Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 79> |
Korisnik | |
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikica ti je baš lijepa. Baš prava za dječju žensku sobu. Sviđa mi se dorada jaja . Svako je lijepo samo za sebe. Bravo!!! Moramo te na dalje više maltetirati da nam se češće javljaš sa svojim radovima. Ipak si ti jedna iz stare škole, makar šta se tiče staža na ovom forumu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaja na hrpi ,divota!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika zua dječju sobu savršena, a pisanice prekrasne i drago mi je kaj si se vratila među nas novajlije
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje curke (kako to dobro zvuči), hvala vam ali stara škola je ipak samo stara (felina) a vi radite po novom što je pre pre krasno. Pa zurnem ja tu i tamo na vaše radove i onda padnem u bed pa ne radim ništa. Osim kad moram a to znači rođendan ili kakav posjet dragoj osobi.Ipak je poklon kojeg sam napraviš najbolji (čitaj koji puta i najjeftiniji), još uvijk ima ljudi koji to cijene . Ma kaj ja tu sad popujem kad ste i same toga svjesne.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaja su preslatka,ali preporučam sakriti stiropor.Ljepše je.Ja to radim sa jednim bijelim slojem salvete,a neko sa drvofixom pomiješanim sa bojom.Primam prijedloge.Koji je onaj jako sjajni zlatni kontur na jako rozom jaju?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična jajca! Pogotovo mi je slatko ono sa zekom koji drži ruke kao da je nešto skrivio i zelenom podlogom, a od "ozbiljnijih" me se dojmilo ono plavo - bijelo!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Kiki-ko?] Jaja su preslatka,ali preporučam sakriti stiropor.Ljepše je.Ja to radim sa jednim bijelim slojem salvete,a neko sa drvofixom pomiješanim sa bojom.Primam prijedloge.Koji je onaj jako sjajni zlatni kontur na jako rozom jaju?
Primam kritiku s veseljem, nije ni meni baš to ok ali jajca ostaju meni pa sam ih samo jednom prefarbavala bijelom bojom (nije mi se dalo više), ali kada sam bojala u više slojeva onda je bilo ok, ne vidi se stiropor ako misliš na djevojćicu s cvijetom - to je naljepnica od Stamperie (i na plavom jaju) Izzy - pusa |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Gogs, dugo te nema
Jajca su odlična |
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaja su prekrasna a naravno i slika
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako dobro se uklopila tvoja izvedba sa oblikom ovih zdjelica ,čovječe di ih nabavi ?
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Ofertisimi još negdje u 9. mj, prošle godine a čekale su do sada baš zbog "nezgodne čupavosti" i sad kad sam ih napravila danas odem potražiti još (kad mi je već krenulo) i nema više - lanjski snijeg.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako neobicna zdjelica ili svijecnjak, decoupage ti je efektan
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova s tulipanima je baš fina. Lijepo si to zasjenčala.
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne zdjelice
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni baš super ono sunašce, a ove zdjele su mi super-i ona s tulipanima-nekako je nježna, a ova druga je zdjela s voćem u koju slobodno možete natrpati još voća.Odlično!!!E, da imam sad kojeg bubamara smajlića baš bi ga stavila..al, doduše ko zna šta je u ovoj kutiji
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One staklene pločice su predivne,
oduševljena sam, a čipkasti tanjur za sestru Staklo je tvoj medij! |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oduševila me jaja s perjem............super su
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jajčeka su predivna!!ove neobične posudice su krasne,posebno me osvojila prva sa tulipanima
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |