Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 49> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Cvita...ako ti se nešto sviđa reci....mogu ti i na kuću dostaviti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Hej Iris, ma neman rici.. sad san redovito u tvom vrtu, od straja da sta ne propustin.. i neman rici.. Osim da onog kaktusa imam, he, he pa necu zicat:)
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
cvijeće ti je krasno ali AVATAR me skoro svaki put obori,lud je skroz
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
šteta Tweety...a ja bi baš volila da nemaš pa da ti mogu pokloniti jer baš imam par mladih
![]() hana i meni je avatar skroz lud
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Pa dobro, ako ti je bas napeto, sigurna san da ce moji rado prihvatit novog brata ![]() |
|
![]() |
|
onda ga dobiješ na kavi...ma ne trebaš mi ništa donositi
![]() |
|
![]() |
|
Znan da ne treban, ali mi je gust, tako ce u onon raju od vrta bit i malo mene, a to bi mi bila bas cast!! |
|
![]() |
|
ajde onda donesi kad navaljuješ
![]() a ako tu kod mene vidiš još nešto što bi se htjelo družiti sa tvojim cvijećem...pitaj
|
|
![]() |
|
Idem radit spisak:)
|
|
![]() |
|
ajde
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Znaš zašto mi je tvoj vrt predivan. Zato što si zimi pisala da si šetala po prirodi i skupljala biljke, pa sam mislila da će samo njih biti, a ono kombinacije - super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
ima i njih
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Ma, ama baš ništa mi se ne sviđa
![]() Evo ovako: muškatna kadulja, crnjika i narančasti cosmos za početak
![]() Nego, odakle ti toliko kamena??
|
|
![]() |
|
hvala stefkaja
![]() Cvita kadulju možeš dobiti sadnicu a ovo drugo ću skupiti sjeme i dostaviti kad malo padnu vručine ili na nekoj od kavica .... a tako ti dam i vremena da naručiš još nešto
![]() a diviš se moj kamenu....kod tebe ga nema jel
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Tvoj je biliji
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma znala sam ja da ima nesto novoga i da nisam djabe svracala
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Predivno cvijeće, a posebno moram pohvaliti travu...bolje izgleda nego kod mene.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je prekrasno no ovooooooo
![]() Opet ja sa njima,a šta ću kad mi zapeli za oko.Buš sjeme crvenog malčice skupila za sirotinju iza zagoskih bregi ![]() |
|
![]() |
|
izbjeljuje i skida fleke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ccccccc kakva si ti domaćica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |