Jani - upoznajte me.... |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 63> |
Korisnik | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SVE je preljepo a anđeo čuvar mi je savršen stavi MOLIM TE slikicu ili link stranice jer ja sam več mijesec dana u potraži za anđelom čuvarom koji bi išao između dve kinderbeta moje unučadi
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
crvena dalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim na ovog gdje se mole kraj kreveta pre,pre,predivan je
|
|
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost, slikicu ni link ne mogu staviti jer su mi sve te slike ostale na USB sticku u Zagrebu jer sam morala sve "počistiti" s kompa da bi mogao uopće raditi jer sam ga prekrcala svim mogućim i nemogućim......
Molim te podsjeti me negdje krajem 9. mjeseca i vrlo rado ću ti proslijediti ako je još budem imala!
|
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga jani radovi su ti svi redom predivni , molim te pojasni mi i prosvjetli me; što je to volumix, 2D ljepilo i debeli mađar i kako dobiješ ovako lijep okvir za vaze? Ni meni nikada ne ispadnu lijepe pukotine sa dvokomponentnim lakom za raspucavanje.
|
|
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam šta da izdvojim.. možda anđele. ili stvarčice za malog Karla.. ma sve je super!!
|
|
crvena dalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podsjetit ču te pa ako imaš biče mi od velike pomoči a ako ne onda ču morat sama u potragu,molom te reci mi u što su obučene ove vazice meni liči na neko platno več sam gledala neke radove na kojima su komadi nekog platna zaljepljeni i n njima je rađen dekupaž šta je to dali ti možda znaš .Radove ne komentiram jer je to suvišno predivni su
|
|
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga - to su gotove vazice, nabavila mi ih je nasa forumasica iz Sarajeva<3
|
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Jani, sve mi je preeeekrasno.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BRAVO za tebe i jedan bravo za tvoju bolju polovicu. Paše tebi morski zrak ali - ajde vrati se u Zagreb!!!!
Radovi su predobri, ma odličniiiiiii |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lajkam i ovdje... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek,radovi su ti prekrasni,ne znam što bi izdvojila,sve mi se sviđa
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumica - vidim da moj odgovor koji sam vec prije pisala nije poslan...internet mi steka ovdje na moru pa ili duplira ili ne posalje....
Dakle, idemo ponovno: Volumix ti je posebna gotova smjesa koju kupujem u Lumosu a sluzi da bi se ispod salvete ili najbolje rizinog papira stavljala da se dobije odredjeni oblik, npr.cvijeta, bebaca...bilo cega - to mozes vidjeti na mojim plocicama za bebe, maslinama i sl. 2d ljepilo, odnosno 3d ljepilo je takodjer gotovo ljepilo. Na gotovi rad, vec polakiran nanosis to ljepilo (kao kontur pasta ima tanki vrh) pa se dobije osjecaj 3d. Debeli madjar je dvokomponentni 2k kojeg ima u NB hoby ducanu ( ne znam da li ga jos netko drugi drzi) i meni je on super. Imaju ti i internet trgovinu pa skicni jer imaju zaista svega.... Sto se tice vazica, to sam vec nekome odgovarala - kupljene su u Sarajevu, nisam ja radila ovo platno izvana, samo sam prebojala.... Nadam se da sam ti uspjela pojasniti, a ako nesto jos nije jasno, samo pitaj...ako ne znam ja vec ce se naci netko od cura koje ce sigurno "uskociti" s pojasnjenjem |
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani draga,ne znam kako mi je promakla ova ljepota?
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma draga moja, u ovom ludom ljetnom tempu i meni je stosta promaklo, pogotovo zato jer se borim sa lošim signalom - nekada mi udupla postove a nekada uopce ne posalje!
Ni ja puno puta ne stignem komentirati - ali sve se mi kreativne dusicee kuzimo i bez puno rijeci, zar ne! Kiss |
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |