Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 70> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e darling, budeš ti digla kat iznad radione pa bude mjesta
![]() ![]() ![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivne su cattleye
mislim da ću i ja u mbm ovih dana ![]() samo mene strah njih jer ih nisam nikad imala... dena sam ti ja mogla dati izdanke mlade...što nisi pitala i pisala sam da mi idu mladi samo još nemaju baš korjenčiće velike dosta za odvajanje..ccc..bezveze si potrošila lovu... edit: sad vidila da ti je to stari denić ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
aha, onda mi je lakše
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ja nemam problema s njima, osim što mi sve ne stanu na južni prozor ![]() Te koje imaju najviše svijetla cvijetaju redovito |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ma ne, taj je stari ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
ček, nisi ga valjda kupila? Ako jesi zakaj ne vičeš da ga nemaš? Mislim na onog slatkog dena
|
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Sredina je uživo crvena
![]() To ti je cattleyica |
|
![]() |
|
predivna je stvarno.... takva slična je moja ali sa tamno ljubičastom usnom. Sad ima neko zadebljanje pa ću je početi prihranjivati malo češće možda procvate
|
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ma predivne su,kakva je ona prva žuta s rozom sredinom?
|
|
![]() |
|
Na ovog ljepotana sam skoro zaboravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Manje su 100 kn, a velike 220...
Ove manje su sve neke bljedunjave, nisu me baš oduševile. Jedino mi se ta žuta svidjela. Velike su već skoro ocvale, ova crvena je jedina bila koliko toliko ok... Trebat će mi vremena da ju dovedem u red, ali isplati se. Predivna je!! Nikako da joj uhvatim pravu boju na slici... |
|
![]() |
|
ajme kak su divne!!!!!!!!!!!!!!! Ima da sutra pjevam mojima pa nek konačno procvatu ....ona tvoja mai-kai pušta tri mladice
![]() kak su im cijene u mbm?
|
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
I ova ljepotica
![]() ![]() ![]() Uživo je malo tamnija. Mislim da sam ju malo preplatila, ali si dugo želim takvu... Pa kad je bal... ![]() |
|
![]() |
|
Ulov iz mbm-a danas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dva friško otvorena cvijetića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Raj za oči,slikice su zaista divne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo ovoliko
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
stvarno ostajem bez daha kad gledam tvoje cvijetne ljepotice
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |