Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2015 u 18:21
Samo uživaj draga, zaslužila siHug
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2015 u 19:18
Doma je najljepse..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2015 u 20:43
Draga Josipa dobro došla kući!!!!!!!!!!

Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2015 u 21:00
Svaki dan zavirim na tvoju temu ali ne pišem uvijek... Sada ti ostavljam pozdrav.....smile75
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 09:17
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Samo uživaj draga, zaslužila siHug
kako ne..jucer smo tiho i ja pravili opet nesto novo....nemogu da ne kazem da sam im jako nedostajala...nikad prije me nisu tako lijepo docekali..malo nereda al muski su to...

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 09:21
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Doma je najljepse..
najljespe...dugo je bio nered u mom zivotu a sad mir...spokoj i zivljenje...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 09:23
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Draga Josipa dobro došla kući!!!!!!!!!!

da dobro je,,,naj ljepse je u svom miru....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 09:26
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Svaki dan zavirim na tvoju temu ali ne pišem uvijek... Sada ti ostavljam pozdrav.....smile75
poz dragoj milici...hvala i na tragu...znamja dasi ti uvijek tu negdje...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 09:47
jucerasnja nasa avantura.....tiho je kopao udarao..dovozio zemlju a mi smo sadili...zamisljen i ostvaren mali kamenjaric za biljke koje su u cvatu zimi...bit ce tu jos puno promjena a zasad je ovako...

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 10:27
...draga Josipa, zaista ste bili vrijedni, lijepo ozgleda i baš je to bila avantura... znam je kako je to kada te želja tjera za sađenjem samo se bojim da će ti se ciklame uništiti...trebala si pričekati da ocvatu i onda na proljeće ih posaditi...jesi ih možda u tegli ostavila, pa da ih tegla zaštiti bar malo? Bile su dosta vlažne sigurno, pa se bojim da će se lukovica zamrznutiConfused...a i veliki je to temperaturni šokConfused
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 11:53
Draga Josipa, samo mali mah-mah... u prolazu jurim cifom... jako ste lijepo odradili novi kamenjarčić... smile160
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 13:20
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...draga Josipa, zaista ste bili vrijedni, lijepo ozgleda i baš je to bila avantura... znam je kako je to kada te želja tjera za sađenjem samo se bojim da će ti se ciklame uništiti...trebala si pričekati da ocvatu i onda na proljeće ih posaditi...jesi ih možda u tegli ostavila, pa da ih tegla zaštiti bar malo? Bile su dosta vlažne sigurno, pa se bojim da će se lukovica zamrznutiConfused...a i veliki je to temperaturni šokConfused
jeste prerano sam ih stavila...a nocas bas moralo biti tako jako hladno...evo taman maloprije izvadila....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2015 u 13:22
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Draga Josipa, samo mali mah-mah... u prolazu jurim cifom... jako ste lijepo odradili novi kamenjarčić... smile160
i tebi mah mah ljepa moja....

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2015 u 13:13
josipa fino si ti ovaj vrt sredila iz nicega 1 puno novih biljaka se doselilo u vrt svaka cast forumasima , i kod mene te ceka mnostvo toga kad dodjes ! zao mi je sto nemam vise vremena da bih provodio na ovom forumu a ima jako dobrih ljudi ovdje ! nastojat cu naci vremena i za ove cvijetne stranice i posjete vrtovima nasih forumasa i ujedno da i obnovim svoju stranicu smile57
josipa vidimo se kad dodjes do mene ,a i ja cu svratiti do tebe cim budem isao na onaj kraj ..... jos jedno  sve pohvale za ovaj krasni vrtek u nastajanju bit ce tu jos mnostvo ideja, promjena i prepravaka kao i u mome vrtu , ali samo tako nastavi ides pravim putem !
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2015 u 14:11
Originalno poslano od člana panda panda napisao:

josipa fino si ti ovaj vrt sredila iz nicega 1 puno novih biljaka se doselilo u vrt svaka cast forumasima , i kod mene te ceka mnostvo toga kad dodjes ! zao mi je sto nemam vise vremena da bih provodio na ovom forumu a ima jako dobrih ljudi ovdje ! nastojat cu naci vremena i za ove cvijetne stranice i posjete vrtovima nasih forumasa i ujedno da i obnovim svoju stranicu smile57
josipa vidimo se kad dodjes do mene ,a i ja cu svratiti do tebe cim budem isao na onaj kraj ..... jos jedno  sve pohvale za ovaj krasni vrtek u nastajanju bit ce tu jos mnostvo ideja, promjena i prepravaka kao i u mome vrtu , ali samo tako nastavi ides pravim putem !
drago mi je da sam ti usadila zelju za povratkom na forum...lijepo je na fecebooku ali forum je nekako intimniji i ljepsi....ucimo  se obilazimo druge forumase i jako puno se moze nauciti....svakako sve sto je vezano za vrt je predivno al evo ja forum dozivljavam kao istinsko druzenje sa ljudima kojima nam je isti cilj..sve je iskreno i dobrohotno...puno ljubavi i medju nama samima...
svakako stizemo u dalj ovih dana...bit ce to prava avantura po onome sto se moze vidjeti kod tebe....

cestitke za povratak i zeljom za povratak....Tongue
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2015 u 00:10
...divno...
dopadaju mi se ove tvoje novotarije...super ste to odradili...meni se dopadaju kamenjari...biljke koje se sade u njima su prelepe...a nisu posebno zahtevne...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2015 u 08:25
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

...divno...
dopadaju mi se ove tvoje novotarije...super ste to odradili...meni se dopadaju kamenjari...biljke koje se sade u njima su prelepe...a nisu posebno zahtevne...

te koje nisu posebno zahtjevne i jesu naljepse...a kako vidim sva sam se rasprsila...naci cu ja sebe u jednom cvijecu trenutno sam svega bih al stoji da su trajnice moj cilj...one su najmanje zahtjevne..djeci se svidjaju kaktusi i sukulent...iako nevide razliku vole si staviti recim svako malo na rdni stol neki sukulentic...smile75
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2015 u 08:28
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

jeste prerano sam ih stavila...a nocas bas moralo biti tako jako hladno...evo taman maloprije izvadila....

odmah sam ih izvadila i malo samo koji cvijet od crvene je pao sve drugo je opdlicno..dobro sam pokrila i odmah vratila...bit ce one dobro...a ljepo si mi rekla da cekam proljece...ja i moja glava...znas kako sam zaboravna...sad sam svakim danom bolje..mirnija i ne rezim...hahahhah...znas sta hocu reci...a ja kad budem dolazila u zg moja si na koji sat...nedostajes...Sleepy
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 21:41
nesto da me vidite da sam tu

kako sam ja narastao....meni se najvise tepa pa sam se sav skovrdjao...prava maza....

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 21:48
smile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.