je ovo odushevilo.. samo shto sam neshto skeptichna kako bi se ponashalo kad bi uradila "generalku" kupatila domestosom, kako ja to umem... |
||
![]() |
||
|
Ajme lilian, oprosti mi tek sada sam vidjela tvoj post i tvoje pitanje.
Te salvete sam samo prelakirala bezbojnim lakom, a napravljene su na mjestu gdje pličočice ne ribam svaki vikend. A za prebrisati vlažnom krpom mislim da im neće ništa biti. A osim toga danas idem u bauhaus po taj lak o kojem je izzy pisala pa ćemo vidjeti...
A ti draga bubi si za ovu izjavu dužna jednu dobru pijaču, skupljaj novce!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala vam na vašim komentarima!!
![]() Ljiljanari meni je kompliment kada se tebi moji radovi sviđaju, jer ti također radiš prelijepe stvari...
Goga te salvete smo nas par naručivali iz vana, zaista je bilo fenomenalnih.
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
pločice su izvrsne...ma gdje samo kupite sve te divne salvete s morskim motivima'??
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
još jedna divota koja mi je skoro promakla... prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
fantastično!
a da vidite kakve ja imam ploćice u kupaonici... strava!
proljeće, dođi kod mene u akciju. spavat ću koliko god treba da to riješiš!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
hej draga,i trebas bit zadovoljna,ovo je jako,jako lijepo,ma fenomenalno i originalno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |