Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 58>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 12:31
 zaista su peslatkeSmile
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 21:38
I meni su jako če-če, ja posebno volim crveno-bijelu kombinaciju, a uz to još i bubamarice, ma.......k'o bombončeki suThumbs%20Up
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
KreativaSilvija View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KreativaSilvija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 19:16
Ovi radovi su me ponukali da se registriram na forum.Sve je tako savršeno da ne mogu ništa posebno izdvojiti.Crackel je ne savršen nego više od toga ali najviše me oduševljava decoupage.Bez ijednog nabora i naborića.
Zanima me; kako to radite?Koje ljepilo koristite?(možda sam propustila da negdje piše)
Ja se stvarno trudim ali uvijek mi se negdje potkrade pokoji nabor. Koristim Mod Podge mat i Lefranc& Bourgeois ljepilo za decoupege i nabora nema  jedino kada radim s peglom ali nisu sve površine pogodne za nju.
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 14:24
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Čekaj Jani, ima još, ovo je tek prvi dio.

aaaaaaaaaaa ovo nesto predobro!!!!!!!!!!bas imas ideje bravo
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 22:29
Hvala cure. Silvia, i meni se prave nabori kad lijepim velike komade salvete odjednom. Zato obično iščupkam salvetu na manje dijelove i onda ju lijepim i slažem motiv iz više malih dijelova.
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2012 u 15:03
Kako me dugo nije bilo puno sam tvojih radova propustila uspjela sam pogledati samo najnovije koji su prekrasni ali sjenilo mi je ludilo
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:31
Hej Mima, zar još ništa ne radiš? Nedostaju nam tvoji radovi Cry
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:46
Kod mene suša. Razvijam neke ideje u glavi ali još ništa nisam namaljala.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 22:21
Evo me opet.
Ovo je moja vjenčana torba koju sam uflekala i godinama je stajala zabačena. Bilo mi ju je žao baciti jer je uspomena. Neki dan smo premetali neke stvari i došla mi je pod ruku i onda mi je sinulo što bih mogla napraviti da ju spasim.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 22:26
A ovo je vješalica za pikse s bojicama za sobu moje kćeri. Moja kćer stalno crta i stalno su mi pikse s bojicama po cijeloj kući. Sada će ih imati gdje objesiti (iako mislim da će ih i dalje biti po cijeloj kući).
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 22:31
Jako dobra ideja sa torbicom, a vješalica prekrasna, kčer je sigurno sretna.
Eto,kad ideje krenu padat , nema im kraja smile92
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 18:38
Moje nove pikse za tjesteninu, brašno, griz, misle, ....
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 18:39
Piksice za začinsko bilje.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 18:44
Preuređene kutija za domine:
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 22:14
Pozdrav Mima! Piksice su odlične. Jesi li ih kupila ili nešto od hrčkomanije? Čini mi se da su baš prave veličine. smile78
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 22:47
Odlične
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 08:16

kakva je situacija s piksama s bojicama? Wink
jesu i dalje po cijeloj kući
ili je kćer ipak odlučila koristiti onu prekrasnu vješalicu?

a tvoje pikse su odlične...    Thumbs%20Up
nadam se da stoje na nekom dobro vidljivom mjestu... Smile

ove slatkice za začine si kupila
ili si iskoristila od nečega?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 16:48
Vješalica sa žapcima...odlično
Pikse su ti  mrakClap Tongue
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 23:15
Hvala cure. Pikse su od Herbalife šejkova. Svi koji piju mi ih skupljaju. Male piksice za začine su od zelenog instant čaja. I da dobra su veličina sve pikse.
Klara, vješalica još čeka postavljanje, služit će mojoj kćeri za torbe u njenoj sobi (odustali smo od piksi za boje).
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2012 u 07:26
Evo i mene natrag.
Cijelo ljeto sam malo (gotovo ništa) radila ali ovaj viked me je opet ulovilo. S obzirom da sam ovaj tjedan na godišnjem (imam đaka prvaka), nadam se da ću ga dobro iskoristiti.
A sada par novih radova.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.