Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 55> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od ispuhivanja jaja sam isto odustala, "spretna" sam s lomljivim stvarčicama
![]() Prošle godine sam se držala uskrsno-proljetnog origamija i pisanica pa su mali i veliki klinci dobivali šarene leptire i zečeke... Evo, stavim svoje pisanice u Razni hobi da te malo podržim u uskrsnim djelatnostima ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prošle godine sam ispuhivala jaja,otprilike desetak pa kad mi je dosadila kupila plastična i ovako radila,djelila a one što su mi bila posebno draga ostavila sebi i neki dan dođe moja kći sa malom unučicom(deset mjeseci) i ja da je zabavim u krevetič koji joj kod mene služi kao ogradica uvalim jaja!još me kći pita jesu li plastična,ja pogledam par i kategorički tvrdim da jesu i zabavilo se djete a kad sam nakon nekog vremena pogldala imala sam što vidjeti,ljuski svagdje samo pilića nigdje!Dobro je prošlo da nije šta uvalila u usta!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Bjelanjak je za decoupagiranje pisanica za jelo kao stvoren, ne treba bojati jaja,
nego eventualno zalijepim komadiće salvetice skupa s bijelim slojem ak je jaje prirodno pretamno... A kaj se tiče najlonki, dojadi mi na baš sva jaja klasično poslagati listiće pa sam zato malo eksperimentirala s rezuckanjem čvršćih listova škaricama ili skalpelom ![]() Probavali smo i s ciklom, čajem i korama drveta, ali nema do postojane boje ljuski luka ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Daješ mi nove ideje!Ja kod kuće nikad ne upotrebljavam boje za jaja a ovo što sam rekla"neobične" mislila sam na djecu kojima se ta jaja poklanjam!
|
|
![]() |
|
Slavice, nadasve se divim koliko volje i mašte imaš za pisanice...
![]() Uibica zubica mi je mrak mrak mrak, a kućica mi je isto posebno neodoljiva... Mi doma (tj. zadužena sam ja) oduvijek ukrašavamo pisanice isključivo listićima s livade pa ih okupamo u ljuskama luka omotane najlonkama, a dio jaja samo skuham pa salvetiram bjelanjkom (ako lijepi sezam i sjemenke na kiflice, kako ne bi salvete)... Iskreno, još prije koju godinu mi je prisjelo farbanje jaja umjetnim bojama i dekoriranje voskom pa mi je ovo dvoje najdraže i najpraktičnije ![]() Kaj se tiče tog da farbanje lukom nije neobično, ja sam iz većih listova skalpelom rezala slova i oblike ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam dgage moje!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slavica ovo je suuuuper kako obrađuješ jaja!!!
Tako su mi slatka, baš sam uživala.
Dala si nam neku novu dimenziju u ukrašavanju jaja.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slave kod tebe prava fešta od jaja.......a ribica je opako dobra
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
potpisujem,sto je Dorina napisala
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Slavice super su ti pisanice, i meni je ribica favorit
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jaja su prekrasna i maštovita!!! "Opasna ribica" mi je favorit!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
moram priznati da su ovo zbilja više nego osebujna jaja
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jajca su savršena, pogotovo ona "strašno opasna ribica"
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
I evo još malo jaja -na moj način:jedno pile,jedna "strašno opasna"ribica,jedan klaun,jedna kućica i jedan zeko!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kaća,velika je čast primiti pohvale od tebe,velike majstorice!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slave odusevljavas me sa svojim idejama i izvedbama istih
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Slavice i tebi hvala na posjeti mojoj galeriji,sada mi se već oči polako sklapaju i samo se nadam da nisam nikoga izostavila ,sve ste mi bile podrška ....
|
|
![]() |
|
Mare-nostrum drago mi je da ti se sviđaju moje umotvorine!Sad si mi dala ideju!Stavit ću joj trepevice,ove sam samo crtala,i napravit ću joj kosu!Prošle godine sam zabavljala djecu mojih kolegica sa svojim jajima a evo i sad radim jaja -dame,jaja-kućice ,jaja-začeve,jaja-piliče...Volim poklanjati djeci i kad mi dođu u ordinaciju.Djeca su najveća radost i oni se istinski znaju radovati sitnicama!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
o slave skoro si mi promakla.......nove curke izvlače neke prastare neaktivne galerije pa si mi već na drugoj strani.......jako ti je slatka daska,prava proljetna
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |