Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 66>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 18:21
Ma bolan šta će ti savijet znaš i sama kako se zemlja obrađiva najboje je kad sve sam uradiš ali i ovo što se kod tebe vidim ja sam iznenađena -cvijeće je fenomenalno . Ja sam se isto tako raspitivala i svak po svome ali kad vidim kod nekoga cvijeće uspijeva u ilovači a ja se satre uzimajući sa svim preparatima a ono uvijek hinji . Radi po svome i ovo ti je predivno-i uspijećeš u svemu -sam svoj majstor je najboljiThumbs%20Up
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 11:35
nemam pojma al cim ju zalijem i nakon sunca na mjestima gdje nema biljkica tako ispuca...inace je normalne boje ...ma tu kod mene treba sve izvadit van i dobro pognojiti al sad nemam gdje kupiti vrece gnoja...tu su ti cvjetnjaci stari oko 20g...nitko ti to nije sredivao a ja tek dosla...mozda imas savjet kako poboljsati zemlju...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 00:28
Prekrasni cvjetićismile64. Kakav ti je tip zemlje, vidim da je raspucana?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 22:05
štefica hvala...drago mi je da si uzivala u setnji mojim vrtom...te pelargonije su male...jugo i bura ih sreduje al nemam mjesta ih gdje drugdje staviti a ja ih obozavam...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 22:03
uh sutra odmah slikam kaktus po kaktus i stavljam u temu kaktusa...ja ihh volim al 2 selidbe i onda mi nije lako s njima...sad imam nesto i ja sretna  al jos koji je uvjek dobro dosao...  Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 21:35
Ma stvarno je ovo super cvijeće-a za kaktuse kad god hoćeš možemo se dogovoriti ma ne brini ništa -tu samsmile120
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 21:31
Prekrasna ti je ova ruža,a i pelargonije su za čistu peticu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 21:28
Ma stvarno je ovo super cvijeće-a za kaktuse kad god hoćeš možemo se dogovoriti ma ne brini ništa -tu samsmile120
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 19:16
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 19:13
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 19:11
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:39
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:35
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:31
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:28
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/maslacak7/nocna_frajla/1866.aspx][/URL]
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:26
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:19
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:16
evo malo novih slikica
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:16
joj bas lijepo niho...i ja bi kaktuse al ih bas nemam...pa mi sjemenke ostajuWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 19:53
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

evo mog radnog stola,prepun sjemenja,popisa sta kome moram poslati...uh ima vas dosta....

.............. Uh ovo je kod tebe super ja kad radim mene ima svagdje a samo što si ti u većoj prednosti -ja baš sjemenima ne radim već kaktusi pa bože sav me komšiluk čuje koliko znam psovati na bodlje ali kad ih vidim onako lijepe sve me prođe ali još tipkam samo sa 2 prsta dalje ne mogu LOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.