Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 51> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ovaj puta ću škicati često u gnijezdo, samo mi nije jasno kako su ga mogli tu napraviti jer je naša Mia stalno hodočastila i tražila žrtve...no ove je godine više nemamo, pa možda ću imati male, male lastavice!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ah moja franjica predpostavljam i ko je ta predobra duša koja ima svoje komentare na sve što ti slikaš imala sam i ja jednu takvu pa sam je nakon 7 godina odje....
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
..krivo shvaćeno , međusobno peckane sa predragom forumašicom....koju izazivam da pokloni neki novi cvetek u moje kopanjice, npr. iberis..pa jedno dva kvadrata majčine dušice.... |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
a gdje ti vidiš bijeli snijeg, pa to je neko zmazano čudo, sivkaste boje, samo što svijetli na suncu!!!
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
..... aaaaaaaaaaaa konacno si se se probudila iz zimskog sna i stigla malo rifresirati kopanjice, a nisan
znala da nema vise mace Meni je ljepse ovako kada dojden kemu va vrt pa najden se skupa .....ovo novo nisan jos ni ukapirala, ima vrimena ...... mda........ mlada san ja jos.... ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Franjice, tek su krenuli vjesnici proljeća, još je snijega, ali kad okopni bit će tu ljepote! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Franjice, samo duboko udahni.
Evo, da te malo oraspoložim nudim ti deal: negdje sam pročitala da voliš frezije, a ja ih jučer kupila
![]() Budući da žicaš pelcere, mislim da ovo ne bi trebao biti problem posaditi i čekati da krenu...ha, šta kažeš, jesi za???
|
|
![]() |
|
ti si prava dobrica, "nemoj se ljutiti dala mama malo čokolade..." jedva čekam pru kavicu u ZG.... (ha, a hoće li biti takvo nešto prije Uskrsa jer poslije toga ja neću moći bar dobra dva mejsea na kavicu...) u svakom slučaju, gurni ti njih u zemljicu pa nek misle na mene kod tebe... ups, u subotu idem u Vrapče na Misu.... čujemo e, pusa
|
|
![]() |
|
Jučer na placu ugledala prekrasno drvce
![]() probala plodove, nisam baš oduševljena iskreno govoreći okusom, ali drvce me stvarno zaludilo... imam koščice..baš ću se poigrati
![]() Puna kuća me veseli ali dobro mi dođe "obvezatan rad" na dvorištu. Kruškica skitalica dobila stručnu obradu, agronom joj sredio frizuru.. sve mi nekako čudno izgleda...
Mačuhice su za sada došle u tegle, nekako ne mogu dočekati pravo proljeće iza kuće pa da me barem one vesele.. jasno da su prvo žute na redu...
![]() ...naručila tamnoljubičaste...dobila bordocrvene....no i ove su mi lijepe
![]() Samo malo prekopala velik kopanjicu kako bih si uljepšala pogled sa balkona kroz magnoliju
![]() A već sam spomenula kako me MPS iznenadio kupivši mi jednu žuuuuutu orhideju, pa da se pohvalim sa oba ljubimca
![]() ...obična je phala ali mi je baš draga
![]() Radila nisam ništa a noga me kljuca u glavu..odoh "peglati plahte"!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Peglaj, peglaj plahte, umjesto da odeš na neku rekreaciju. Maćuhice su prekrasne, a grmić ima jagoda pa smo i mi imali prilike probati taj gorki plod.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mačuhice i orhideja (kao i ponosni darovatelj) su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasan si poklon dobila
![]() |
|
![]() |
|
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 10">< name="Originator" content="Microsoft Word 10"><>
Prošli su Uskrsni blagdani, okupila sam cijelu obitelj oko sebe i MKM, napunila baterije i krenula u «nove radne pobjede» Nevjerojatan prizor, sa prozora pogled ide daleko, daleko sve do Šestina i Medvedgrada iznad njih... a u noći Medvedgrad svijetli (umjesto da grije domaćinstva 1p siromašnih obitelji) ![]() ![]() ![]() Peti dan nakon operacije konačno me dočekuje domek moj... velika kopanjica vrišti bojama Magnolija ima tisuću cvijetova I kruškica skitalica dočekala me ukrašena tisućama velikih bijelih cvijetova Ruža se raširila kao da me nije bilo mjesec dana ![]() a jedna se calanhoa drznula procvjetati nekom drugom bojom Ovo je nešo što je «cmrljilo» cijelu zimu sa sada se predivno razraslo... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koji veličanstveni povratak kući. Dočekana si zaista prekrasnim prizorima iz tvoga dvorišta i još si to podijelila s nama. Bravo, drži se.
|
|
![]() |
|
Na povratku sa vađenja konaca dočekala me veeeelika koverta od naše Jagode iz Rijeke..juuupi, još novih irisića, pa jasno onda nešto žuuuto kaktusić. Sve sam pogledavala kroz prozor hoće li se netko od susjeda pojaviti da mi to gurne u zemljicu ali danas sam svoju sretnu kvotu iskoristila. Sad sam lijepo kleknula na koljena junačka i laganini razgrnula zemljicu lnježno veći dio stavila u veliku kopanjicu a manji dio u Trišin vrtek, u njoj je samo nekoliko jaglaca i mini narcisa a iz njega smo izvadili tekomu i presadili je u veiku posudu i dobila je MPK zelenilo za terasu. tekoma se primila i pušta pupove pa se veselimo i MPK i Moj Možda Zet i ja. Nemam snage za zalijevanje ai čini mi se da je zemlja dovoljno vlažna . Koji divan osjećaj zemlje na rukama! Sutra zalijevanje i fotkanje pa da vidite da sam "opet u sedlu" iliti ga "opet na motiki".
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno Franjice, lijepo što si se dočepala svog vrtića. No ne bi li ipak još malo odmorlia, da ne prtjeraš. Polako, ima vremena za sve, stići češ sve nadoknaditi
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Treba vježbati čučnjeve pa da to ne radim uzalud, fotić u ruke i malo šetnjice
...ljepotica veličine nokta na palcu...
![]() a u razraslom lišću koje se povija po bušovoj kopanjici, prelijepa šarena vinka a cvjetak je mali plavi podsjetnik na Trišu
![]() Sirote preslice se zaplavile a ja ih u njihovoj punoj ljepoti nisam uspjela dobro ni pogledati a kamoli fotkati...
![]() Prošlu jesen nisam baš bila za pohvaliti pa je dio cvijeća jednostavno ostao vani...preživio snijeg, led i za nagradu se zeeeeeeeleni
![]() ne da je prekrasna zelena (ma kako se zvala ova biljčica) već je i prepuna cvijetova
![]() Kaktus MKM počeo puštati pupove pa je bilo vrijeme da izađe na dvorište
![]() Kad su već svi tulipani crveni, neka se barem žuti njihovo srce
![]() i da ostanem vjerna sebi, ipak nešto žuuuuuuuuuuuuuuuto
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jedan dva, jedan dva tri (ne rade mi svi smajlići, a da rade stavila bih onog tu koji vježba u trenirci) ..... Franjice u toj svojoj "nevolji" stvarate sve bolje i bolje fotografije, ona sa zumbulom i ona sa Kalanchom su me oborile s nogu.
Želim Vam brzi oporavak!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |