Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 92> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo uživaj draga, zaslužila si
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
|
Doma je najljepse..
|
||
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
||
![]() |
||
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Svaki dan zavirim na tvoju temu ali ne pišem uvijek... Sada ti ostavljam pozdrav.....
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
jucerasnja nasa avantura.....tiho je kopao udarao..dovozio zemlju a mi smo sadili...zamisljen i ostvaren mali kamenjaric za biljke koje su u cvatu zimi...bit ce tu jos puno promjena a zasad je ovako...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...draga Josipa, zaista ste bili vrijedni, lijepo ozgleda i baš je to bila avantura... znam je kako je to kada te želja tjera za sađenjem samo se bojim da će ti se ciklame uništiti...trebala si pričekati da ocvatu i onda na proljeće ih posaditi...jesi ih možda u tegli ostavila, pa da ih tegla zaštiti bar malo? Bile su dosta vlažne sigurno, pa se bojim da će se lukovica zamrznuti
![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Draga Josipa, samo mali mah-mah... u prolazu jurim cifom... jako ste lijepo odradili novi kamenjarčić...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
josipa fino si ti ovaj vrt sredila iz nicega 1 puno novih biljaka se doselilo u vrt svaka cast forumasima , i kod mene te ceka mnostvo toga kad dodjes ! zao mi je sto nemam vise vremena da bih provodio na ovom forumu a ima jako dobrih ljudi ovdje ! nastojat cu naci vremena i za ove cvijetne stranice i posjete vrtovima nasih forumasa i ujedno da i obnovim svoju stranicu
![]() josipa vidimo se kad dodjes do mene ,a i ja cu svratiti do tebe cim budem isao na onaj kraj ..... jos jedno sve pohvale za ovaj krasni vrtek u nastajanju bit ce tu jos mnostvo ideja, promjena i prepravaka kao i u mome vrtu , ali samo tako nastavi ides pravim putem !
|
||
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
||
![]() |
||
|
svakako stizemo u dalj ovih dana...bit ce to prava avantura po onome sto se moze vidjeti kod tebe.... ![]() cestitke za povratak i zeljom za povratak....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
![]() dopadaju mi se ove tvoje novotarije...super ste to odradili...meni se dopadaju kamenjari...biljke koje se sade u njima su prelepe...a nisu posebno zahtevne... ![]() |
||
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
nesto da me vidite da sam tu
![]() ![]() kako sam ja narastao....meni se najvise tepa pa sam se sav skovrdjao...prava maza.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |