Vrtna bajka |
Odgovori | Stranica <1 4344454647 69> |
Korisnik | ||
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Čuj,ak ovo Triša pročita bit če ,pa onda jao tebi . Triša . |
||
Sponzorirani linkovi | ||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neka ne bojim se ja nje daleko je ona od mene -joj kad samo vidi koje olijandere ćeš dobiti------- srce će je uhvatiti
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cvijeće i slike su ti stvarno krasne!
I da znaš, lewisija koju si mi poslala ima potomka, dok malo naraste vraća se potomak doma |
||
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Od vrta više niš zanimljivog dok ne počnu veliki radovi.
Mora doči majstor staviti nove ,kamene pločice i onda moram od nekud dovuči hrpetinu zemlje i par tona kamenja ,pa dolazi na red veliko preuređenje mog vrta. A do tada evo nešto iz moje verande. [/IMG] Alocasia [/IMG] [/IMG] Kristov trn [/IMG] Neki sukulent [/IMG] Zamioculcas [/IMG] |
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepo cvijeće na verandi, a vrt je do sada bio prekrasan, a kakv će tek biti nakon radova
|
||
život je more
|
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
to se i ja pitam, ako je sada ovakav, dogodine će mi ispasti oči kad ga budem gledala
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo je pravi vrt poput onih iz najljepših bajki!
|
||
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Super ti je cvijeće..jako je lijepo a već sad jedva čekamo novi izgled tvog vrta
|
||
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma ,doči će do nekih promjena,samo čekam majstora,znate kak je s njima,moraš dogovoriti prije nego šta i pomisliš kaj raditi .
Ne znam,valjda ču uspjeti u ostvarenju mog nauma da više posadim trajnice pa da mi vrt bude lijep i po zimi,a nije da ja svoj vrt doživljavam "kao iz bajke",to sam ja zbog onih "stvorenjiča"-patuljaka nazvala tako svoju temu. Na ovom forumu ima krasnih,rajskih vrtova,a ja svaku godinu želim nešto novo i nikad nisam zadovoljna u potpunosti. A takvih je tu puno . Hvala svima na posjeti . |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nisam ni ja zadovoljna,al ovo sto vidim je
|
||
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
najviše mi se dopao kristov trn i sukulent , mada i sve ostalo izgleda super!
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemam riječi pa nisam ni znala da toliko voliš i obakve biljke -ma super onda da znam
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasne i zdrave kućne biljke
|
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Naravno biljkice su ti prekrasne,baš imaš zelenu ruku,a jedva čekamo da vidimo kako će izgledati novi vrt!!
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve je lijepo ali alocasia je
|
||
marijankica
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baš mi se sviđaju tvoje biljčice,jedva ćekam novo ruho
|
||
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajoj kako je medeni...baš je prava maza..
|
||
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zamusani Miki je super!.....baš je slatki...i viš kak pazi da ne ošteti biljku....samo mu je trebalo malo hlada! Fotke su oooodlične! Bravo za tebe Štefek!
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maca je prekrasna
|
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
Odgovori | Stranica <1 4344454647 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |