Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 70> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
I povratak na svježe opran prozor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jedna lijepša od druge,uživala sam gledajući ih
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
TM je sigurno oduševljen kad nađe takvu kadu ![]() Prelijepe su ! Ovo sa prozorima je i moja fora - perem ih kad su orhideje na zalijevanju, jer mi se inače ne da sve micati. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma sve su ti naj naj kao i ostalo cvijeće kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Orhideje, jedna ljepsa od druge.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Emily kako su ti lijepe orhideje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() Stapelijice stvarno brzo rastu. Baš su mi slatke takve malene ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne su ti orhideje, meni cvate nekoliko phala a ostale bacaju mladice. Bolje tako, ima vremena za cvatnju
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Orhideje su ti krasne.Ja imam dvije i rezultat uzgoja je polovičan.Tebi izgleda idu od ruke.
![]() |
|
![]() |
|
Super! Poslikaj ako budeš imala vremena ![]() Čini mi se da onaj "zeleni" den bude ipak onaj bordo (bar po listovima). Nadam se da ćemo uskoro vidjeti i po cvijetovima |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
mislim da nebude, bio je na jugu a od jakog sunca znaju listovi pocrveniti. Pazila sam da ih ne pobrkam...nadam se da nisam nehotice. A ako i jesam onda znamo di je
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Vidjet ćemo. Moj zeleni je imao šire listove i nisu mu nikad tako pocrvenili
![]() Uglavnom, koji god da je lijepo raste. Čini se da mu odgovara tu gdje je ![]() |
|
![]() |
|
Vanda Robert`s Delight Black
(meni jedna od najljepših) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne su ti orhideje.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |