JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 58> |
Korisnik | ||||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
odlicno,jassi,gdje si kupila kalupe?
|
||||||
![]() |
||||||
Sponzorirani linkovi | ||||||
![]() |
||||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||||
nekaj imam, nekaj sam narucila odljev, naime zvjezda morskih i onih drugih zvjezda i srca ima u nb i chemacu
|
||||||
![]() |
||||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|||||
koliko ovih zvjezda bude u pakovanju? ja isto gledam neke kalupe,nasla sam nesto ovde u splitu,cijena ista kao u nb,ali ovakve nisam vidjela
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
jedna velika
|
||||||
![]() |
||||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||||
Jassi radovi su super.
Meni se čini da su super napravljeni.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
danke danke
|
||||||
![]() |
||||||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|||||
Baš su pepi jasi...ta twin color be baš privlači
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
milena hvala ti puno
|
||||||
![]() |
||||||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|||||
a neznam srećo koju kunu, idem dolje za slijedeći vikend pa bum pokupila sve kaj se da, pa ću pitati, znam da nije skupo računao, pa ako s čime dođem otvaram posebnu rubriku za naruđbe,tak da sve budete znale
|
||||||
![]() |
||||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|||||
super, super
kad dodjem u zg kupit cu i ja ove kalupe, to mi je fenomenalno
moze biti super poklon
a kak se radi sa tom twin bojom i di nju kupis
|
||||||
![]() |
||||||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|||||
twn color kupis u lumosu, nb ili chemacu.
jassi, ovo je genijalno! |
||||||
![]() |
||||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||||
super jassi,sve boje su mi prekrasne
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
evo me curke, hvala puno. ma ima tih boja svugdje za kupiti, jedino kada farbate vecu povrsinu, farbajte djelomicno i brisite krpicom jer ako se osusi...a jako jako brzo se susi nema skidanja boje i probijanja druge , pa se mora nanositi opnovo sloj boje da je mokra..pa brisanje
danas strajkam , zavrsavam jedno ogledalo, drugo nemrem jer imam premeki smirgl pa si s njim sam piling na licu mogu napraviti a ne shebi..grrr, i jednu veliku staklenku za spageta zavrsim i idem spat, ak bu gotovo poslikam
|
||||||
![]() |
||||||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|||||
znala sam da buš došla bar nakratko he he....
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
al idem sad za ozbac, daj cijenu i domenzije na pp i ponovi si za sutra kaj moras obaviti i uzmi si sanjice...odi nachat
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dakle curke ovo je nocna smjena iako sam rekla da necu
ogledalo jos ima zastitu jer ga moram polakirati-crakle i salveta, svijecnjaci samo salveta, i mornari ito-oni su na drveti, a bocu isto trebam polakirati.cracle i salvetica......daklem radne fotkice....eto, malo sam sam odelalaaaaaaaaa
|
||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |