Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kako si krenula da me bolje nađeš
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moje balkonsko cvijeće u novom izdanju.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bungi je sve veća, nikada dočekati da procvjeta.
![]() Kamelija se razrasla, dobila je novu kiselu zemlju. ![]() Ovo moram staviti, baš mi je krasno. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Smrcko
![]() cijeće ti je prekrasno, a ove teglice na kat su
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kat. rea na pohvalama i savjetima
![]() A kako stignem čistiti korov, ići ću redom,neću se previše opterećivati. I onda u krug kao pčelica iznova plijeviti kako novi naraste. Najvažnije da sam ja to sve posijala. Sanduk me posebno zanima, da vidim količinu povrća i može li se stvarno na tu površinu uzgajati 3 puta više povrtaljki. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš mi se sviđa ova višenamjenska tegla i bit će predivno kad se sve u njoj razraste.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ove posude su ti zakon. A sad ako možeš reći gdje ti je to? Kod tebe doma ili na gruntu? I možda prijedlog za vodu na gruntu- pretpostavljam da imate neku kučicu tamo pa probaj staviti oluk na krov i ispod bačvu da ti skuplja kišnicu. Možda sam propustila nekaj ili bubnula ali fakat mi te žao da se tak mučiš sa vodom.Ovak bi ti barem bio na imanju neki privremeni izvor vode da tak velim
|
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se sviđaju posude. Svaki dan promatram napredak u njima.
Niho poslat ću ti na pm ali samo kopiju vaze. Ihhh ti bi moju vazu ![]() Hanočka ne bi mi ro puno pomoglo, u bure max mi stane 70lit, a meni kad odem treba 300lit. Suprug ide 2 puta po 150 litautom na gradsku česmu ( dva bureta70 i 50 lit+ boce ). A kako kiša i ne pada , nema od kiše nikakve pomoći. Dršim posude i kante otvorene, pa ako što uleti dobro. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da Hana posude su na balkonu u Rijeci, da ih gledam i zaljevam svaki dan.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Posude na kat su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala Korijenko, potrudila sam se u kombinaciji ne pretjerati.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Smrcko čini mi se da je tvoj vrt 1000 m2, a ne 300 kada toliko toga ima u njemu!
![]() Sve mi se jako sviđa, a ideja sa sandukom je super (nikada to nisam vidjela).
Moram to sutra pokazati MM, jer on pati što nema prostora za povrće pa se onda desi da ja jedan dan posijem cinije i ako mu ne kažem on sutra na isto mjesto peršin!
Ali ja ti se zbog toga uopće ne uzrujavam, neka prevlada ono kako priroda odluči.
![]() |
|
![]() |
|
Ma znaš što bitno je danas da muško hoće išta posijati, ljudi se sve više udaljavaju od zemlje.
Ako imate malo prostora sanduk je super stvar. Vidjet ćemo što će se desiti sa mojim povrćem i prinosima. A definitivno začini idu u sanduk, ma možeš salatu , blitvu , puno toga posaditi. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja i tibi mogle se do jutra nagađati -samo sm malo svratila -ja bi tebi poslala bar vrh
![]() |
|
![]() |
|
Dobro Niho dobit ćeš vrh vaznice , moram popustiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Ma da, malo mrkve, peršina i slično, pa da ne moram po svaku sitnicu u kaufland ili na plac!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma naravno bar osnovno. Ja sam na balkonu u stanu od tog odustala , imam napast crvenog pauka. Za noć mi je kadifu pretvarao u paučinu,sad su mi balkonske biljke na strogim kemikalijama za pauka. ![]() Laku noć Niho ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasno ti je cvijece na balkonu, bas lijepa dekoracija.
Kako ti kamelija ima zdravo lisce, vidi se da dobro njegujes svoje cvijece. ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |