Amarilisi |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 85> |
Korisnik | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda svaka čast još nisam vidio ovako ljepe amarilise.Prekrasni su ti svaka čast oduševljen sam.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Per aspera ad astra.
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana takav mislim da imam ja samo kaj moj nije cvjetao ...preljep je
|
|
Bodljica
Novo sjeme Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!!!!!!!!!! Kad vidim ovu ljepotu tako mi je žao što su moji amarilisi u totalnoj komi....... morat ću malo bolje proučiti ove puste stranice i upiti sve savjete...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milica7 sad možeš sijati i imati mlade biljčice....super
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bodljica nije ih teško održavati.Ne traže nikakve specijalne uvijete,samo ako su u tegli dohranjivanje, pazit da ih se ne zaljeva previše i da su na sunčanom mjestu jer tako bolje napreduju.Treba samo zadovoljiti uvijete mirovanja kako bi Ti cvao.O svemu Ti detaljno piše na početku ako Ti se ne da prelistavati cijelu temu.Ugl miruje na hladnom i tamnom,onda ide na tamno i toplo da pusti cvjetnu stapku i onda na svijetlo..I to je to,ukratko naravno... držimo Ti fige
Milica koliko mu je trebalo da sjeme sazrije? |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još nisam skinula sjeme, mislim da se treba potpuno osušiti ona stapka koja drži tu čahuru sa sjemenom. Uglavnom pazim da se ne raspe kojekuda.
|
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je Voki napisao da se sjeme sije čim se čahura otvori.Bar sam ga ja tako shvatila...a kolko je prošlo od kad se cvijet počeo sušiti dok se čahura nije otvorila?
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
26.5. je bila još posve zelena što se vidi na slici. Poslije toga se počela po malo sušiti a otvorila se prije otprilike 8 dana.
|
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će mladih amarilisa
|
|
Bodljica
Novo sjeme Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
2201tea puno hvala na podršci, vjeruj mi sve sam pomno pročitala, onda sam pala u depresiju jer sam skužila da sam sve krivo radila... no s godinama se možda naučim, (još sam jako mlada pa imam vremena)..., naime moji cijelo vrijeme stoje u tegli na prozoru ( s unutarnje strane) i cvijetaju po zimi, makar nakon svega pročitanog to je pravo čudo.. Sad kad vidim kako su vaši savršeni u prolječe i ljeto mislim da ću ih i ja u jesen malo baciti na odmor...
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bodiljica nikad nije kasno za probat ispočetka...bez brige,glavno da imaš prilike za probat ponovo a ja vjerujem da Ti amarilisi ništa neće zamjeriti kad im daš zasluženi odmor i kad "okrenete novu stranicu"
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milica jesi posijala sjemenke?
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam još ali neću dugo čekati....
|
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošalješ nam fotke kad niknu biljčice?Mene osobno to jako zanima ....ako nije problem
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uredu, dogovoreno, stavit ću slike.
|
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala milica baš se veselim fotkama
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |