natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 109> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da li je ovo cvijeće print ili salveta. Lijepo si sve iskombinirala. Sviđa mi se a i boja mi je super. Poneseš ju sutra?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
karmen mila, samo za tebe ću je ponjeti... sve osim prezimena je salveta, ono je print...vidiš je sutra..
jedva čekam kavicu...dugo te nisam vidjela |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
I ja, i ja jedva čekam
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Prekrasna ti je pločica za vrata ...poželim promijeniti prezime jer je lakše ponkad i to nego napraviti tako nešto lijepo kao ti.
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasna pločica! I ja bi takvu na svojim vratima!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Draga Nataša, nisam izumrla nek sam se malo pogubila
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
E pa da znaš da su ovo kod tebe stvarno čarolije, ne znam šta mi je bolje, onaj plavo bijeli okvir ili pločica, a tek raspucavanja na slici kako je dobro ispalo. Ipak izdvajam sat, jer je bez konkurencije, s njim sam naprosto oduševljena, milsila sam da to nitko ne može tako dobro kao izzy a sad vidim da može.
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
tvoje riječi mi zaista laskaju posebice zato što izzy smatram vrsnom majstoricom i istinskog entuzijastu i zaljubljenika u kreativnost...pa onda, kada me se usporedi sa njom, to mi je zaista veliki kompliment i na njemu ti puno hvala.... drage moje dame, drago mi je da vams e sviđa pločica, jer iskreno...i meni je nekako baš sjela...a zahvaljujući piramidinom poticanju moje mašte i mojoj kumi koja je poželjela i jednu za sebe...mislim da će vrlo brzo nastati jedno jesensko izdanje ovakve pločice... |
||
|
||
![]() |
||
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
|
ova pločica za vrata je super ideja i super si je napravila.Ako ti ukradem ideju nemoj se ljutiti
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja bila te sreće i vidjela i pločicu i sat u stvarnosti i zbilja je preprepre........ma znate već svi Natašu i njene maštovite i prelijepe radove
|
||
![]() |
||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
|
nataša tebi je stvarno kako se kaže samo nebo granica, spavaš li ti ,kako uspijevaš ostvariti takvu produkciju lijepih radova.
|
||
![]() |
||
|
neću se ljutiti draga... zato je rad i stavljen gore... da sam ga željela sebično za sebe, tada bih sama gledala u njega...ali ne bih bila ovako sretna kao što sam sada kada sam ga podijelila sa vama... samo naprijed, daj mašti na volju, jer tvoja pločica će ionako biti drugačija nego moja...ja sam te samo malo pogurala svojim idejama |
||
|
||
![]() |
||
|
hvala nado za ovakav kompliment, od majstorice kao što ste vi, ovo je zaista kompliment zlata vrijedan... što se tiče spavanja, vi barem znate moju životnu priču i sudbinu, a ona je nažalost rezultirala time daja zaista jako malo spavam, a da često utjehu pronalazim u svojim radovima... |
||
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
A mi utjehu pronalazimo u tvojim radovima. Hvala ti na njima.
|
||
![]() |
||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
|
bila si vrijedna kao i uvijek,a radovi su ti super
![]() |
||
![]() |
||
|
moji drugi suncokreti...
isti...a ipak malo različiti... malo se razlikuju po kompoziciji, a uvelike u načinu bojanja... prvima sam boju dodavala spužvicom i tupkanjem, drugima sam boju nanosila kistom i premazala ih sotijem.. slabo se vidi, da znam... moram to bolje uslikati... ![]() usporedba stari - novi ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Draga Nato, ja bi ove dvije slike nazvala "Suncokreti u podne" i "Suncokreti u suton"....i jedna i druga su majstorski izvedene, a razlika u pristupu, načinu bojanja i odabiru boja upravo ih smješta, barem po mom skromnom mišljenju, u dva različita doba dana, prvu u vrelinu podneva, a drugu u smiraj sutona kada i boje postaju mekše, ali još uvijek dovoljno prepoznatljive.... Jako, jako lijepi radovi
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Krasni radovi!
Primavera je izrazila upravo ono što i ja osjećam.
|
||
![]() |
||
|
Moram priznati da u potpunosti potpisujem Primaveru...oba su prekrasana i da moram birati neznam što bih izabrala...
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Potpisujen sve što su cure rekle! Bravo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |