Bergenijino cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 67> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam jedva dočekala nove slike, kao i uvijek tvoj kamenjar je prekrasan , trava i kod mene nešto štrajka, malo pospi neke uree po njoj pa će se zazeleniti
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači uree za travu! Probat ću i to (ove godine samo joj dodala samo konjskog gnojiva, ali to je bilo prije mjesec dana) Thanks Lantana! Ivna, Medvjed, Triša, Anaida, .......hvala
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam prošetala tvojim vrtom i naravno uživala. Stalno gledam kamenjar, krasan je. Koliko je velik?
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam bila u šetnji tvojim prelijepim vrtom
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kud god pogledaš, ljepota! Ne znam da li je njegovanija trava ili cvijeće...Prekrasno! Uživala sam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW sve ti je ljepše i ljepše.....evo danas nam proviruje i sunce......sad će bit još ljepše.
Za travu se slažem s tobom, ne znam da li joj škodi previše kiše, kod mene već rastu gljive u travi i puna je onih ljigavih naslaga
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je predivno al ova perunika mi osvojila srce
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma tko nebi ostao paf na ovu ljepotu. Kukaš na travu, a ja se tri puta vraćala ne bi li vidjela neki nedostatak i ništa. Sve mi lijepo pa se opet moram malo vratiti i još barem jednom škicnuti.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opće je poznato da sam fan tvojeg vrta i kamenjara.
Ovo je pravo savršenstvo, ne može postojati ništa efektnije, raskošnije od ovoga. Zaista si neizmerno maestralna u svojoj kreativnosti.
Zaluđena sam. Vrt je toliko beskrajno očaravajući da bih mogla u njemu provesti sate i sate, daleko mi Istra mila.
Moje iskreno divljenje i poštovanje draga Bergenija!
lijepi pozdrav
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergi, briši poruke , pišem pisamce i onda ćorak....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaa kakav kamenjar !!!!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raskošno, bujno, prekrasno... I tako bih mogla do sutra...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crvnolisni oxalis je stigao danas. Kako je lijep!! Znam da se na cvijeću ne zahvaljuje, ali moram napisati koliko sam se obradovala. Odmah sam ga posadila u posudu i stavila u duboku hladovinu.
|
|
bergenia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, baš mi je drago da je stiglo! Sretno s uzgojem! Hvala cvjetoljupci što šećete mojim vrtom i jako mi je drago čuti da vam se sviđa! To mi je veliki podstrek da se trudim još više!Dosta je toga novoga u vrtu, ali sam u maloj vremenskoj stisci! Obećajem uskoro slikice!
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je užitak prošetati tvojim vrtom i pogledati tvoje bogato, lijepo cvijeće.
|
|
bergenia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me sa novim slikicama.
Par panoramskih iz vanjskog kamenjara:
- ova je s naglaskom na perunike -
- u ovoj se vidi svega pomalo ( karanfilići, lupinus i centranthus...)
Pojedninačno situacija je ovakva:
-plave perunike prve godine kod mene:
- žuto - plave perunike (njih imam najviše )
- baka beina perunika (još se nije sasvim otvorila ali nisam mogla čekati da se u potpunosti otvori, moram vam ju pokazati)
Ove godine su mi procvjetala dva lupinusa:
- ljubičasti
- i ružičasti:
Grmić ceanotusa je svake godine veći, bujniji, jednostavno ljepši:
I digitalisi cvjetaju prvi put kod mene( u pozadini je tepih od origana):
- još malo irisa u plavoj, bijeloj i žutoj boji:
slikano odozgo -
- i slikano odozdo -
- karanfilići su počeli cvjetati ( ima na stotinu mjesta)
Moje ruže s kapljicama kiše:
I za kraj, procvao je clematis piilu:
i ......moje milion bels u dvije boje:
Do novih slikica --bye, bye...
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni su oči ispale.. gledam ovih prvih par slika već par minuta. zaista prelijepo. a tek ruže. ni clemantis ne zaostaje. prava rapsodija kod tebe!
pozdrav! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni su oči ispale iako već jedva gledam, ali ovo nisam htjela propustiti! Predivno, prekrasno ! |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je sve..
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Beina perunika je predivna,milionbels presladak...klematis,ruze
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |