Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 10:29
leona ispričavam se.pročitala sam poruku,ali ti nisam odmah odgovorila,a poslije zaboravila.oprosti naslagalo se godina i prokleti ''švabo''radi

ripsalis je cvijetao sitnim bijelim cvijetićima.pokušala sam naći u kom periodu cvijeta ali nemam toliko vremena.ako ti se da prolistaj moj vrt ima negdje cvijetići
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 11:46
Veselim se biti u tvom vrtu,draga Anđelka!smile64
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 12:23
[QUOTE=Belina]
Veselim se biti u tvom vrtu,draga Anđelka

Wink dođi opet
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2013 u 18:19
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

aralija ne varaš se .na radijatoru su,ali samo za potrebe slikanja da bude više svijetla.inače stoje na polici ispred radijatora i toplo im je ,svaki dan im odgrnem zavjesu zbog svijetla.u početku su bili na prozorskoj dasci,ali ona je morala van.nadam se da ću mm ubjediti da moramo staviti novu

Mozda sam puno dosadna ali koliko su udaljeni od radijtora, jer mene je strah držati ih na prozorskoj klupčici ispod koje su radijatori (desetak cm ispod )pa tako sam većinu cvijeća stavila na prohladno (oko 15C)
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 09:20
aralija nisi dosadna.i ja pitam kad me nešto zanima
mislim da ti mogu biti na klupčici.ako se bojiš stavi komad stiropora ispod
moji su na polici  10-tak cm od radijatora.paše im samo ih malo češće polijevam,ali dok im paše neka budu tu
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 14:56
pozdravljam!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 14:11
Ajamasmile94
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:03
dadinica]  pozdravljam![/QUOTE]

smile78
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:03
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Ajamasmile94
dođi mi opet
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:04
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Veselim se biti u tvom vrtu,draga Anđelka!smile64
uzvračam pozdrave
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:23
Dugo me nije bilo u tvojim odajama ali sam odjednom svašta lipoga vidjela smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:26
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Dugo me nije bilo u tvojim odajama ali sam odjednom svašta lipoga vidjela smile78
ksan dobro došla.jedva čekam proljeće.već me dlanovi jako svrbe.počela bih sijati,presađivati...
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:51
Prošetah više puta kroz tvoje cvećkice,al' nikako da ostavim i trag...al' sad mislim da bi bio red da se i ja ovde upišem kao jedna od tvojih obožavateljki
Asteri su ti bili za priču...dipladenija,plumbago "za u roman", a ruselijaaaaa o njoj bih mogla u više tomova da pišem...
Prelep arsenal i sobnih biljaka imaš,samo da znaš...sve pohvale    
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 18:57
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 19:47
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prošetah više puta kroz tvoje cvećkice,al' nikako da ostavim i trag...al' sad mislim da bi bio red da se i ja ovde upišem kao jedna od tvojih obožavateljki
Asteri su ti bili za priču...dipladenija,plumbago "za u roman", a ruselijaaaaa o njoj bih mogla u više tomova da pišem...
hvala na posjeti.navrati opet
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 19:48
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

smile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:08
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 17:56
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

nadam se da će ove godine sve ponovo istjerati ako ih nisu majstori uništili.
jednogodišnje ću uskoro sijati,
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 17:59
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

smile79
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 18:03
moje sobno cvijeće je dobilo mjesto u kupaoni koja se ne upotrebljava. pokraj radijatora im je bilo prevruće

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.