Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 63>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 09:15
 a sta da ti kazem draga  Jani a da vec nije receno....obradovala si me svojim radovima, smile141zavidim ti jer ovih dana nemam vremena nista uraditi...uskoro mi dolaze djeca pa pune ruke drugih poslova.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 09:42

jeeeeeeee... Smile

škrinjice su čarobne...
pogotovno ona za mladence... smile71
jedva čekam
da internet konačno postane poslušan
i da nas zatrpaš ostatkom radova... Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 10:49
škrinjice su ti mrak!!, baš su super!!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 15:15
Hvala vam drage moje......smile78
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 15:28
Škrinjice su prekrasne
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 18:09
Škrinjice su predobre Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 16:42
Danas sam ponovno pokušala staviti slike, ali mi stalno ne dozvoljava, ne znam da li netko od vas ima sličnih problema:

Server Error in '/' Application
Request timed out......

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 16:44
Zaboravila sam napisati, nakon što odaberem sliku, stavim na Browse..... kuha, kuha, ali na kraju pokazuje grešku!

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 20:03
Do daljnjega ne mogu stavljati slike - izgubila sam strašno puno vremena pokušavajući staviti svoje nove radove, ali sve bezuspješno.......

One koje su na fejsu vidjet će a one koje nisu, žao mi je, ali jednostavno nemam živaca više pokušavati.

Pusa, pratit ću vas redovnosmile79
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 20:38
a gdje te mogu nači na fejsu ?????
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 21:54
Ukucaj Decoupage Jani - i tu su moji albumi.....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 06:46
dalija - skokni do Zukvi (to ti je bolji izbor )
jani - BRAVO !!!!!
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 12:11
divoticasmile57
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 16:47
Veoma rado za Zukve me vežu ljepe uspomene,a pošto nemrem dobro bu i na fb
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:22
Internet mi se konačno smilovao, stavljam ponovno slikice: (možda vas i pretrpam......ako bude sve šljakalo kako treba....)

Na drvenoj podlozi sam radila s rižinim papirom, volumixom i 3d ljepilom.....kao okvir sam nalijepila sitni pijesak...

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:34
Još jedna varijanta svjetionika - ovaj puta s malo više volumixa i bez "pješčanog" okvira

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:39
Po želji moga muža ova slika je ostala bez ikakvih dodataka, a kako on vrlo rijetko izrazi želju za nečim, poslušala sam ga i po njegovom izboru će biti i obješena negdje u kući....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:44
Na drvenoj podlozi sam radila shabby, na to kombinirala rižin papir i salvetu, na sve je išao 2k i dobila sam još jedan suvenir za svoje Zukve!

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:46
Zabunom sam kupila umjesto "debelog mađara" varijantu "fineline2k" i jedva sam čekala da ga potrošim....daleko više volim one velike tanke pukotine!
Ali i ovoga je trebalo potrošiti:))
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:51
Ne znam koliko sam već napravila sličica s anđelima i ovom preslatkom molitvom koja nam je vjerujem svima draga.....kako koju napravim netko od susjeda naruči još.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.