ajamin vrt |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 145> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
leona ispričavam se.pročitala sam poruku,ali ti nisam odmah odgovorila,a poslije zaboravila.oprosti naslagalo se godina i prokleti ''švabo''radi
ripsalis je cvijetao sitnim bijelim cvijetićima.pokušala sam naći u kom periodu cvijeta ali nemam toliko vremena.ako ti se da prolistaj moj vrt ima negdje cvijetići
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se biti u tvom vrtu,draga Anđelka!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Belina]
Veselim se biti u tvom vrtu,draga Anđelka
dođi opet
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mozda sam puno dosadna ali koliko su udaljeni od radijtora, jer mene je strah držati ih na prozorskoj klupčici ispod koje su radijatori (desetak cm ispod )pa tako sam većinu cvijeća stavila na prohladno (oko 15C)
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija nisi dosadna.i ja pitam kad me nešto zanima
mislim da ti mogu biti na klupčici.ako se bojiš stavi komad stiropora ispod
moji su na polici 10-tak cm od radijatora.paše im samo ih malo češće polijevam,ali dok im paše neka budu tu
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdravljam!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica] pozdravljam![/QUOTE]
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo u tvojim odajama ali sam odjednom svašta lipoga vidjela
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetah više puta kroz tvoje cvećkice,al' nikako da ostavim i trag...al' sad mislim da bi bio red da se i ja ovde upišem kao jedna od tvojih obožavateljki
Asteri su ti bili za priču...dipladenija,plumbago "za u roman", a ruselijaaaaa o njoj bih mogla u više tomova da pišem... Prelep arsenal i sobnih biljaka imaš,samo da znaš...sve pohvale |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednogodišnje ću uskoro sijati,
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |