Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 203> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već jako dugo nisam niti ja bila kod tebe u šetnji..još hvatam zaostatke i stvarno imam šta za vidjeti...kod tebe nema čega nema, a cvijećke su stvarno u punom sjaju
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja cu biti jasna,predivno korijenko
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Željka, Pozvana, Konti,Gioia
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma Niho tvoje cvijeće -tvoj vrt sve redovno obilazi čak da može se odavde ušla bi u kuću
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo da kažem nego melem za oči sve je predivnnnnnnnnnnnnnnno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakvi vrteki
![]() Ali ovo je prava atrakcija ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
prvo i prvo- Maša ti je zakon!
a svo cvijeće ti je predivno (čitaj vrt), a ove čuvarkuće u lončićima su wau! oduševila si me!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš lijepo da si nam pokazala i "važiće". Stvarno imaš što i pokazati. Prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma sve jedno ljepše od drugog...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Allo, allo, evo mene opet, gledali ste slikice, sviđa vam se lončić
![]() Tako mali a tako simpatičan, uvijek pljeni poglede tko god dođe kod mene.
Jučer predvečer sam napravila mali fotosesion po vrtu, evo novosti:
Žuti(oker) oleander se je opet raspištoljio, druga cvatnja još bujnija
![]() ![]() Naglo je lišće počelo žutjeti samo njemu, drugima je OK, sad mu je dobro došla ova kiša
![]() Ovaj dole je čisto bijeli isto dupli
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kale su sad kraljice mog vrta, dvije ogromne mi je slomilo nevrema, krase mi boravak u vazi
Žute šatirane
![]() ![]() ![]() Crvena - jedna ali vrijedna( Tonijeve direktiva iz Babotoka)
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Korijenko, krasne su ti biljčice, od svih oleandera nekako mi je najljepši bijeli.
Nego, zar ti nisi otputovala? |
|
![]() |
|
Vratić ili kako ga mi zovemo "pucići"(dugmići)
![]() ![]() Pupavica žuta
![]() Margarete u vazi kraj ljuljačke
![]() Buco suncokreti
![]() ![]() Počele pupati i hoste
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Korijenko super su ti olendri, a kane te boje nešto su predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ah ima toga još, valjda nisam mogla dočekat. Bucko je presladak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ja putujem sutra u 13,00 iz Opatije i vraćam se drugu subotu predvečer.
Pazite mi haciendu, svratite malo koji put, hitite oćadu (bacite pogled),
MM je zadužen za zalijevanje- bit će tu svega
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A sad ću vam pokazati jedno drvo u mom vrtu. Stručno se zove Clerodendron a mi ga zovemo po talijanski Grominia. Nisam ga još kod nikog na forumu vidjela. U Rijeci sam vidjela u par vrtova.
Ovo je cijelo stablo
![]() Cvijetovi, tek su počeli
![]() ![]() Ovu dole sliku sam našla na internetu da vam pokažem kako će cvjetovi izgledati najesen - još su ljepši nego ljetni
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sve mi se čini da bi taj Clerodendron mogao imati i sjemenčica
![]() Eh, da sam bliže došla bih malo "pripaziti" na te oleandere i još neke rojžice
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svratila sam u tvoj vrt da te pozdravim jer vidim da si još uvijek tu. Pregledala sam, vidjela da je sve kao i uvijek na svom mjestu i predivno.
Kako će vrt biti u dobrim rukama dok te nebude - nema ni potrebe da ga kontroliramo.
Tebi i Nini želim lijep provod i dobru zabavu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |