Mima35 - evo i mene |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 58> |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista su peslatke
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni su jako če-če, ja posebno volim crveno-bijelu kombinaciju, a uz to još i bubamarice, ma.......k'o bombončeki su
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
KreativaSilvija
Novo sjeme Pridružen: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi radovi su me ponukali da se registriram na forum.Sve je tako savršeno da ne mogu ništa posebno izdvojiti.Crackel je ne savršen nego više od toga ali najviše me oduševljava decoupage.Bez ijednog nabora i naborića.
Zanima me; kako to radite?Koje ljepilo koristite?(možda sam propustila da negdje piše) Ja se stvarno trudim ali uvijek mi se negdje potkrade pokoji nabor. Koristim Mod Podge mat i Lefranc& Bourgeois ljepilo za decoupege i nabora nema jedino kada radim s peglom ali nisu sve površine pogodne za nju. |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaaaaaa ovo nesto predobro!!!!!!!!!!bas imas ideje bravo |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure. Silvia, i meni se prave nabori kad lijepim velike komade salvete odjednom. Zato obično iščupkam salvetu na manje dijelove i onda ju lijepim i slažem motiv iz više malih dijelova.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako me dugo nije bilo puno sam tvojih radova propustila uspjela sam pogledati samo najnovije koji su prekrasni ali sjenilo mi je ludilo
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Mima, zar još ništa ne radiš? Nedostaju nam tvoji radovi
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene suša. Razvijam neke ideje u glavi ali još ništa nisam namaljala.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako dobra ideja sa torbicom, a vješalica prekrasna, kčer je sigurno sretna.
Eto,kad ideje krenu padat , nema im kraja
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Mima! Piksice su odlične. Jesi li ih kupila ili nešto od hrčkomanije? Čini mi se da su baš prave veličine.
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlične
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakva je situacija s piksama s bojicama? jesu i dalje po cijeloj kući ili je kćer ipak odlučila koristiti onu prekrasnu vješalicu? a tvoje pikse su odlične... nadam se da stoje na nekom dobro vidljivom mjestu... ove slatkice za začine si kupila ili si iskoristila od nečega? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vješalica sa žapcima...odlično
Pikse su ti mrak |
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure. Pikse su od Herbalife šejkova. Svi koji piju mi ih skupljaju. Male piksice za začine su od zelenog instant čaja. I da dobra su veličina sve pikse.
Klara, vješalica još čeka postavljanje, služit će mojoj kćeri za torbe u njenoj sobi (odustali smo od piksi za boje).
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene natrag.
Cijelo ljeto sam malo (gotovo ništa) radila ali ovaj viked me je opet ulovilo. S obzirom da sam ovaj tjedan na godišnjem (imam đaka prvaka), nadam se da ću ga dobro iskoristiti.
A sada par novih radova.
|
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |