Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 63>
Korisnik
Poruka
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:56
Meni osobno je ovo najdraža slika s molitvom Anđele čuvaru mili.....
Naišla sam na ovu sličicu negdje na netu i dugo sam tražila adekvatnu podlogu da ju iskoristim.....mislim da će ova ipak ostati u mome vlasništvu:))))

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:00
Naručeni komplet za malenog bebača Karla......

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:05

Škrinjica poklopljena:

a ovako izgleda iznutra:

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:11
SVE je preljepo a anđeo čuvar mi je savršen stavi MOLIM TE slikicu ili link stranice jer ja sam več mijesec dana u potraži za anđelom čuvarom koji bi išao između dve kinderbeta moje unučadi
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:14
Mislim na ovog gdje se mole kraj kreveta pre,pre,predivan je

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:19
Vazice koje imaju "dva lica"......

Prva strana:

a ovako izgleda s druge strane:

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:21
Na žalost, slikicu ni link ne mogu staviti jer su mi sve te slike ostale na USB sticku u Zagrebu jer sam morala sve "počistiti" s kompa da bi mogao uopće raditi jer sam ga prekrcala svim mogućim i nemogućim......
Molim te podsjeti me negdje krajem 9. mjeseca i vrlo rado ću ti proslijediti ako je još budem imala!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:41
Moram priznati da sam se već umorila od stavljanja slika, ali koristim situaciju dok je internet "poslušan"!

Još jedna dupla vazica s motivom maslina i to bi bilo sve za danas:

...i ovako izgleda druga strana:

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 13:25
draga jani radovi su ti svi redom predivni , molim te pojasni mi i prosvjetli me; što je to volumix, 2D ljepilo i debeli mađar i kako dobiješ ovako lijep okvir za vaze? Ni meni nikada ne ispadnu lijepe pukotine sa dvokomponentnim lakom za raspucavanje.smile79
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 17:46
neznam šta da izdvojim.. možda anđele. ili stvarčice za malog Karla.. ma sve je super!!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 08:43
Podsjetit ču te pa ako imaš biče mi od velike pomoči a ako ne onda ču morat sama u potragu,molom te reci mi u što su obučene ove vazice meni liči na neko platno več sam gledala neke radove na kojima su komadi nekog platna zaljepljeni i n njima je rađen dekupaž šta je to dali ti možda znaš .Radove ne komentiram jer je to suvišno predivni su

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 08:46
Draga - to su gotove vazice, nabavila mi ih je nasa forumasica iz Sarajeva<3
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 13:21
Draga moja Jani, sve mi je preeeekrasnosmile55.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 20:45
BRAVO za tebe i jedan bravo za tvoju bolju polovicu. Paše tebi morski zrak ali - ajde vrati se u Zagreb!!!!
Radovi su predobri, ma odličniiiiiii     
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 10:03

lajkam i ovdje... Wink   smile71

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2012 u 23:14
Kao i uvijek,radovi su ti prekrasni,ne znam što bi izdvojila,sve mi se sviđasmile141
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 12:37
Mumica - vidim da moj odgovor koji sam vec prije pisala nije poslan...internet mi steka ovdje na moru pa ili duplira ili ne posalje....
Dakle, idemo ponovno:
Volumix ti je posebna gotova smjesa koju kupujem u Lumosu a sluzi da bi se ispod salvete ili najbolje rizinog papira stavljala da se dobije odredjeni oblik, npr.cvijeta, bebaca...bilo cega - to mozes vidjeti na mojim plocicama za bebe, maslinama i sl. 2d ljepilo, odnosno 3d ljepilo je takodjer gotovo ljepilo. Na gotovi rad, vec polakiran nanosis to ljepilo (kao kontur pasta ima tanki vrh) pa se dobije osjecaj 3d.
Debeli madjar je dvokomponentni 2k kojeg ima u NB hoby ducanu ( ne znam da li ga jos netko drugi drzi) i meni je on super. Imaju ti i internet trgovinu pa skicni jer imaju zaista svega....
Sto se tice vazica, to sam vec nekome odgovarala - kupljene su u Sarajevu, nisam ja radila ovo platno izvana, samo sam prebojala....
Nadam se da sam ti uspjela pojasniti, a ako nesto jos nije jasno, samo pitaj...ako ne znam ja vec ce se naci netko od cura koje ce sigurno "uskociti" s pojasnjenjem
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 15:25
 Jani draga,ne znam kako mi je promakla ova ljepota?smile141smile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 15:35
Ma draga moja, u ovom ludom ljetnom tempu i meni je stosta promaklo, pogotovo zato jer se borim sa lošim signalom - nekada mi udupla postove a nekada uopce ne posalje!
Ni ja puno puta ne stignem komentirati - ali sve se mi kreativne dusicee kuzimo i bez puno rijeci, zar ne! Kiss
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2012 u 00:48
Napokon mi net ponovno dozvoljava stavljati slikice. Neke nikako ne uspijevam - izgleda da su prevelike, a kako su slikane mobitelom, ne znam ih urediti da budu manje za forum....
Ovo sam uspjela staviti:

Stiropor srce - suvenir za uspomenu na moje Zukve:

...druga strana....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.