Razmjena salveta - komentari |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 48> |
Korisnik | |
RIDRIDRID
Nedavno posijan Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim da mi se jave zainteresirani za razmjenu salveta na pp
|
|
Sponzorirani linkovi | |
patty
Novo sjeme Pridružen: 25 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je netko zainteresiran za razmjenu salveta neka mi se javi na pp, pa mu pošaljem slike...
|
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sajam salveta
26.9. ponedeljak od 17.30 - 20 h oš trnjanska u trnjanskoj 99 ulaz 5 kn |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li itko salvetu ili papirnatu maramicu s motivom smokve? trebala bi mi...nigdje ne mogu pronaći, a svašta sam vidjela, od gljiva, sveg povrća do šumskog voća, šljiva, grožđa na pretek, krušaka, jabuka, pa čak i šišarki, ali
SMOKVE nigdje |
|
mikica2
Novo sjeme Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje tete salvete, zarazile ste me sa ovom tehnikom, ali pošto sm ja kad sam se udala svoju kutiju salveta poklonila i sad više nemam nijednu,... ah... ko bi znao da će mi jednog dana trebat...,pa vas molim da mi udjelite koju
ako imate koju viška. |
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga pošalji mi adresu na pp! |
|
TinnčicaM
Već proklijao Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš salvete sa smokvama u chemacu, pod podjelom jesenski motivi! |
|
jelena0611
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje pozdrav,ja sam nova ovdje i u salvetnoj tehnici također a li sam puna ideja...oćre mi netko malo pojasniti kako funkcionira mjenjanje salveta ili prodaja možda?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
21.11.2011. održat će se sajam salveta u Zagrebu, oš Trnje,Trnjanska 99 s početkom u 16,30h!
kupiti u Lumos-u , NB-u, Megacolor-u, Chemaco ili razmjenjivati ovdje na forumu |
|
Ahote
Novo sjeme Pridružen: 24 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi ako netko ima ove salvetice, pogotovo ovu prvu, malih znam da ima za kupiti u Perlici ali meni trebaju velike 33x33. Please, HITNO!
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima! nova sam ovde i sad ne znam sta je od ovih salveta dostpno?
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsin - jel imaš još uvijek ove salvete pod brojevima:1, 8, 13 i 22? Ja ću sutra poslikati svoje pa staviti na forum.
Pozz
|
|
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozz ...da li imaš još koju salvetu s orhidejama ...prva slika ?
|
|
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li možda netko ovu salvetu (ili makar pola iste):
za prodaju, razmjenu... bilo koju opciju... našla sam ih jedino kod proizvođača u Australiji, ali naručivati od njih bi bio malo preskup sport, zbog poštarine... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klara, ove salvete se više se proizvode tj, ovaj uzorak Mislim da su Ashdenove
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesu, Ashdenove su...
gledala sam njihov katalog za 2011. i imali su ih još uvijek u ponudi... iz kolekcije Heidi... slične njima su Kensington mint... al te Heidi su mi zakon, bile bi idealne za medaljone... zastupništvo za Europu im je u Engleskoj, a poštarina za Hrvatsku bi došla oko 9 funti... sve se ja raspitala ... sve mi se čini da ću poslati meil u UK pa čekat prvu žrtvu koja će ići u London... mislila sam da je nekome možda ostao koji komadićak... thnx... |
|
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da, kada bi ih kupila, ovdje bi ih uspjela i prodati bez problema (naravno da bi si povratila novce). Ja sam prva koja bi uzela nekoliko. Imaj me u vidu ako ćeš kupiti a možda naručiš još neke jaakooo interesantne pa se sve prebije s poštarinom koja je stvarno visoka
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klara - Slažem se s Gogs - i ja bih uzela par komada.... Nikada još nisam naručivala iz vana i rado bih se priključila u narudžbu.
Da li bi mi poslala link da malo pogledam, još nisam gledala te kataloge a da ne tražim dugo
|
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako kaj uspijem iskemijati - javim...
link na katalog: http://www.royalalbertpatterns.com/reference%20pages/ashdene_catalogue.pdf hm... ne kužim kak stavit link a da se može odmah ući odavde... p.s. gogs, sandučić ti je prenakrcan... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |