Anči i vrt |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 85> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izgleda da sam nesto propustila,cestitke za kcer,ali i za ovaj divan vrt
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala gioiaa
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, i ja tebe pozdravljam i mogu ti reći da imaš baš lijepu aloicu, a muškatle su super!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Več sam nekoliko puta škicnula tvoj vrt, ali sada sam pregledala od prve do posljednje stranice i moram ti priznati da mi je srce malo zatitralo kada sam gledala slike dok TM freza oko vikendice, ma dala bih 100 m2 ove moje ilovače za 1 m2 one tvoje crnice... ma neću više jer će suze krenuti.
O ljepoti i urednosti tvoga dvorišta i povrtnjaka su cure već sve rekle i ja mogu samo ko papiga ponavljati. Klematisu su , a žuti muškatli nešto što još nisam vidjela. Šokice moja tvoja šokačka priča me je raspametila i drago mi je da čuvate nošnje i običaje. Jučer sam bila kod susjede i vidjela njenu staru ružu, mislim da je kao ova tvoja "ciganska ruža", no daj mi reci koliko je ona visoka?
Od srca sam se nasmijala kada sam vidjela "susjedovu drndu", jer na žalost i ja imam sa druge strane ograde takvu drndu .
Imaš 3 (skromne) želje i već ti se javila zlatna ribica, pardon Lantana, koja će ispuniti bar jednu od te 3 želje, a ako koja želja ostane neispunjena, ti viči....
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kate moja baš si mi lijepu poruku ostavila. Baš sam bila sretna dok sam je čitala ,a ni sada me osmjeh ne napušta Pomislih možda da ti imaš malo Šokačke krvi u svojim venama?!
Moja crnica se na žalost godinama odmarala pa je sada maxmalno iskorištavamo.
Sutra mi kčer baš putuje u Zadar sa folklorom, da i tamo prenesu malo naših lijepih običaja i pjesama.
Hvala ti za sve lijepe riječi koje si uputila za moj povrtnjak i cvijetnjak
Ruža "ciganska"je visoka oko 30 cm,nekad koja grana možda bude duža pa je skratim kada ocvijeta.
Svatko ima neki problem sa susjedima ,a što čemo s njima kad su naši
Hvala Kate na ponudi ako pošiljka s mojim željama ne stigne javim ti se uskoro.
Kažu tko se najede Štuke i napije Vuke taj više ne odlazi iz Vukovara !
Tako ti meni opet dođi u posjetu
|
|
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
][/URL]
|
|
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvijet/14244.aspx][/URL]
|
|
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvijet/14245.aspx][/URL]
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči, predivne slike!! Odmah sam se sjetila kako sam kratko ali slatko uživala u tvojem divnom dvorištu i krasnom gostoprimstvu... A vidim i neku novost - bazen!? Uživate u kupanju?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klemati je perfektan još ti uvijek cvijeca.moj je već davno ocvao.
sve pohvale za prekrasan cvijetnjak. |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči imaš p r e d i v a n klematis,ma sve je divno šareno, razigrano
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči draga, nisam šokica po genima, ali kao da jesam, jer sam rođena i odrasla u šokadiji, a onda me... , me ne odnio, nego odveo crni vrag, tu u "nit Moslavina nit Posavina" i tu sam več preko 30 godina, ali korijeni se ne zaboravljaju .
Uh, ovi tvoji klematisi su san snova, a pogotovo plavi, kako je samo velik i bujan.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni klematisi i dvorište, satlno sam čekala na ove krasne slikice
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi smo zapeli za klematis, kad je tako predivan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida - uživamo u kupanju. Kad nismo bili na moru i bazen nam je dobar.Dunav je previsok pa nema otoka na Vučedolu,pa smo primorani plivati u bazenu
goga-zg- cvijeta i dalje je uporan sa cvijetovima na moju radost
VILMAČ- hvala
kat.rea - nema veze što nemaš gene svejedno si naša ,moje kčeri su rođene Zagrebčane silom prilika al svejedno su purgerske slavonke. Vidim ja da ti je dobro s tvojim vražičkom.Klematis mi je MM donio od jedne susjede pelcer i godi mu kod mene a i kod nje je isto velik i rascvjetan.
smrkice - hvala ,bila sam se malo uljenila sa slikicama priznajem ,al sam vaše uredn pratila
Triša - hvala ti od
Svima lijep pozdrav
|
|
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, toliko lijepih boja. Zaista predivno za vrtlarske oči.
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/cvijet/14317.aspx][/URL
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |